מכירים את זה שאתם מתחרטים על זה שאתם TIGHT?

Papito

New member
מכירים את זה שאתם מתחרטים על זה שאתם TIGHT?

היום אני משחק עם חברים בטורניר ארוך ומתיש, כולם שחקנים טובים וצריך להזהר מכולם. אבל קרו לי כמה פעמים מספר ידיים שהייתי הכי נאטס בעולם ופשוט קיפלתי לפני פלופ. יש ראשונה A7 אוף, עושה לימפ UTG מישהו במידל מעלה אני מקפל פלופ A28 אני קצת מתבאס. כולם מצ'קצ'קים טרן עוד A עדין כולם בצ'ק ריבר עוד A... הייתי יכול להעיף 2 אנשים שנכנסו באול אין עם פול האוס... יד נוספת, 57 אוף, לא מתלבט ומקפל, פלופ נפתח 4 6 8, טרן וריבר לא חשובים. יד נוספת 10 5, שוב פעם מקפל מבלי לחשוב פלופ 10 10 7 טרן לא זוכר, ריבר 5, פה יכולתי להעיף מישהו עם A10 שנכנס באול אין. יד נוספת K2 יהלום פלופ A 5 7 שני יהלומים בינהם האס, טרן משלים לי את הנאטס פלאש, כמובן שעשיתי פולד לפני הפלופ. אני יודע שלטווח הארוך שיחקתי נכון, גם סיימתי מקום ראשון היום, אבל זה כ"כ הטריף אותי, זה בד"כ קורה פעם פעמיים במשחק, לי זה קרה פשוט יד אחרי יד אחרי יד. לא מאחל לאף אחד, זה יכול לשגע יותר מבד ביט

זונע

New member
ברגע שתמשחק נכון

אין לך מה להתלונן. וואלה זה מבאס לקפל 2 7 והפלופ יוצא 277...אבל אין מה לעשות, על כל יד כזאת ש"הפסדת", היית מפסיד הרבה יותר לטווח הארוך אם היית נכנס איתן. טורניר חייבים לשחק טייט, לפחות בהתחלה, עם כל ההשלכות של זה.

יוהדיקו

New member
אני הייתי זורם עם K2 ואולי גם עם A7

אפילו שאני לא ממש אוהב אסים יבשים, לדעתי אם הרייז לא גבוה מידי זה שווה ניסיון בכל אופן

modz0r

New member
ואז אתה תפסיד את כל הכסף\צ'יפים

בוא נעשה יד מדומה.. יש לך A7o, אתה על הכפתור כשהבלינדים על 50\100 ויש לך 2200 צ'יפים. מישהו ממידל פוזישן מעלה ל-300, וכל השאר עושים פולד, אתה משווה עם ה-A7o, הסמול משווה והביג בלינד משווה. פלופ יוצא: AQ4 ריינבו.. הסמול בלינד עושה צ'ק, המידל פוזישן שהעלה לפני הפלופ מהמר 750 (לקופה של 1000).. מה אתה עושה? אתה באמת יכול להאמין, בדרך כלשהי, שהיד שלך היא הכי חזקה? שהאס שלך גורם לזה שאתה מוביל כרגע?

לא רלוונטי. אתמול קיפלתי 27 (מן הסתם)

ופלופ יצא 777.... מצד שני קראתי בלוף של אול אין ואני עם A היי...

BuffY9

New member
זו הסיבה

למה כמעט לרוב כדאי לשלם כדי לראות את הפלופ.. הייתה לך יד די טובה לדעתי .. אבל אם ניצחת אז כנראה שזה היה לטובה

Papito

New member
אתה אמיתי??

מזל שאני לא מקשיב לטיפים מכל אחד פה....

BuffY9

New member
לא נראה לי

שיש גבר שיקרא לעצמו באפי, אבל שיהיה ... ממש לא מעניין אותי למה אתה מקשיב ומה לא :) אמרתי את זה מהניסיון שלי שב70% כשפרשתי לפני הפלופ אכלתי אותה ובגדול. ואני לא מדברת רק על ניצחון וודאי אלא גם על סיכויים טובים יותר ממה שצפוי, שהיו שווים את הבדיקה של הקלפים .. וכתבתי "כמעט לרוב", משמע גם עשיתי ההיפך ... נכון אני לא משחקת על גבי עשורים, אבל את זה אני אומרת ממה שקרה לי

modz0r

New member
תקראי מה כתבתי בתגובה למעלה בשרשור הזה

בטווח הארוך, תמיד, את תפסידי יותר כסף\צ'יפים בסגנון משחק כזה. ואם את משחקת בפייסבוק ולא פוקר ברצינות, זה גם מסביר הרבה, אגב.

