מכיון שאני פייטרית...

Happy1

New member
מכיון שאני פייטרית...../images/Emo106.gif

החלטתי לאזור קצת סבלנות ולנסות בכל זאת להמשיך להשתתף. אתמול היה יום רווי רגשות בנושא הפורום ואני מרגישה שדברים פשוט יצאו כלל משליטה. אני מאמינה שהפורום זה מקום של לתת ולקחת ובשל הפופולריות העצומה שצבר עקב המעבר, הרגשתי אבודה ולא מצאתי את הזמן או היכולת להעניק לאחרים. זו הסיבה שהרגשתי שגם אין לי "זכות" לכתוב כאן ולבקש תמיכה עבורי. אם אני לא מסוגלת לתת, למה שיתנו לי ? בכל מקרה, אני לא אהיה כאן באותה תדירות שבה הייתי בוואלה, אבל אני עדיין כאן כי אתם מאוד חשובים לי. הכוונה לא היתה לפגוע באף אחד (ובמיוחד לא בך דליה - את יודעת עד כמה את יקרה לי
) ואני מתנצלת אם עוררתי גלים מיותרים. ****************************************************** לנושאים יותר חשובים
... ה-דיווח: אחרי סופ"ש של מחשבות בנושא הדיאטה וההרזיה, חזרתי לשפיות. בדקתי את התוכנית ספורט שציינתי בדיווח הקודם ואני מתחילה אותה היום (בדיוק כמו שכתוב להתחיל יום שני). התוכנית כוללת ספורט 5-6 פעמים בשבוע, בין 20 דקות ל- 60 דקות. 4 ימים עבודה על שרירים (מחולקת לאזורים שונים בגוף) ו- 4-5 ימים של אירובי. התוכנית אמורה להאיץ תהליך שריפת השומנים בגוף תוך העלת מסר שריר (לא לדאוג... לא אהיה שוורצנגר !
) התזונה גם היא חזרה לשפיות. עדיין מסתובבת עם הקישוטים באוזניים, אבל לרופא לא הלכתי. אחרי הרבה חושבים הגעתי למסקנה שלא מתאים לי שיכתיבו לי לאכול שתי כפות גבינה ועלה סלק, מתאים לי לבחור את הבחירות לעצמי. ולכן חזרתי לשיטה הכל כך מוכרת (אבל עושה עבודה נפלאה) של רישום יומן אכילה וספירת קלוריות. רמת הקלוריות שאני שואפת אליה היא 1400-1500 ליום (למרות שבמגזין ממליצים על לא פחות מ- 1800 קלוריות להרזיה !!!)ומותר לי לאכול הכל כל עוד לא חורגת מתחום הקלוריות. שישי-שבת, אעלה קלוריות ל-1600-1800 (צריכים להיות ריאליסטים...) עד כאן הדיווח היומי. אל תשכחו עד כמה אתם חשובים לי !!! שלכם תמיד,

tuti f

New member
איזה כיף ../images/Emo70.gif יש דיווח ../images/Emo99.gif../images/Emo51.gif

קודם כל כיף שאת כאן
ושחזרת לדווח. ובקשר לדיווח עצמו, תראי אני מאמינה שתוכנית ספורט צריכה להיות מותאמת אישית למתאמן, לנסות לא הורג אף אחד אבל חשוב שתקשיבי לקוף שלך ואם הוא מתחיל לאוטט סימני אזהרה תחזרי לתוכנית האימונים שהיית רגילה אליה או שתנסי לשפר אותה אם אתה כבר מתחילה להרגיש שהיא קלה לך מידי. בעיקרון...אני אישית משפרת את התוכנית כל חודשיים בערך (אבל בייעוץ עם מדריך כושר) כאני מרגישה שהתוכנית הקיימת קלה לי מידי,כשזה קל סימן שצריך לעלות דרגה (ככה בונים כושר גופני,לפחות זה מה שמסבירים לי כל הזמן בחדר כושר). ובקשר לתפריט, גם בקשר לזה אני מאמינה שאנחנו יודעים מה הכי טוב בשבילנו, לא אני לא מזלזת בתזונאים ורופאים אבל אני אוהבת לעשות את הבחירות בעצמי,ואם בא לי לגוון אני רוצה לגוון, אישית למדתי שכשאני לוקחת את התפריט לידים שלי אני לא לחוצה ולא חושבת כל הזמן רק על אוכל,כן אני הולכת לפעמים לתזונאית (ספורט) כדי לשאול שאלות כלליות,להתייעץ אבל לא יותר מזה. אם את מרגישה בנוח עם שיטת הרישום אז לכי על זה אני בטוחה שאת יודעת מה את עושה. שיהיה לך המון המון
אוהבת

