מכירים את המשחק "הורדת זקיף"?

ממליץ קואצ'ינג

יש אנשים מדהימים שיכולים לעזור בפוש הראשוני, ובצעדים הראשונים, במקרה שאת מציירת זה בהחלט נשמע שיכול לעזור. חשוב לא לבחור סתם מאמן/נת כי היום כל אדם שלישי הולך ללמוד קואצ'ינג, כדאי לבחור ע"פ המלצות. במקרים מסויימים כדאי לפנות לפסיכולוג, אבל לא נראה לי שאת המקרה (למרות שאם היית מפרסמת עוד הודעה על השמלה לחתונה של אחותך, בהחלט הייתי מזמין לך אמבולנס
)

belli80

New member
../images/Emo6.gif

רציתי לכתוב "טושיי" ולשים את התמונה של הצ המעפן עם החרב, אבל אני לא זוכרת איך קוראים לו לעזאזל... אנא ילדים, עיזרו ל-belli העצבנית למצוא את תמונת הצב הסייף.

moi24

New member
תמתין עם האמבולנס

עזוב שמלה, עכשיו הגיע הסרט של הנעליים. עדכון מובטח (תרצה או לא)... אין לי בעיה עם קואוצ'ינג. רצוי גבר. גבוה. פנוי, אם אפשרי. האמת שדי נחמד לי ככה עם הבלגן. במילותיו של האישון - מי בכלל רוצה חיים פשוטים?

אני לא עושה קואצ'ינג

לנהל את החיים זה פשוט? פחח.. להפך, כשאת מנהלת את החיים שלך זה לא הופך אותם לפשוטים, אלא למאתגרים יותר, פוריים יותר, מוצלחים יותר ומן הסתם מהנים יותר. כשאת נותנת לחיים לנהל אותך זה בהחלט פשוט יותר, בלי לקחת אחריות, בלי מחוייבות לעצמך, לסביבה. לא נראה לי שלזה התכוון האישון...

magenta73

New member
גם אני בעד רשימה

ואני אוסיף שהיא תהייה ריאליסטית למצב הקיים. משמע - קשה כיום למצוא דירות חדשות בת"א. זה כלל ידוע. קחי את זה איתך בעת בניית הרשימה. אם את רוצה לצאת מהעיר - זה משהו אחר. קודם לחפש מקום, אז לחפש עבודה בסביבה וכו'. או בגדול, תחשבי מה הכי חשוב לך. כרגע. מה בוער לך בעצמות?

אולי תשלימי עם המצב הזמני ותני לחיים לנהל-

אותך בטיבעיות. למה לנסות לארגן משהו אם אין לך מושג מה יהיה מחר?

Barvazoom

New member
כי קשה לי להשען אחורה ולתת לדברים לקרות.

למרות שאני מנסה כי הבנתי שזה המצב הכי קרוב לרגיעה שאזכה לו כנראה בזמן הקרוב. אני אעשה שקט מלאכותי ומקווה שבקרוב זה ישתנה. תודה : )

טוב,תגובה די מאוחרת אבל מילא

סתם רציתי להגיד לך שאני מאוד מזדהה עם מה שכתבת. במיוחד בתקופה האחרונה...גם בי יש איזשהוא רצון לשנות,לרענן ולא יודעת מאיפה להתחיל , רצון שהחיים שלי יראו קצת אחרת מכל מיני בחינות ושוב- לא עושה עם זה הרבה, די פסיבית אפילו... אולי מתוך עצלנות? אולי מתוך חוסר ידיעה של מה עושים ואיך מתחילים? אין לי מושג. אז קבלי ח"ח על זה שאת מתקדמת לכיוון שינוי. הרבה יותר קל זה פשוט להמשיך עם הזרם ולא לעצור ולשנות כיון באמצע. ובזה שאת מחפשת פתרונות ורצינית לגבי מימושם... זה הרבה יותר מהרבה אנשים אחרים. כמוני למשל:) העצה שלי (וזה מאחת שלא מממשת את זה ככה שתקחי את זה בערבון מוגבל) זה להתחיל בדברים הקטנים. אולי תכונת אופי שבא לך לשנות, אולי חלום קטן שבא לך לממש סוף סוף... תציבי יעדים קטנים ותתקדמי הלאה... בהצלחה!

Barvazoom

New member
תודה ../images/Emo13.gif

זו תשובה יפה ותודה לך מכל הלב. לא רע גם לפעמים לתת לחיים להריץ אותנו לפי המנגינה שלהם, מתישהו אנחנו נקבע איזה "טרק" מהדיסק נשים. מקווה למצוא תשובה בקרוב ובשמחה אשתף.

למעלה