מכירים את זה ש.....

so be it

New member
מכירים את זה ש..... ../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif

טוב. אחרי שכולנו הסכמנו, שחנונים הם סוג של בני אדם, וגם חנונים רוצים אהבה. ואחרי שהציעו כמה וכמה מקומות שניתן לפגוש בהם חנונים, בואו נדבר על........ איך לצוד חנונים?! ומאחר ולרובנו יש נסיון זה או אחר עם צייד חנונים - בואו נשתף אחד את השני - וככה נשתלט על העולם.....! או לפחות זה יקל עלינו בצייד חנונים. והפעם בפינתנו.. מכירים את זה ש....: מכירים את זה, שפגשתם את חנון* חלומותכם, את הגיקית* שהחסירה פעימה מלבכם. ומלמרבה ההפתעה היה בניכם איזשהו "קליק", אבל באמצע השיחה הזורמת / משחק התפקדים/ הדיון הלוהט/ נאלצתם ללכת/ לעשות משהו ולא הספקתם/לא העזתם/ לא ידעתם איך לבקש מס' פל/ מס איסיקיו/ אי מייל/ מסנג'ר / וכו. ולדאבונכם הרב ידעתם שהסיכוי שתפגשו שוב הוא קטן או אפסי
עצובים ומיואשים התגנבת למעבדת בית הספר ובשבב אחרון של מחשבה הגיונית - פוצצתם את בית הספר כולו (ואתם יחד איתו)... תחשבו שוב, חנונים יקרים, יש עוד דרכים לפתור את הבעייה! ועכשיו נשאלת השאלה הקשה - מה עושים, ובמידה ואתם לא בעלי ביטחון עצמי גבוה ומעיזים להיות ישירים. בואו נחלק את המקרה לכמה זמנים, שבכל אחד מהם הפעולה קצת שונה:
לפני שנפגשתם/ הגעתם למקום המפגש הרבה לפני שפגשתם את אשת חלומותיכם אי אפשר לעשות, אלא אם אתם מסוגלים לסוע בזמן, ואז תגלו לי, ואני אגלה לכם עוד טיפים. אבל מה בכל זאת?! אתם יכולים לעשות לעצמך כרטס ביקור חמוד. שנניח אומר שאתם מכשפה במשרה מלאה ואלוהים בחצי משרה (כל אחד על פי תחביביו), ובנונשלנטיות להכניס את הנושא לשיחה, ואז לשלוף כרטיס ביקור ולתת אותו לגברת. כמובן שזה משאיר את הכדור ביידים שלה, אבל זה גם התקדמות
בזמן המפגש (מלאו את החסר מדמיונכם הפורה ואל תשכחו לשתף את הפורום)
אחרי המפגש (מלאו את החסר מדמיונכם הפורה ואל תשכחו לשתף את הפורום) *ההודעה כתובה באיזה לשון שנוחה לי, פאק יו.

Wing Chan

New member
מס' שלבים.

1. להכין מערה מראש. 2. להכין מראש גם נבוט עץ. 3. לפגוש בבחורה. 4. להגיד לה "אישה מעכשיו איתי". 5. לחכות למבט החמוץ\פרץ הצחוק. 6. להכות בראשה של האישה הטיפשה בעזרת הנבוט, אך לא חזק מדי כי אף אחד לא אוהב לזיין בחורה עם גולגולת מרוצצת. 7. לקחת למערה ולבצע זממים.

Wing Chan

New member
באמת מה

אל תגידי שהרעיון לא מדליק אותך. יו קנואו יו וואנט איט.

Nimst

New member
אחרי שכבר פוגשים מישהו?

אני חושבת שהחלק הזה קשה לכולם, לא רק לחנונים. אני לא רואה פיתרון קסם, זה נראה לי בעיקר to suck it up וללכת על זה בכל זאת, למרות הביישנות והחששות.

Theherod

New member
../images/Emo45.gif

"אני חושבת שהחלק הזה קשה לכולם, לא רק לחנונים." הוא לא קשה לכולם, יש אנשים כמו מי שהיה פעם חבר טוב שלי, שפשוט הולכים ודוחפים ידיים עמוק לתוך מחשופים נדיבים במסיבות (בד"כ הוא גם קצת שיכור בעת המעשה). אבל זה נכון שהוא לא קשה רק ללפלפים. אמנם מהנסיון (היחיד) שלי זה מסתיים ב-"מצטערת, אני פשוט לא בנויה עכשיו לחבר", אבל גם זו התחלה, לפחות נשארנו ידידים

Nimst

New member
גל

כולנו כאן חנונים, כולנו קטנוניים, אפשר לחסוך? כשאומרים "אף אחד" לא מתכוונים ממש לאף אחד. לא צריך לתקן כל דבר קטן רק כדי שיהיה מה לתקן, זה פשוט מוציא את כל הכיף.