Happy1

New member
כמו שרואים, אני היום פחות לחוצה

יש יותר זמן להשתתף בשעות העבודה... תותי, הגוף שלי מאוד התרגל לשגרה של הספורט שאני עושה ומרגישה שצריכה לזעזע אותו קצת שהגלגלים יתחילו להסתובב שוב. כמובן שאם לא יתאים, אעשה שינוים הכרחים... תודה על הכל !

שלגיה**

New member
הפי,לא ברור לי משהו:

איפה הפופקורן ????
קודם כל אני שמחה לראות שיש עוד מישהו שמדווח על פעילות גופנית בין 5-6 פעמים בשבוע. זה עושה לי טוב לראות עוד כמוני חיים בשגרת אימונים טובה ובריאה. אני שמחה שאת לא הולכת לרופא יותר כי את צריכה ללכת עם תחושותייך ולהאמין ביכולת שלך לסמוך על עצמך.מצד ששני ניהול היומן וספירת קלוריות הם הדרך הטובה להיות שוטר של עצמך והכי חשוב להיות ריאליסטית. אני לעולם לא אשכח שאנחנו חשובים בשבילך והכי חשוב : תאמיני שיש הרבה מאד אנשים שקוראים את דיווחייך ולא תמיד מגיבים אליהם גם לי יצא לא מעט לקרוא להפנים אך לא תמיד להגיב ותדעי שתמיד אבל תמיד אני קוראת אותך !!! יכול להיות שהיתה אי הבנה אתמול. ומאחר וזה לא מועדון סגור אני תמיד אשמח לראות אנשים שמצטרפים ואצטער כשאנשים יעזבו והממשק הוא עניין זמני וזאת עוד דרך לקבל שינויים בחיים ואנחנו לעיתים לא אוהבים לקבל שינוי ולו הכי קטן שיש. תמשיכי עם הדיווחים כי את באמת פייטרית !!! ואני אמשיך לקרוא אותם עוד ועוד. שלך,

Happy1

New member
מה לא רשמתי על הפופקורן ??../images/Emo9.gif

הפופקורן ירד מעט מסדר היום. קניתי קערת פיירקס יותר קטנה המכילה בערך 5 כוסות פופקורן. משתדלת להשתמש בה (ורק פעם אחת
) ולהמנע מהקערת סלט ענקית שהייתי משתמשת עד עתה... הפופקורן יכנס לתפריט אבל הוא יהיה חלק מהיומן אכילה. עובדת חזק על נושא השליטה עכשיו... יומן אכילה עזר לי בעבר ומקווה שיעזור גם עתה. רוב תודות על הכל !!

firte

New member
הפי שכמותך../images/Emo24.gif

יופי!!!!!!!!!!! אני שמחה שאת פייטרית. התוכנית שלך נראית לי ממש טובה איפה את עושה אותה?????... ולכמה זמן היא?... בהצלחה רבה ויום טוב שיהיה לך שלך אפי

Happy1

New member
התוכנית שלי לקוחה ממגזין...

