בדיוק. אני ממש מקווה שזה הצעד הראשון בדרך להפלת הממשלה האיומה הזאת, הגרועה בתולדות מדינת ישראל בוודאות.אדם שתמיד משקר, יגיד על כל דוברי האמת שהם שקרנים.
כן, אבל דוברי שקר תמיד ואמת תמיד נמצאים רק בספרים...אדם שתמיד משקר, יגיד על כל דוברי האמת שהם שקרנים.
אני משתדל להיות אמיתי ככל האפשר. אני לא מאמין שיש צורך בשקר, שקר הוא דבר מעוות. האמת היא הדרך הפשוטה. דוברי אמת ושקר תמידיים יש במתמטיקה ובלוגיקה. תחשוב שדוקטור לפילוסופיה אומר לך: אני אומר שאני שקרן, זה נכון או לא? אז תענה לו: אם אתה אומר, מי אני שאסתור אותך?כן, אבל דוברי שקר תמיד ואמת תמיד נמצאים רק בספרים...
במציאות הם לא קיימים.
תאר לעצמך מישהו שתמיד אומר את האמת...
כן זה כמו השיר הזה ששיניתי לו את המילים:אני משתדל להיות אמיתי ככל האפשר. אני לא מאמין שיש צורך בשקר, שקר הוא דבר מעוות. האמת היא הדרך הפשוטה. דוברי אמת ושקר תמידיים יש במתמטיקה ובלוגיקה. תחשוב שדוקטור לפילוסופיה אומר לך: אני אומר שאני שקרן, זה נכון או לא? אז תענה לו: אם אתה אומר, מי אני שאסתור אותך?
טוב פה נכנסים ללוגיקה דוקססטית שהיא לדעתי הלוגיקה אולי הכי מעניינת..כן זה כמו השיר הזה ששיניתי לו את המילים:
She tells me she's a liar, I don't believe her, she's a liar.
כןטוב פה נכנסים ללוגיקה דוקססטית שהיא לדעתי הלוגיקה אולי הכי מעניינת..
Doxastic logic - Wikipedia
en.wikipedia.org
פרדוקס השקרן האתונאי הידוע לשמצה.אני משתדל להיות אמיתי ככל האפשר. אני לא מאמין שיש צורך בשקר, שקר הוא דבר מעוות. האמת היא הדרך הפשוטה. דוברי אמת ושקר תמידיים יש במתמטיקה ובלוגיקה. תחשוב שדוקטור לפילוסופיה אומר לך: אני אומר שאני שקרן, זה נכון או לא? אז תענה לו: אם אתה אומר, מי אני שאסתור אותך?
אם כל שהוא אומר שקר, מן הסתם לא ייתכן שיגיד שהוא שקרן כי אז כבר יתבטל התנאי שכל שיגיד שקר.פרדוקס השקרן האתונאי הידוע לשמצה.
אתה יודע שאחד הפתרונות לפרדוקס שהעלית הוא בכך, שלא מייחסים ערך של אמת לטענה. התשובה שלך היא מתן ערך של אמת לדברי הפילוסוף, וזה בעייתי, כפי שטענת.
מתמטיקה ולוגיקה הן שפות מלאכותיות שאינן דומות לשפות אנושיות טבעיות, כי האותיות והמלים בהן בעלות ערך אחד ויחיד, לא משתנה כלל. השפה הטבעית לא מקיימת יחס כזה אל סימניה [המלים] הפוך הוא.
עם זה אני מסכים אתך לגמרי.כן, אבל דוברי שקר תמיד ואמת תמיד נמצאים רק בספרים...
במציאות הם לא קיימים.
תאר לעצמך מישהו שתמיד אומר את האמת...
לא בדיוק אף אחד. כוונתך היא למרכז השפוי, לשמאל הציוני (שכבר לא ציוני כמו פעם) ולערבים. גם הימין הלך ימינה ובמקום ימינה המתונה של בנט קיבלנו את סמוטריץ' הגזען ובן גביר הכהניסט. אני מתגעגע לימים שבהם החרדים היו הסחטנים. וזה בלי האנס גדעון סער שעשה פרסה והצטרף כמו עבד נרצע לנאשם.ועוד מדאיג לחשוב על כך שהעם עשה בחירות ארבע פעמים רצופות ובזבז הרבה כסף מהמדינה ובכל פעם בחר בביבי הגרוע. אזרחים מקווים שבעזרת כוחו הפוליטי יגן עליהם מהערבים ומהפיגועים הקשים. כמה זמן אף לא הייתה ממשלה כי אף אחד לא רצה להצטרף לביבי.
לגבי קצב, הוכח שאנס. לגבי סער, אתה צודק שזה בספק- כי האשמה לא הוכחה. מה שכן, אני ממש כועס על סער שמכר את עצמו לטובת הישרדות נתניהו.גם קצב אנס וגם גדעון סער אנס? מעניין, אולי זה ספורט חדש בקרב אנשי הציבור.
מאז שפרש מהליכוד הוא ואלקין ביקרו בחריפות (ובצדק) את נתניהו. ברגע שראה ע"פ הסקרים שהימין הממלכתי (סיעה שהתפצלה מכחול לבן) לא עוברת את אחוז החסימה, החליט להביע אמון בנתניהו ושינה את עורו. פתאום סגול השיער לא מסוכן לביטחון המדינה?סליחה שאני לא מעודכן בפוליטיקה, איך סער מכר את עצמו?
מכיר את הבדיחה שרייגן סיפר פעם:יש הרבה שחיתות מכוערת בפוליטיקה, ואנשי הציבור מתקשים להימנע ממנה. פוליטיקאי צריך להתמודד עם הרבה מכשולים והתנגדויות מצד העם. בכל זאת, דרך האמת היא החשובה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.