BuffY9

New member
ממ...

אני דווקא כן מסכימה עם מי שהגבת לו, אם הרייז לא גבוה אז למה לא ? חח כן אני משחקת בפייסבוק, אבל אני לא לוקחת משם סטטיסטיקות במקרה הספציפי שכתבת באמת אי אפשר לדעת .. אבל החברים שלי לא משחקים ככה.. חח כמעט אף אחד לא מעלה כ"כ הרבה בפלופ או לפניו

modz0r

New member
כי זה מה שיגרום לך להפסיד הכל

כשמישהו מהמר לפני הפלופ, ואת משווה עם יד גרועה, את לא יכולה לדעת אם את מובילה או לא, ואז את מסכנת את כל הכסף\צ'יפים שיש לך. כמו שכתבתי שם, יש לך A7, מישהו מהמר ואת משווה ופלופ יוצא AQ4, אין לך שמץ של מושג אם את מובילה, או שיש לו אס יותר גבוה. אולי בפייסבוק זה לא משנה לך, ומקסימום את תפסידי את הצ'יפים ומחר יהיו חדשים, אבל כשמשחקים על כסף ובטורנירים רציניים זה קריטי.

BuffY9

New member
אז בעצם אתה אומר ש

כל פעם כשיש לי יד גרועה בהכרח שאני לא אשחק איתה ? אני באמת שואלת, בלי ציניות..

BuffY9

New member
ושכחתי להוסיף ש

אני משחקת בפייסבוק אבל את הסטטיסיקות שלי אני לוקחת ממשחקים "על אמת" עם חברים שלי

modz0r

New member
על מה אתם משחקים?

אם אתם משחקים סתם, לא על כסף, אלא לשם המשחק, זה אותו דבר כמו לשחק בפייסבוק. אם אתם משחקים על 20 שקל, למשל, אז זה הופך את המשחק ליותר רציני (אבל עדיין לא באמת). אם אתם משחקים על סכומים רציניים, אז אני מאמין שכבר היית יודעת שמה שאמרתי נכון.

modz0r

New member
אם מישהו לפניך העלה? כן.

כשמישהו לפניך מעלה, את לא יכולה לדעת איפה את נמצאת, והאם הפלופ עזר לך יותר ממה שהוא עזר ליריב שלך. כמובן שאת יכולה להגיד "אבל מה, גאס הנסון משווה עם ידיים חלשות, וסאמי פארהה משווה עם ידיים חלשות", אבל התשובה שלי מאוד פשוטה.. כשתדעי לשחק אחרי הפלופ כמוהם, את תכלי להשוות עם הידיים האלו. כל עוד את לא יודעת לשחק כמוהם, צריך לשחק "כמו שכתוב".

BuffY9

New member
אבל אז זה שקוף שכשכל פעם שכשאני משווה\מעלה

יש לי יד טובה אז מה בכל זאת ?

modz0r

New member
אני לא אמרתי לא להמר עם יד בינונית

ובשום שלב לא אמרתי לא להשוות עם יד בינונית עם פוטנציאל כשיש הרבה אנשים בקופה. להשוות עם JT סויטד אחרי שמישהו העלה ל-3 ביג בלינד ו-3 אחרים השוו כשאת נמצאת בכפתור, זה רעיון לא רע. לעשות לימפ עם K5 ואז להשוות העלאה של 4 ביג בלינד כמישהו נוסף השווה, זה רעיון גרוע. כל יד נפרדת, ובכל יד צריך לראות מה צריך לעשות, ובגלל זה פוקר הוא לא משחק מזל, אלא משחק ידע. אם את תנסי לשחק כל יד, בלי להתחשב מה אנשים אחרים עשו לפניך, את מסתמכת על המזל בלבד ולכן את תפסידי את הכל. אם את תקחי בחשבון את העובדה שהיריב שלך העלה לפני הפלופ ולכן הגיוני שיש לו יד חזקה, אבל גם אם לא אז אין לך דרך לדעת את זה (במיוחד בפוקר באינטרנט), ולכן את לא תשחקי עם כל יד נגד מישהו שהימר נגדך, את מסתמכת על הגיון, ולכן בטווח הארוך את תרוויחי. דוגמא נוספת שאני יכול להביא לך, הוא שאת הביג בלינד, יש לך J7, מישהו ממידל פוזישן העלה ל-3 בלינד ואת משווה.. פלופ יוצא Q75, מה את עשה במקרה הזה? הנה, השוות עם יד חלשה ופגעת (בצורה כזו או אחרת) בפלופ.. זה עוזר לך במשהו? הרי יכול להיות לו AQ, KQ, או כל זוג מ-88 ומעלה.. אין לך שום דרך לדעת איפה את עומדת.

למעלה