בדיוק אתמול ציינתי את שם המגזין כמומלץ Fitness Magazine ויש גם אתר נחמד ששוה לבדוק... האמת היא שיש כמה וכמה תוכניות אבל אני בחרתי בתוכנית של 4 שבועות (עם אופציה להמשך) כאשר כל שבוע התוכנית משתנה מעט. הגוף שלי מאוד התרגל לפעילות שאני עושה כרגע. צריך לנער אותו קצת... תוכנית קשה, אך נראה שמשתלמת (כמובן שמתאימה לאנשים שכבר בכושר סביר ולא למתחילים)... אעדכן איך הולך.. תודה אפי !

bell_bell

New member
הפי, אני כ"כ שמחה לראות אותך../images/Emo99.gif

ואני יודעת שהתוכנית שבחרת זה הדבר היחידי שעובד בשבילי... (שמותר לאכול הכל - במסגרת מגבלת קלוריות) רק עצה קטנה - כמו שדיברנו, תקפידי על סדר יום פחות או יותר מסודר מבחינת ארוחות, תרשי לעצמך חופש בעיקר בארוחה אחת, פופ -קורן - רק כ"קינוח" אחרי ארוחה מזינה ומשביעה ו - זהו... אם מסדרים את הארוחות - לא צריך להתעסק כל היום באוכל, וגם החשק לנשנש יורד פלאים !!! אני יודעת שאצלי - חוץ מקינוח מתוכנן אחרי ארוחת הערב (שיכול להיות או פופ-קורן, או אפרופו אפוי, או צ´יקס, או יוגורט טעים,אבטיח וכו´ ) פשוט אין לי חשק בכלל לאכול משהו לא במסגרת הארוחות... אז אני אולי לא מרזה (כמובן בגלל השרירים
), אבל גם לא מנשנשת... וזה קרה בלי להרגיש בכלל... אז אני אשמח אם תמשיכי עם הדיווחים, ותכנסי לפה אם יהיה לך זמן וחשק... אוהבת,

Happy1

New member
בל-בל, הרבה בזכותך !../images/Emo140.gif

אני זוכרת שדיברנו על נושא יומן האכילה ואכילה חופשית בגבולות הרמה הקלורית המותרת ! (לי כמובן 1000 קלוריות לא מספיק...) ואמרתי לך שחשבתי עליך בסופ"ש וזה היה בהקשר הזה... ולגבי חוסר ההרזיה שלך - לדעתי (הלא מקצועית) את צריכה לעלות קלוריות כי הגוף שלך בדיאטת 1000 קלוריות לא משחרר שומנים.במיוחד עכשיו כשאת עושה הרבה ספורט..תעלי ל-1400-1500 ותראי איך תרדי. וזה בדוק ! יש לי מאמרים בנושא, אם תרצי אשלח אותם. שלך תמיד !

bell_bell

New member
הפי !!! אני אשמח לראות את

המאמרים האלה... ואני יודעת שבד"כ מחלקים לדיאטות כסאח וכאלה שלא, והכסאח זה מתחת 1000 קל´, ככה שחשבתי שאני עדיין ב"צד" הנכון, אבל אולי לא ??? טוב, שווה בדיקה ! תודה,

Happy1

New member
כשמחפשים לא מוצאים...../images/Emo5.gif

אני כל הזמן קוראת מאמרים בסגנון "כמה קלוריות דרושות לבן-אדם שמתעמל" ועכשיו כשאני רוצה לשלוח לך לעיון אני לא מוצאת אותם. אוף ! אבל את יכולה לבדוק באתר הכושר הישראלי או לחילופין אני קניתי בזמנו ספר של מישהי ממכון וינגייט שאומרת שלשמירה על המשקל הקיים יש להכפיל משקל קיים כפול 31. לכך יש להוסיף עוד קלוריות מסוימות לימים של ספורט. אם רוצים לרדת במשקל יש להפחית כ- 500 קלוריות ליום על מנת לרדת חצי קילו בשבוע. ממליצה לבדוק באתר... אישה ממוצעת שמתעמלת זקוקה ל - 2000 קלוריות ליום. 1000 קלוריות דוחף את הגוף למצב של הגנה והוא מסרב להפטר מהשומנים. יש עוד הסברים אבל אני לא מומחית (אולי אלי ?). בכל מקרה בכתבות שקראתי ובפורומים אחרים שאני נמצאת בהם (מארה"ב) הומלץ על לא פחות מ- -1500-1400 קלוריות. לא מדברים אפילו על 1000 קלוריות. זה נחשב מעט מאוד. פעם היו מדברים על 1000 קלוריות להרזיה, היום זה לא בנורמה. מקווה שלא בלבלתי. אם תרצי לדבר, תרימי טלפון.

