מכירות לא רעות לקארי...

SHTRUDIDI

New member
וואי-איזה גרסה מדהימה!../images/Emo99.gif

בו מדהים,הקול שלו נשמע מעולה, המוזיקה נשמעת מעולה, הכל פשוט מצויין. המון תודה שהבאת את זה!

Shai B

New member
מכירות האיידולים:

לפניכם המכירות של הסינגלים הראשונים של האיידולים בשבוע הראשון לצאתם: קלי קלארקסון - 236,000 רובן סטאדארד - 286,000 קליי אייקן - 393,000 קליי אייקן - סינגל שני - 100,500 פנטזיה בארינו - 142,141 דיאנה דיגארמו - 64,730 קארי אנדרווד - 129,610 כמה הערות: קליי הוא היחיד שהוציא שני סינגלים לחנויות, לכן ציינתי את המכירות בשבוע הראשון לשני הסינגלים. הנתון שצוין לגבי האיידולים הוא הכמות שהם מכרו בחנויות, משמע המכירות הפיזיות של הסינגל. לקארי יש את המזל שיש כאלו שמצרפים לנתון שלה את המכירות באניטרנט שהן 39,024 ובכך מעלים את המכירות ל-168,634, למרות שתכלס בעבר לא עשו זאת, ולכן לא ניתן לדעת אם היא באמת עברה את פנטזיה, שכן נתונים אלו לא שוחררו בעבר. בכל מקרה, זה מאוד מפתיע. הרייטינג עולה משנה לשנה, והמכירות יורדות בהתאמה משום מה. בעונה הראשונה לא צפו אפילו חצי ממה שצפו בעונות האחרות ועדיין קלי מכרה יותר מקארי ופנטזיה. מאוד הזוי.

Shai B

New member
והאלבומים:

קלי קלארקסון מכרה 4.8 מיליון משני אלבומיה: הראשון נמכר ב-2.3 מיליון והשני בינתיים ב-2.5 מיליון. לפי הציפיות האלבום ימכור למעלה מ-3 מיליון עותקים ויהיה האלבום הנמכר ביותר שיצא למתמודד מאיידול. קליי אייקן מכר 3.7 מיליון משני אלבומיו: הראשון נמכר ב-2.7 מיליון והשני במיליון. אלבומו הראשון עדיין מחזיק בתואר של האלבום הנמכר ביותר של מתמודד איידול, למרות שהתואר יעבור כנראה בשבועות הבאים לברייקאווי של קלי. רובן מכר 2.1 מיליון משני אלבומיו: הראשון 1.7 מיליון והשני 400,000 פנטזיה מכרה כמעט 1.5 מיליון מאלבומה ודיאנה מכרה 150,000.

Juliann

New member
אתה שכחת משהו מאוד חשוב

הדיסק השני של קליי הוא דיסק כריסטמס שנמכר רק בחודש אחד בשנה ולכן זה לא נחשב לדיסק שני. הדיסק השני שלו יוצא לקראת הסתיו ואז נוכל להשוות. זה לא הוגן להשוות דיסק כריסטמס לדיסק רגיל כי מדיסק כריסטמס גם לא מוציאים סינגלים, קליפים וכו' בנוסף לכך שהוא נמכר רק לקראת כריסטמס. והוא מכר ממנו מיליון עותקים שזה כמות ענקיתתתת לדיסק מסוג כזה. לגבי הדיסק הראשון זה נחשב 3 מיליון כי החנויות קנו 3 מיליון דיסקים. והוא קיבל טריפל פלטינום.

Shai B

New member
יפית, לא ניסיתי להשוות..

פשוט רשמתי את הנתונים. בעבר כבר רשמתי הודעה מסודרת עם כל הפרטים על האלבומים, שביניהם ניתן לקרוא שאלבומו השני של קליי הוא למעשה אלבום כריסטמס ואלבומו השני של רובן הוא אלבום גוספל וכו'. ואגב, אני חייב לתקן אותך. אלבום הבכורה של קליי הגיע למעמד של פלטינה כפולה בארה"ב ולא משולשת כפי שציינת. המכירות המעשיות בחנויות הם כפי שציינתי 2.7 מיליון. את גם מוזמנת לבדוק באתר תעשיית המוזיקה של ארה"ב (ה-RIAA), שהוא אגב אחראי על הענקת תקליטי זהב ופלטינה.

Juliann

New member
מבחינת החברת תקליטים זה טריפל

כי הביקוש מהחנויות היה 3 מיליון והחברת תקליטים מכרה 3 מיליון. זה לא חייב להיות שאנשים קנו את כל ה3 מיליון. הרווחים שלו ושל החברת תקליטים הם של 3 מיליון.

