מכירים את זה ש... ? [אנחנו בקטע של משחקים]

מכירים את זה ש... ? [אנחנו בקטע של משחקים]

לרגל היותי פה אחרי זמן ארוך, לרגל השעה המאוחרת, לרגל השיעמום ולרגל של טועמה שעשה את הדרבי אדום מתמיד אני פותח את שרשור המכירים את זה ש......... טוב אז מה זה מכירים את זה ש... למי שלא יודע. פשוט מאוד, הדברים הקטנים שקורים לכולנו בחיים. לדוגמא מכירים את זה שאתם חוטפים מכה מעצבנת [לרוב זה יהיה הקטע עם הזרת בשולחן/במיטה] ואז אתם משחררים לאוויר העולם עשרות קללות בשניה? או... מכירים את זה שאתם מכינים לכם נגיד טוסט לאכול וליד לוקחים איזה מלפפון או ירק כלשהו ותמיד תנסו לחלק את הביסים ככה שישאר מלפפון עד הביס האחרון של הטוסט ... אבל מרוב ששמרתם נשארתם בסוף עם הרבה מלפפון וקצת טוסט אז אתם אוכלים מהר ת'מלפפון בכמה ביסים כדי שיהיה שווה? ואם אנחנו בפורום אביב אז שלא יגידו שאני לא קשור מכירים את זה שכל שנה אתם באים לרוק עצמאות ומחכים להופעת המילניום של אביב אבל הוא שוב הורס הכל?

רק כי אני חייבת ../images/Emo6.gif

מס' 1 הוא גרמני מס' 2 גרמני מס' 3 גרמני מס' 4 גרמני מס' 5 גרמני מס' 6 גרמני מס' 7 גרמני מס' 9 גרמני מס' 10 גרמני ש-ע-ר 11 גרמני מס' 8 זה נימני!!! א ח ו ש ר מ ו ט ה גרמני!! אחושרמוטה גרמני...אחושרמוטה גרמני
סליחה
.

אוסישקין אולם ומלואו

איך אפשר כל כךךך לאהוב אותךךךךךךךךך איך בכל משחקקק הלב פועם חזקק והוא משתולללל יאלללה הפועלללללללללללללל יאללה הפועלל יאללה הפועללל ובכל מקום לסמל האדוםםם נשיר בגאווה ניתן רק אהבהההה ולך תמיד נזכיררר ולא נפסיק לשירר מבוקר ועוד לילל יאללה הפועלללללללללללללללללל יאלללה הפועל !!!

../images/Emo9.gif.

כמו פרפר לאור, אלייך בא הקבוצה שלי האהובה כמו השור שרץ אל האדום.. שכל אוהד מכבי ימות היום

אוי יש שיר ממש מצחיק על בית"ר ../images/Emo6.gif.

[לא רק על בית"ר] על משקל השיר "שישו את ירושלים, גילו בה"..
שימו את ירושלים בירדן תנו אותה לפלשתינים, תנו לפלשתינים שימו את ירושלים בירדן.. תחלקו אותה לשניים! כי לא צריך את טדי וגם לא את בית"ר, לא ת'כותל, לא ת'כנסת! כל דבר בעיר הזאת הוא מיותר, גם כשמתחתנים שם- הרצפה קורסת! טוב, ההמשך ממש שואתי.. אז אני אעצור פה
.

shmuelr

New member
ואו חבובה אני רואה שאת חזקה חזקה בנושא הזה../images/Emo13.gif

למעלה