אביטל +

New member
זה בהחלט נכון

בל בל - 1000 קלוריות ??? הגבול של כסאח הוא יותר 1200 ולא 1000. תני לגוף שלך לאכול, הוא יודה לך.

הפיייייייי ../images/Emo24.gif

פליז. את אפילו לא היית צריכה להתנצל (וגם לא בולי). איפה תוציאו את מה שבלבכם אם לא איתנו חברים/ות שלכם/ן. איפה??? אנחנו חברים אמיתיים וזה אומר שאנחנו באמת לב עם לב ביחד, ולא משחקים ב"קוצי מוצי", את יודעת למה אני מתכוונת. אז ממש לא צריך להגיד כלום הפי. וחוץ מזה, באמת גדלנו וצריך להיות מחובר לפורום כל הזמן כדי לענות לכולם. והמעבר הצריך הסתגלות מצד כולנו. ויש שהיה להם יותר קל ויש שלוקח להם יותר זמן. אבל, כמו שכתבתי לך ולבולי אתמול, שכשזו חברות אמיתית שום דבר לא יוכל לעמוד בדרכה.... הפי, ראיתי את ההודעה שלך ביום חמישי ודאגתי לך מאוד. לומר בכנות אני בתקופה האחרונה נשחקתי כי נתתי מעל ומעבר (עוד תוסיפי שצריך עוד יותר אנרגיה כשהפורום בצמיחה) אז לא כתבתי כלום. חשבתי שתביני בתוך כל מה שקרה שזה המצב. (אלי כבר כעס עליי מדאגה שאני לא עוצרת...וזה השפיע עליי בסוף
). אני הרגשתי ביום חמישי שאת נמצאת בנקודה שזעקה ממש: מכאן אני מתחילה להתדרדר!! ניסיתי לחשוב איך ומה לומר לך. והנה הגעת היום עם הרוח הפייטרית הנפלאה שלך!!! ואני מרגישה כזאת שמחה והקלה. הרי בסופו של דבר, כמו שכתבתי אלף פעם תמיד. ההבדל בין אדם מצליח, בכלל בין מה שקרה לנו בעבר והיום, זה השינוי בגישה. באורך הנשימה. לא לוותר גם אם הכל נראה (!) אבוד (זאת מחשבה שתמיד באה מהפינה שנלכדנו בתוכה). הרי הפי בינינו, באמת כמו שכתבתי לך כבר. אחד ועוד אחד לעולם לא יהיו שלוש נכון? את עושה מעל ומעבר. אז יקח זמן. שיקח!!! אבל את עושה!! אז תגיעי!! לעולם אל תוותרי על הגישה המנצחת!! כל הדרך הזאת רצופה מלכודות גלויות וחבויות. רק צריך להיות עירני ולעמוד על המשמר ו"תשחקי אותה בגדול". תני לתבונה לשמור עלייך ברגעים כאלה או אחרים, לא לשכוח לרגע מתי היה הזמן שבו בעבר הגבת באופן כזה שרק הביא אותך לנסיגה ותהיי צמודה כל העת לתובנות שמתעצמות ולאט לאט מופנמות בך!! רק תמשיכי כך הפי. ותגעי בחלום שלך נשמה!!! אוהבת, דליה.

Happy1

New member
אותה דליה ...../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif|

אשה חמה, מבינה, אוהבת.... (היום כמו שאת רואה יש לי קצת יותר זמן להיות איתכם..) אמשיך לשתף אתכם עד כמה שיכולה ! נ.ב חשוב... החתונה של אחותי כבר לא היעד. כבר השלמתי עם המצב שלחתונה אני לא אבוא עם השמלה ללא השרוולים ואני כנראה אאלץ להתפשר על חליפת מכנסיים. מה שאני עושה כרגע זה בשבילי (לא בשביל האורחים בחתונה) וללא Deadline... יקח כמה זמן שיקח, בסוף אני אהיה חתיכה !!!

