פספסת מחצית מהמסר של עגנון, רוצה לדעת מה פספסת?יש סיפור של עגנון על זבולון ויששכר שמגיעים לגן עדן. יששכר למד תורה כל חייו ובכל זאת קיבל פחות מקום בגן עדן מאחיו זבולון, והמלאכים מסבירים לו שזה כי זבולון עסק במסחר לתת ליששכר מחיה אז תורתו שייכת לזבולון. יששכר נזעק ואחיו מנסה לעזור לו, וכל אחד מוותר בשביל האחר. אלוהים רואה את המריבה ומבטיח תמורת האהבה ההדדית לשפר את מצבם, ומרחיב גם את מקום יששכר בגן עדן וגם את מקום זבולון בגן עדן.
החמישייה הקאמרית וקצרים היו מעולים. עלה הרעיון לאחד את שתי התוכניות (כל אחת בפני עצמה) אבל ללא הצלחה.אני לא מכיר מה שתגידו. גם אני אוהב את זהו זהו, ועוד יותר את החמישייה הקאמרית וגם קצרים היו טובים. דווקא אהבתי את ארץ נהדרת בפעמים שצפיתי בזה.
גם לאחרונים לא חסר. אמא שלי אוהבת את האינטרקציה בינה לדב נבון בקופה ראשית. שי אביבי נהדר בכל תפקיד קטן שהוא עושה. מנשה נוי טיפה נעלם, גם רמי הויברגר.באמת יש שם כמה שחקנים משותפים, למשל קרן מור שהיא שחקנית מצוינת.
רק קרן מור. את דב נבון ראיתי כמה פעמים ליד בריכת גורדון. אני חושב שגם את שי אביבי, אבל לפני יותר מ-20 שנה.קרן והויברגר יותר טובים מדוב נבון. האם שלושתם היו גם בקצרים? את דוב נבון פגשתי פעמיים, פעם אחת בדיזנגוף סנטר ופעם שנייה אחרי שנים בבית הכנסת שבכפר שלי
זה מנשה נוי, בעלה של קרן מור במציאות.איך קוראים לבחור השמנמן וגדול הגוף בחמישייה הקאמרית? הופיע גם כעורך דין בסרט "גט".
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.