מכירים את זה... (ארוך!)

בהחלט מגיע לך להתקבל!!!

והציון מו"ר שלך פשוט לא נתפס- בלי לדעת מהו בכלל- אבל כזו עליה בין המו"ר ההתחלתי לסופי..! לדעתי את נושקת ל250! בכל מקרה, בהמשך למה שאמרו לפניי, ש25 זה ממש לא זקנה, אז אני רק רוצה להוסיף שממש כייף לתמרי- שיש ותהיה לה אמא צעירה! וגם- בקרוב- רופאה! אז המון בהצלחה- ואני בטוחה שתהיה! חיותה

Tinks

New member
את כל כך חזקה!

באמת דוגמא ומופת לכח רצון ונחישות! את מכתיבה את חייך, וגם אם זו תהיה שנה לפה או לשם, הרי בסופו של דבר ללב אי אפשר להתכחש, והוא ימשיך לדרבן אותך עד שהוא (ואת) תגיעו לסיפוק מהמקצוע בו תעסקי בעתיד! אני באמת מאמינה בך מכל הלב, וכנראה שלמבחן מו"ר מגיע יותר קרדיט ממה שנתתי לו בהתחלה, כי הוא נתן לך ציון כה גבוה- ממש כפי שציפיתי אחרי שהכרתי אותך :) אני זוכרת שסיפרת לי איך המראיינים בב"ש הקשו עם הטיפול בתמרי, ובדיעבד זה נשמע לי כ"כ טפשי - הרי את באמת מתמודדת עם זה מצוין עד עכשיו ולא היתה שום סיבה שזה יפריע בעתיד... קשה לי שלא להיות מאוכזבת מאותה מראיינת, שכנראה חוותה קשיים בעצמה עם ילדיה, וחשבה שהיא "חוסכת" אותם גם ממך (תיאורית הפילנטרופית). יעלי - הם אלו שכבדים. פספוס גדול שלהם (אבל רווח של תל אביב ושלי!) וכשתהיי איתי בתל אביב,בשעות החופשיות נקפוץ ביחד לעזריאלי לקנות נעלי אולסטאר לתמרי... :) אז תרכיבי את המשקפיים הורודים, כי איך שלא נסתכל על זה, מתישהו הוא יהיה ורוד! אוהבת ומחזיקה... בהצלחה!

yael781

New member
אני כבר מתה ללמוד איתך...

אני בשוק שיש 11 נקודות הבדל בין סף קבלה לסף דחיה, רק נותר לי לקוות שזה ירד בלפחות 4 נקודות ו... אני בפנים!! ותודה על הכול! האמת שהיתה לי תיאוריה אחרת למה הם דחו אותי בבאר שבע, פשוט באתי עם בגדים מחויטים והכול אבל עם גרביים די צבעוניות, איך נאמר, של פוקה. והאמת שהן בצבצו להן במהלך הראיון. אז-. אולי זה בגלל זה. אוהבת נורא! יעל

natalysh

New member
רב הסיכויים שזה לא בגלל הגרביים

אלא בגלל הבגדים המחוייטים. לפי רשמים שלי ושל חבר'ה שלומדים איתי, בגדים מחוייטים לעתים נתפסות ע"י המראיינים שם בעין לא כל כך יפה.

morancho1

New member
חמודה...

אני בטוחה שתמרי תשמח עם אמא קצת יותר עסוקה ומלאת סיפוק ושמחת חיים מאשר אמא "עשירה" יותר ועם מבט ריק בעיניים... מחכה המון כבר לפגוש אותך בקורס הפיזיקה!

veiga

New member
הוצאת את המילים מפי...

ממש מדהים, הצלחת לבטא את מה שאני מרגישה ממה שיכולתי בעצמי... הלוואי שיהיה לכולנו הכוח להמשיך להאבק על החלום הזה.. בהצלחה לכולם! ושכל החלומות שלנו יתגשמו!!! אמן!

natalysh

New member
בנות יקרות...

אני לא חושבת שיש מישהו שלא מכיר את התחושה המתוארת אצלכן. הרב באמת עברו דרך ארוכה וקשה במידה זו או אחרת עד לקבלה. אני יודעת שזה קשה, וזה מעצבן, וגם לא הוגן. אבל יש קלישאה מאוד נכונה שאומרת שאין קיצורי דרך לדברים טובים, וזה נכון. מבטיחה לכן שלכשתתקבלו, תהנו ממסלול הלימודים, מהלימודים מהחברים ומהמקצוע. הלימודים מספקים ומעניינים, והחבר'ה - אחד אחד. תמיד צריך לקרוע תא עצמך בשביל להנות ממה שאחר כך - כך זה בקבלה וכך זה גם בלימודים. אבל בסוף הכל מסתדר, יהיה טוב! מצטערת שאין לי כח לכתוב יותר מזה למרות שאני רוצה, אין לי טיפת אנרגיה בגוף.

l e o r a

New member
מבינה אותך כל-כך

אהלן, אני די חדשה פה ולא התכוונתי לכתוב פה אבל מאוד ריגשת אותי. שנה שעברה הייתי בדיוק במצב שלך, אפילו יותר גרוע. למרות בגרויות גבוהות ופסיכומטרי מעל 700 אף אוניברסיטה לא זימנה אותי למבחנים, רק בסוף אוגוסט ת"א נזכרו עם המו"ר. אז במקום להישבר טסתי לחודשיים לחו"ל, שנהפכו לחצי שנה בדרום-אמריקה. כשחזרתי עשיתי פסיכומטרי שוב עם מטרה ברורה בראש ושיפרתי. בהתחלה הגיעו הזימונים למבחנים מהאוניברסיטאות שדחו אותי נחרצות שנה שעברה. אחרי זה ראיון שני בבאר-שבע ותוצאות המו"ר (232). ולפני שבוע התחילו להגיע הודעות קבלה, ארבעה במספר. אל תשברי ושנה הבאה אנישאללה זו תהיה את. כל-כך ברור שאת רוצה את זה בלב, אז אל תוותרי. מחזיקה לך אצבעות!!

למעלה