מכירים את זה שאתם מתחרטים על זה שאתם TIGHT?

2המרפא

New member
לשחק יד גרועה במטרה לפגוע זה הדבר הכי נורא

בפוקר. זה בעצם להודות "אני עושה קול אם כל דבר ואם לא תפסתי אז באסה לי". יש לנו בחור שמשחק בצורה כזאת אבל אחרי שהוא הפסיד ביומיים כמעט 2000 שקל הוא הבין שעדיף לא לשחק ככה. אני משחק לעיתים ידיים גבוליות ויותר גרוע מזה אבל אני עושה את זה מתוך מטרה מסוימת אחרי הפלופ ולא מתוך מטרה לפגוע. אם פגעתי מה טוב זה לא ישנה לי את התכנית משחק. אם אני רואה שאני מפסיד ובלי סיכוי לנצח בבלוף אני אקפל אבל הכל זה תלוי סיטואציה ורמת משחק מסוימת. אני מניח שאת משחקת על כמויות כסף מצחיקות ולכן את מרשה לעצמך אבל בשנייה שאת תראי שאת מושקעת ב400 שקל בקופה הדברים האלה יגמרו אני מבטיח לך

modz0r

New member
פשוט תסתכל על זה אחרת

כל פעם שאתה זורק יד שאתה לא אמור להשוות איתה את הרייז לפני הפלופ או אפילו את הבלינדים, ואתה פוגע בפלופ, תגיד לעצמך "עשית אחלה מהלך". על כל פעם שאתה כביכול פוגע בפלופ אחרי שזרקת (בצורה חכמה) את הקלפים לפני הפלופ, יש 50 פעמים שלא פגעת ואתה לא זוכר אותם. לאנשים יש נטייה לזכור מקרים שכמעט ולא קורים, ולחשוב שהם כל הזמן קורים. זה כמו שאומרים שבהורוסקופ של אדם כתובים 10 דברים ש-9 לא מתקיימים ו-1 כן מתקיים, אבל האדם שמאמין בהורוסקופים יגיד "רואים! היה כתוב ש(הדבר האחד ה)זה יקרה!". אם אתה לא מאמין לי, פעם הבאה שאתה משחק עם חברים תיקח דף, ותשחק רגיל. כל פעם שאתה עושה פולד, תרשום בדף כמה צ'יפים היית צריך להשוות את הרייז שעשו, ואחרי שלא תפגע בפלופ תרשום לעצמך את הסכום צ'יפים שאמור להיות לך אם היית משווה את כל הידיים, פחות הסכום שהרגע "השוות" איתו. בפעמים המאוד בודדות שכן תפגע, תכפיל את הסכום שכביכול יש לך ב-2, או תוסיף אליו את הסכום שיש ליריב שלך (הנמוך בניהם. ותזכור, לא מדובר על הצ'יפים שיש לך על השולחן, אלא על הצ'יפים שנשארו לך לפי הדף שחישבת. וקח בחשבון שבמציאות לא בטוח שהיית מכפיל את עצמך אם כן היית ביד הזאת, אבל בשביל הבדיקה נגיד שכן). אני מבטיח לך שאתה תגיע ל-0 בדף הרבה לפני שתגיע ל-0 בצ'יפים.

למעלה