מכירים את זה ש... ? [אנחנו בקטע של משחקים]

מעיין51

New member
יאוו הדבר השני קורה לי כל הזמן

גם עם עגבנייה לפעמים

InnocenceLost

New member
מכירים את זה ש....

שאתם קמים באמצע הלילה לשירותים , ואתם לא רוצים להדליק תאור כי אז יסנוור ותתעוררו אז אתם מגששים את דרכם בחושך ונתקעים בכל דבר עם האצבעות ברגליים?? (כי לי זה קרה אתמול :( ) מכירים את זה שאתם יושבים על ספה מעור, באמצע יום חם ביותר ואז זזים ויוצא קול של אממ שחרור גזים :) אז מנסים לחזור על הרעש והוא אף פעם לא חוזר אז צוחקים עליכם :( מכירים את זה שאתם נוסעים במכונית וברמזור אתם קולטים מישהו מחטט באף/באוזן אז אתם בוהים בו עד שיסתכל עליכם ויתבייש? מכירים את זה שאתם מתים לעשות רשיון ואתם בין הקטנים בשכבה ואתם רואים את כל החברים שלכם עוברים טסט?@!?!@ (שחרור עצבים) מכירים את זה שבהופעות נדחפת עליכם איזה פקצה והיא עולה ממש מולכם על הכתפיים של חבר שלה אז אתם צובטים לה בתחת ומסתובבים ונותנים לחבר/ה שלכם לעמוד בבושת פנים?
מכירים את זה שאתם מנסים לעבור לצד השני של הכביש ואתם רואים באופק את הרמזור ירוק אז אתם דופקים ריצה כי זה רמזור של שעה וחצי ואז בדיוק כשהגעתם זה עובר לאדום? טוב חפרתי, אני אשכרה למדתי היום.. אני עדיין לא מאמינה

חחחחחחחחחחחחח

הקטע עם הטוסט והמלפפון כל הזמן קורה לי!!! מכירים את זה שתמיש שחבר שלך מדבר בטלפון עם מישהו שאתה מכיר,וגם אתה רוצה לדבר איתו,אתה אומר לו 100 פעם שיביא לך אותו שהוא מסיים,הוא מהנהן בחיוב ואז שהוא מנתק הוא שואל: 'מה רצית?' מכירים את זה שאתם הולכים לסרט בקולנוע ואז יש פרסומות לסרטים אחרים ואז אתה מתבאס שלא הלכת לאחד הסרטים האחרים כי הוא נראה פי אלף יותר טוב מהסרט שבחרת... מכירים את זה שתמיד בפרסומות למסטיקים רואים מישהו פותח את הקופסא ונופלים לו ליד בדיוק 2 מסתיקים ליד... אבל כשאתה מנסה,או שלא נופל כלום או שכולם נופלים לך...

הראשון קורה לי הרבה XD,

מכירים את זה שאתם רוצים לכתוב WWW, מרימים את הראש למסך ורואים שיצא לכם ' ' ' ? מכירים את זה שכותבים תשובה ארוכה למישהו בICQ, מרימים את הראש ורואים שזה לא כתב לכם כלום? מכירים את זה ש אתם מחממים אוכל, הולכים רגע לעשות משהו ושוחכים מהאוכל, ואחרי כמה זמן אתם נזכרים אבל מאוחר מידי? \=

מכירים את זה ש..

שאתה רוצה למשל לשים את הצלחת בכיור ואז את קולט שאתה עוד שניה זורק אותה לפח? אה ודרך אגב, בחיים אל תאכלו אורז מקמח מלא עם קוטג' שעבר את התאריך...אני עומדת להקיא פשוט לא היה לי מה לשים אז שמתי קוטג'...

Deanb

New member
כן את הקטע עם הצלחת לפח.. גם כוסות ובקבוקי

קטשופ מלאים חחח

R h o n e

New member
מכירים את זה ש

מכירים את זה שאתם עם המים החמים באמבטיה ואין לכם כוח לפקוח תעיניים ואתם מנסים לחפש כמו אהבלים תשמפו ומפילים את כל הבקבוקים ואז אתם מרימים רק אחרי שאתם מתנגבים ומתלבשים?
מכירים את זה ששמתם משהו במיקרוגל על דקה ואתם עושים לעצמכם מבחן ורצים לעשות פיפי מהר לפני שהמיקרוגל מצפצף? מכירים את זה שיש משחק בפורום [זה למשל] שאתם לא מצליחים לחשוב ואז שקורה לכם משהו בהקשר הזה אז אתם אומרים "וואי אני אכתוב את זה בפורום" ושוכחים?

למעלה