איזה יום! וואו! וכמה מרגש הוא נגמר...
מ מ ת י ל ד ה New member 6/7/04 #23 וואו! את כותבת מדהים! איזה יום ... אבל היום כבר יום חדש (ובלי עיזים, אני מקווה...). מדהים שיש לך ילדה כ"כ גדולה!!!
וואו! את כותבת מדהים! איזה יום ... אבל היום כבר יום חדש (ובלי עיזים, אני מקווה...). מדהים שיש לך ילדה כ"כ גדולה!!!
א אמא של אריאל ומוריה New member 6/7/04 #24 וואוו, איזה יום עבר עליך לא מקנאה בך, אבל כתבת כ"כ יפה, ואת נשמעת כ"כ רגועה שזה מדהים. וואוו, ילדה בת 18 ואת נראית כ"כ צעירה.
וואוו, איזה יום עבר עליך לא מקנאה בך, אבל כתבת כ"כ יפה, ואת נשמעת כ"כ רגועה שזה מדהים. וואוו, ילדה בת 18 ואת נראית כ"כ צעירה.
ב ב ה ר י ו ן New member 8/7/04 #25 וואו כל הכבוד ../images/Emo12.gif מורידה בפנייך את הכובע איזה הספק! ובהצלחה לגדולה!
א אמא של פילפילון New member 8/7/04 #26 ציפי, אני אסקופה נדרסת (ודומעת../images/Emo7.gif) אבל דמעות טובות, של התרגשות. איזה כתיבה מרגשת וסוחפת. מעברי החיים הללו כל כך מרגשים. ואין ספק שעליך כתבו את "אשת חיל". חזקי ואמצי
ציפי, אני אסקופה נדרסת (ודומעת../images/Emo7.gif) אבל דמעות טובות, של התרגשות. איזה כתיבה מרגשת וסוחפת. מעברי החיים הללו כל כך מרגשים. ואין ספק שעליך כתבו את "אשת חיל". חזקי ואמצי