מכירות לא רעות לקארי...

Juliann

New member
מכירות לא רעות לקארי...

CD Sales 129,610 Digital Sales 39,024 TOTAL Sales 168,634 מכירות הסינגל- 129,610 דיגיטל= מכירות של אנשים שקנו את השירים כבודדים באתרים כמו אייטונז- 39,024 מישהו זוכר כמה פנטזיה מכרה? נראה לי שקארי עקפה אותה. מכירות סינגלים של איידולים אחרים: קליי= 392,000 רובן משהו כמו 290,000 ? וקלי גם 200 ומשהו אלף בינתיים נראה שהזוכים מהעונות השלישית והרביעית לא מצליחים להגיע לאותה היסטריית מכירות כמו של שתי העונות הראשונות... נשאר לראות רק כמה בו ימכור.

STA1

New member
אין מצב שקליי מוכר יותר מקלי כי קלי

מכרה לפחות מיליון עותקים כי האלבום שלה הוא בין המובילים באמריקה!!במקום 4 או משהו כזה

Juliann

New member
מאמי'לה..... הנה עדכון בשבילך

קודם כל התייחסתי למכירות סינגלים בשבוע הראשון. קליי מכר הכי הרבה סינגלים בשבוע הראשון ובכלל. הסינגל שלו שבר שיאים והוא הסינגל שמכר מיליון הכי מהר אחרי CANDLE IN THE WIND של אלטון ג'ון. [שהיה סינגל למטרות צדקה]. לגבי דיסקים השבוע הראשון של קליי גם היה יותר משל כולם קליי 620,000 דיסקים בשבוע ראשון רובן 400,000 ומשהו קלי משהו בין 200,000-300,000 אני לא זוכרת את המספר המדוייק מהדיסקים הראשונים קליי מכר הכי הרבה הוא הגיע לטריפל פלטינום שזה 3 מיליון. קלי מכרה 2.5 מיליון מהדיסק הראשון בסך הכל אם אני לא טועה... לגבי הדיסק השני של קלי, הוא בהחלט יכול לשבור את השיא של קליי כי הוא כבר מכר שני מיליון והוא מאוד מצליח.

moran500

New member
קליי מכר יותר מקלי אבל..

רובן מכר יותר מקלי ? זה נשמע יותר תמוה

14מתן

New member
בשבוע הראשון בסך הכל.....

עם Breakaway קלי מכרה בשבוע הראשון חצי ממה שClay מכר ובכל זאת זה נראה שהיא תעבור את המכירות של הדיסק שלו בקרוב

MoGanC

New member
פנטזיה 141,000

אבל לא מדדו "דיגיטל" שנה שעברה,אז לפחות במכירות רגילות פנטזיה עוקפת.

MoGanC

New member
ה"עעש - Vehicle של בו (אולפן)

(ה"עעש - השתלטות עוינת על שרשור
) בכל מקרה,הנה.חביב,זה נשמע כאילו לא ממש השקיעו בתזמורת (איפה האיכות של דיסק העונה השלישית,איפה?) בּואו בהמוניכם =]

הכנתי מונטא'ג לקונס...

אני די חדשה בעסק אבל החלטתי לחלוק את זה איתכם הקליפ מראה את כל מה שקונס עשה במהלך איידול מקווה שתאהבו! אהה ותודה לאיתן שלימד אותי להשתמש במובי מייקר!

darklighter

New member
יא מונטאג' מהמם../images/Emo99.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

כל הכבוד
ושכחת לציין שגם אני עזרתי לך במובי מייקר
וכמו שאומרים התלמיד התעלה על מוריו

whatever4

New member
אוי מגניב../images/Emo66.gif!

נשמע אחלה
וחשבתי שהשיתוף פעולה עם ריצ'י סאמבורה היה סתם שמועה. שמחה לגלות שלא
.