Shai B

New member
אם חברת התקליטים היתה מוכרת

3 מיליון תקליטים לחנויות, האלבום היה מקבל מעמד של פלטינה משולשת, שכן הענקת תקליטי זהב ופלטינה היא על מכירות לחנויות ולא על מכירות פיזיות. כפי שכבר ציינתי, לא נמכרו 3 מיליון עותקים לחנויות, משום שהאלבום מעולם לא קיבל מעמד של טריפל פלטיניום. מה שכן, אני זוכר שתמיד תהיתי איך עוד לא נמכרו 3 מיליון עותקים לחנויות כאשר בתכלס נמכרו 2.7 מיליון. בטוח שנשלחו עוד 300,000 עותקים לחנויות, לא? אולי בעתיד יביאו לו טריפל על מכירות מקטלוגים. עדיין אין איידול שזכה לפלטינה משולשת.

Juliann

New member
יש לי הוכחה יאי קליי אכן טריפל !

הלכתי לפורום שלו למצוא הוכחות. הנה ווידאו שלו אומר בהופעה שהוא קיבל בשורות טובות בבוקר שהדיסק שלו הגיע לטריפל פלטינה http://s51.yousendit.com/d.aspx?id=2XFSFSJQMEM2C2K3CDTKA12ADO אני בטוחה שקליי יודע אם הדיסק שלו טריפל! לפי מה שהבנתי חברת התקליטים צריכה לעדכן את RIAA וכנראה שהם לא עידכנו משום מה אבל קליי אכן טריפל.

Juliann

New member
לגבי הסינגל השני של קליי

זה שוחרר בלי פרסום בכלל... הוא לא קידם כמעט את הסינגל בשום מקום אבל זה איכשהו הגיע בסוף לחצי מיליון, הסינגל הראשון שלו הגיע למיליון.

ליאוריש

New member
קארי אנדרווד -מקום ראשון בבילבורד

עם המכירות ועם ההשמעות היא הצליחה להגיע למקום ה-1.

ליאוריש

New member
קארי אנדרווד בחדשות של מוסיקה נטו

וגם קלי קצת....שאלבומה יוצא שבוע הבא בארץ האלבום של קלי נמצא ברשימת ההזמנות.

14מתן

New member
ואם זה מעניין מישהו ../images/Emo13.gif ../images/Emo26.gif

השיר שלה נכנס למקום הראשון כמובן (עםכמעט 0 השמעות ברדיו...
) קלי מקום 6 עם השיר האחרון שלה Behind These Hazel Eyes ופנטזיה 40 ומשו

14מתן

New member
סליחה אבל אני חיב להגיד את זה../images/Emo122.gif

סיימון אמר שקארי תמכור יותר מכל "אמריקן איידול" אחר ? היא השתתפה בעונה עם הכי הרבה רייטינג ובכל זאת בנתיים מכרה הכי מעט
ועוד היא מקוטלגת כקאנטרי שמצליח באמריקה נה סיימון נה !

Fairywitch

New member
לא לשכוח שאנחנו בעידן שהנטייה

להעדיף להוריד סינגלים מהרשת הולכת ומתפשטת. אני משוכנעת שיש קשר- בכל יום עוד כמה אנשים קונים מחשב ו/או מתחברים לרשת. זה חייב להשפיע.

whatever4

New member
../images/Emo45.gif

אני לא חושבת שצריך לקחת כל דבר שסיימון אומר ברצינות.... אחרי הכל הוא החתים את ווסטלייף בחברת התקליטים שלו
.

shalehet

New member
הדיסק שלה עוד לא יצא אם לא שמת לב

ואל תדאג מהדיסק היא תמכור הכי הרבה וקאנטרי זה ממש לא מוזיקה מועדפת בארה"ב, לא יודעת מאיפה הבאת את זה.. חייתי שם תקופה וממש קאנטרי לא מועדף שם. אבל בלי קשר גם אני העדפתי להוריד את הסינגל אל את הדיסק אני אקנה ואני מאוד אוהבת את קרי כך שאני בטוחה שיש עוד הרבה כמוני... משנה לשנה גודלת יותר כמות ההורדות מהנט..., כך שהגיוני שמשנה לשנה ירדו המכירות. לא יודעת מה איתך אבל אני מחכה לדיסק

Kryptonite

New member
חוץ מזה../images/Emo168.gif

שהסינגל השנה ממש חלש... בניגוד לשנה שעברה, שהוא היה מדהים ככה שזה לא ממש קשור לזמר/ת עצמו, אלא יותר לשיר. זה סינגל, הוצאה של השיר... שהוא די חלש, מה לעשות (וגם את הבי סייד יש בדיסק של העונה, בניגוד לסינגל של בו)

למעלה