Theherod

New member
הבאתי את זה כדוגמה

מצטער אם נשמעתי קטנוני. הכוונה הייתה שלדי הרבה זה לא קשה. קחי לדוגמה את בי"ס סליסברג (בי"ס דפוק בירושלים), יהיה לך די נדיר למצוא שם מישהו שקשה לו להתחיל עם מישהי. מנסיוני, ככל שהתרבות נמוכה יותר (בלי דיונים פילוסופיים על מה זה תרבות וכו', אתם יודעים למה אני מתכוון), כך חושבים פחות, וזה פחות קשה.

Nimst

New member
אני לא חושבת שזה פחות קשה

לא הרבה פחות, בכל מקרה. זה שיש אנשים שעושים את זה בכל זאת, לא אומר שזה יותר קל להם. אני חושבת שהסיבה היא אחרת. בתרבות שאתה מדבר עליה יש הרבה יותר לחץ בתחום, זה הרבה יותר חשוב לסטאטוס. מעטים האנשים שבאמת קל להם להתחיל עם המין השני, לפחות בגילאים שאתה מתייחס אליהם.

Theherod

New member
קשה לי להאמין שיש להם כשרון משחק

כזה, למרות שזה יכול להיות. אני לא לומד שם, אבל מתיאוריו של חבר שלי: "יום אחד הם עמדו בשני קצוות שונים של הכיתה, וביום שלמחרת הם התכרבלו אחד בשני כך שכבר קשה היה לזהות איזה איבר שייך למי", או משהו בסגנון. לדעתי זה גם הגיוני שזה יהיה (הרבה?) פחות קשה להם, למה בעצם קיים הקושי? פחד מדחיה. לאנשים בחברה הזו קיים בד"כ אגו שבנוי כמו חרק-הקליפה הקשה בחוץ, אבל אם מצליחים לשבור אותה, הוא נמחץ לגמרי. כלומר, אם תשפילי אותו ברמה שתיצור סדק באגו שלו, את תשברי אותו לגמרי, אבל עלבון קטן לא יעשה שום דבר. לדעתי זה מתקשר לרמת משכל נמוכה, כי הם פשוט לא חושבים על מה שזה אומר עליהם, כשמישהי דוחה אותם. אני מסכים שרוב האוכלוסיה היא לא כזאת, עובדה שגם בסליסברג יש את ה"חנונים" (כאן רובם יחשבו לערסים, אבל לא משנה), שיותר קשה להם להתחיל עם מישהי. כמו החבר שדיברתי עליו, למשל. אבל עד כמה שאני מצליח לראות, אנשים כאלו קיימים, והם לא כל כך מעטים. לא בדקתי את זה לעומק, אולי את צודקת, אולי זו פשוט הצגה מוצלחת במיוחד, אבל זה נראה לי פחות סביר.

Nimst

New member
טוב

באמת שלא רציתי להגיד את זה, כי זה נשמע מתנשא ברמות - אבל אתה טועה. וזה לא בגלל שאתה לא חושב ולא אינטליגנט, כי עושה רושם שאתה כן. אתה פשוט צעיר. אני סומכת עליך שכשתתבגר קצת תבין שכל הרוח והאגו הם רק לשואו, ואין לזה דבר וחצי דבר עם מנת משכל.

Theherod

New member
עכשיו אני אשמע לגמרי פוץ ויתכן שאני

אתחרט על זה, אבל לא היו לי כל כך הרבה מפגשים עם אנשים מהסוג הזה, כלומר, מפגשים של יותר מחמש שניות, וגם אז השתדלתי פשוט להתרחק מהם, אז אני באמת לא מכיר אותם לעומק. אם את אומרת שזה הכל משחק אחד, אני סומך עליך (בנוסף להערכה רבה יותר אליהם. לפחות בזה הם מוכשרים).

Nimst

New member
הם לא זן שונה של אנשיםD:

אבל עוד תפגוש את כל סוגי האנשים, אל דאגה.

למעלה