שלגיה**

New member
מילים כדורבנות הפי

ממש חשוב מה שכתבת שהחתונה של אחותך היא לא היעד. יש יעדים הכי חשובים ובראש ובראשונה את נמצאת בתוכם ולא להפך !! גאה בך

הפי, מסכימה כ"כ עם שלגיה!!! ../images/Emo24.gif

המילים הכי הכי הכי הכי חשובות שכתבת זה שהחתונה היא לא היעד יותר!!! עברת את ה-נקודה הכי משמעותית עכשו!!!! וואו..עד כדי כך הפי, שאם היתה לידי עכשו כוסית הייתי/נו מרימים כוסית איתך. איזה צעד ע-נ-קקקקק!!! (צריכה להירגע
).. עשיתתתתתתת את זה הפי!!!! וואלה, עכשו אני אומרת, שאם אנחנו לא נחגוג איתך את הרגע הגדול ההוא אני זה לא אני!!
מתה עלייך, דליה.
(והפי, מה זה הקטע הזה. לא אכתוב כל יום. וכל זה. לא בבית ספרנו ילדה!!!
את רוצה שאני אפול עלייך???!! לא כדאי לך
).

Happy1

New member
וואו ! היום ממש כיף לי !!../images/Emo9.gif

כל כך הרבה פידבק חיובי מכולם... אני ממש מרגישה על הגובה ! חיבוקים לכולם !

אביטל +

New member
אוי הפי ../images/Emo99.gif

אין לך מושג כמה שמחה עשית אותי הפי, את ורק את צריכה להיות היעד

אלי ו.

New member
נשמע כמו תכנית טובה

לא מצאתי את הכתבה אבל האימון נשמע מבוסס על פריודיזציה שזו שיטה מצוינת. גם האכילה שלא לפי תפריט קבוע מאוד מוצאת חן בעיני. 1500 קלוריות נשמע סביר ויום "רמאות" של 1800 עד 2000 (מה יש? לא מגיע לך? את מוציאה מספיק אנרגיה בפעילות גופנית) נשמע מצוין. הקפידי על מנוחה ומספיק התאוששות, אל תגזימי. את לא רוצה להגיע לאימון יתר, ביום מנוחה לא עושים אימון (לפחות לא חזק) לישון מספיק בלילה לאכול מזין וכיו"ב.

Happy1

New member
כיף לשמוע פידבק חיובי מאלי !

אני יודעת שאתה ה-מומחה...
(לפחות מבחינתי...) באתר אכן לא מצאתי את הכתבה (כנראה עדיין לא פרסמו) אבל אני זוכרת בערך את התוכנית של השבוע הראשון (שלושת השבועות הבאים טיפה שונים): (יותר קל לי באנגלית...בטוח תבין) ********************************** יום שני - chest, back, abs יום שלישי -shoulders, triceps, biceps + 30 minutes cardio יום רביעי - 60 דקות אירובי יום חמישי - front lunges, squats, dead lifts יום שישי - תרגילים שונים לרגלים (לא זוכרת) + 30 דקות אירובי יום שבת - (אופציונלי) 60 דקות אירובי ************************************* הערות: חלק מהימים הם עבודה קצרה של 20 דקות משקולות למרות שמדובר ביומיים רצופים upper body ויומיים רצופים lower body אין מדובר על אותם תרגילים ואין חשש שעובדים על אותו שריר יומיים רצוף. אני משתמשת במשקולות יחסית לא כבדות עד 4 ק"ג. התוכנית נבנתה ע"י מומחה לכושר גופני מארה"ב, כך שלא נראה שיש מקום לשאול לגבי עבודה רציפה של יומיים. אם עושים תרגילים שונים, נראה שאין בעיה, נכון ? אשמח לשמוע הערות (אם יש כמובן). חוץ מזה, ההערה שלך בנושא הקלוריות מאוד שימחה אותי...זללנית שכמוני !

למעלה