מכירים את אלה שנשארים מאחור?

קא זו או

New member
ההיסטוריה של הקונדום מלמדת

שלפני כמה מאות שנים אכן השתמשו בכובעון רב-פעמי עשוי מפרווה או עור של איזה בעל חיים אומלל. אם נקח גם העובדה שאז לא טרחו להתרחץ במיוחד.. מה כבר היה עדיף אז?

ג שם

New member
אם כך, אני מעדיפה

מנמר, אוהבת את הדוגמא או אולי מאריה,זאב או מיצי. רק לא מנחש. חסר לי שישיל את עורו. קמיקזה- אבל בימים ההם גם כל שאר "אביזרי ההיגינה הנשית" היו רב פעמיים. השאלה אם היום יש כובעונים רב שימושיים. ואם כן- הם נשארים אצלו או אצלה? (או אולי כמוצג הראשון באלבום התמונות של הרך הנולד, קצת לפני תוצאות בדיקת המעבדה והאולטראסאונד הראשון)

עד כמה שזכור לי זה היה עשוי

משלפוחיות שתן של כבשים (לא, זה לא זכור לי מאז... רק למדתי על זה פעם בהסטוריה של ימה"ב).

אלי גיא

New member
הרומאים השתמשו בשלפוחיות דגים

לא בטוח שבעל החיים היה אומלל כל כך. אם צריך לבחור בייעוד לגלגול השני, ייתכן שהוא מוצא את עצמו בסביבה טובה.

אוֹחַ

New member
המכתבים הצרפתיים. חידה../images/Emo70.gif

באיזה ספר (קלאסיקה!) מכונה הקונדום "המכתבים הצרפתיים"?

אוֹחַ

New member
אתם לא רציניים! ציפורים מתות בסתר.

"לחיי המכתבים הצרפתיים!" אומר לוק, תוך לעג למגי התמימה ששואלת (בתקווה) מה יהיה כשיוולד להם ילד. french letter - שיבוש מכוון של french leather. אחח... שנות השלושים... (התנפנפו להן כמו הקוקו שלך ברוח).

אלי גיא

New member
מישהו יכול (ה) להסביר לי את המשפט

הזה --- מצוטט מתחילת הכתבה שבלינק: "אבל אז התחלתי לשאול על זה, על מה שעומד מאחורי זה, ניסיתי אחת... והתמכרתי". ************** בוחן הבנת הנקרא ************* 1. הסבר את הביטוי בהקשר של הטקסט הנ"ל: "מה שעומד מאחורי זה..." - הסבר את הדו-משמעות האפשרית מקריאת הטקסט במשלבים שונים. למה התכוונה הכותבת ברמזה שהתעורר בה הרושם ש"משהו עומד מאחור"? 2. הסבר את משמעות המושג קונוטציה. 3. "ניסיתי אחת... והתמכרתי" - הסבר על פי הכתבה כולה למה הסתפקה הכותבת במשך תקופה של כמה שנים ב"אחת" ולא נזקקה ליותר מאחת.

למעלה