מכיון שאני פייטרית...

אלי ו.

New member
אני אשמח לראות את כל התכנית

בכדי לתת חוות דעת. אולי תשימי אותה בפורום חדרי כושר לקבל פידבק? אם אני מבין נכון את התאור שלך יש יומיים "גדולים" (שני וחמישי) ועוד יומיים "קטנים" אני לא יכול לאמר כלום על עבודה רציפה של יומיים בלי לראות את התרגילים. 4 ק"ג זה סביר לתרגילים מסוימים (יד קדמית למשל) אבל יכול להיות מעט מדי לתרגילים אחרים (חתירה, לחיצות חזה וכו´) החוכמה היא לבחור משקלים שיגרמו לעומס על השריר ולא לבחור אותו משקל לכל תרגיל.

שוורצנגר קטן עלייך!../images/Emo23.gif../images/Emo105.gif

נשמה יקרה שלי, מעולם לא ראיתיך אחרת היית חוטפת איזה חיבוק ממני, קראתי את הודעתך מאתמול וממש היה לי עצוב על כל מהלך הענינים ולכן בחרתי לא להגיב, אבל, שמחה על ההחלטה שקיבלת!
ולדיווח שלך, על איזה מגזין מדובר? כל הכבוד על הרישום, לי ממש אין סבלנות... וגם, רק שתדעי, הדיווח שלך נותן לי כח! נשיקות ויום נפלא רבקה הדר

רבקהההה, התגעגעתי אלייך שדה!!!!

תשמעי טוב טוב, אם את לא תגיעי למפגש הבא. אני תולשת לך את כ-ל הנוצות!!!! (כדאי לך??).
דליה.

boolee

New member
וואו רחוק ... ../images/Emo4.gif

רק לא ב-01.08 ולא ב-04.08 בבקשה לא
אני בחופשה בצפון ...

boolee

New member
כמה רחוק ... ../images/Emo4.gif

רק לא ב-01.08 ולא ב-04.08 בבקשה לא
אני בחופשה בצפון ...

לי לי

New member
היי הפי../images/Emo99.gif

כתבתי לך כבר שעוררת בי תיאבון (לספורט.....)אני קוראת את הדיווחים שלך ושל כל האחרים, את ההתנסויות ואת כל התיאוריות שאצלכם ממומשות ובהחלט החשק גובר. כיוון שהליכה שהכי מתאימה לי אני לא יכולה לעשות בגלל דורבן, והתעמלות לא עשיתי מגיל 18
, אני מכה על חטא,אבל עשיתי צעד ראשון תרתי משמע, נרשמתי והרכיבו לי תוכנית לתינוקות
אך לא קשה מידי ובהחלט מעודדת. תמשיכי לדווח PLEASE ובכלל אני קוראת מעל בימה זו לכל הספורטאים
, הדיווחים מאד מאד עוזרים לפדלאה כמוני
וחוץ מזה מותר לכם להשוויץ קצת
לי לי

Happy1

New member
הי לי לי !../images/Emo68.gif

כמו שראית אותי במפגש, אני ממש ממש רחוקה מלהיות ספורטאית... אבל באיזה שהוא שלב זה ממכר. אני כבר שנים (חושבת שמשנת 92) עושה ספורט בממוצע שלוש פעמים בשבוע. לפעמים מגבירה ל-4-5 פעמים ולפעמים רק פעמיים. אבל תמיד חוזרת לכך. אז למה אני לא רזה ?? ובכן האוכל...
זה כבר סיפור אחר...
בכל מקרה תתחילי לאט, צעד צעד ותראי שתהני ! כל עוד את עושה פעילות שהיא כיפית לך, את תרצי לחזור אליה שוב ושוב... חיבוקים !

לי לי

New member
שלום לבלונדינית

בניגוד לך, אני התנהגתי לפי כל החוקים במדריך לשמן המצוי אבל לשמחתי עכשיו אני עוברת ספר.... גם אם יש את אותו עודף משקל לשני אנשים בגיל ומימדים דומים, אפשר ועוד איך לראות מי עושה פעילות גופנית ומי לא. אני שייכת לזן הרופס. את יודעת, אפילו באוניברסיטה בה מחייבים לקחת שני קורסים בהתעמלות אני העדפתי אומנויות לחימה כמו נינג´יצו כי המאמץ המופחת והסיפורים של המדריך עשו את שלהם, אבל אז הייתי 15 ק"ג פחות, והלכתי הרבה כל שהגוף לא התנפנף כמו היום. בכל מקרה, יש לי עוד לכתוב לך לגבי החתונה (זה עוד יגיע) אבל באמת אני לא יודעת מה את רוצה מעצמך. יפה וגבוהה, גוף מוצק וספורטיבי, כן כן לא יעזור לך... מה עם ספונטנית ורגישה....?(קריצה), לא הולך לי עם האייקונים תמשיכי עם הרוח הספורטיבית, זה מדבק!

אביטל +

New member
הפי ../images/Emo70.gif

רציתי להגיד לך שכשראיתי את הדיווח שלך בבוקר חייכתי לעצמי
התוכנית שלך נשמעת אחלה. תודה על האתרים, אני אבדוק אותם וגם את המגזינים האלה. שיהיה לך שבוע נהדר עם התוכנית. אני בטוחה שתראי תוצאות.

למעלה