מכירים את זה ש.....

Theherod

New member
../images/Emo6.gifאת זה לא ידעתי

בצבא אני אחשף לתרבויות זרות, לא לפלפיות, אני מניח.

אם מעוניינים בקשר...

בדרך כלל מכירים דרך חברים וכו', אפשר ליצור קשר מחדש. פעם אחת הכרתי בחורה מדליקה דרך תחרות הכימיה שהשתתפתי בה בתיכון, שיחקנו ביחד קלפים, דוראק. היא היתה מקסימה... אבל בזה זה נגמר...

אה

שיחקנו משהו כמו 5 פעמים, לא אני ולא היא היינו, שיחקנו עם עוד 3 אנשים בערך.

adico10

New member
חחח

בנים ובנות לא מתקרבים הרבה לחנונים ולא נראה לי שחנונים מתקרבים אחד לשני! למי שלא נראה לדבר איתי כי יש לי משקפיים שיקפוץ לי :)

Theherod

New member
היום כמעט לכולם יש משקפיים

או עדשות. רק לפני כמה שבועות שמתי לב, אבל להמון המון אנשים שאני מכיר יש בעיית ראיה. פעם היו פחות. כל זה בגלל המחשבים/טלוויזיה? אם כן, זה ממש מפחיד, ומוזר, אני מבלה בממוצע 10 שעות (נראה לי) על המחשב ביום, כבר ארבע שנים לפחות, ואין לי שום בעיה.

תמיר1991

New member
גנטיקה../images/Emo9.gif

אתה יכול להיות מכור לאינטרנט ואוהב טלוויזיה, ולהיות בלי בעיית ראייה. אתה יכול לא לראות שום תוכנית ולפחד מהמחשב, ולהיות עם חתיכת מספר. ואתה יכול להיות מכור לאינטרנט ואוהב טלוויזיה, ולהיות עם חתיכת מספר כמוני
הכל גנטיקה
תמיר.

noname202

New member
../images/Emo45.gif אחי החביב נמצא כל היום על המחש

ב, ובשאר היום הוא על הטלוויזיה. בשלב מסויים, לפני כמה שנים, אפילו התעוררה לו אפילפסיה שהייתה רדומה אצלו בגלל שהוא צפה בטלוויזיה קרוב מדי [זה לפחות מה שהרופא אמר
] ויש לו ראיה 6-6.

Theherod

New member
אז למה בשנים האחרונות מספר

המשקפופרים גדל כל כך? או שזה רק אני...? בכל מקרה, המסך כן מזיק, אני מכיר מישהו שעבד באולפני טלוויזיה, נדמה לי, בכל מקרה, עבד הרבה עם מסכים ענקיים, היום הוא חצי עיוור, רואה רק צלליות מטושטשות. הרופאים אמרו שזה בגלל המסכים, הוא קיבל פיצויים מהמשרד וכו'.

epsalon

New member
הבעיה הקשה היא יחסי הכוחות

על כל חנונית יש 10 חנונים. סטטיסטית, 9 ישארו לבד או יצטרכו להתפשר.

לפי דעתי, לפחות בשיעורים שלי...

היחס הוא משהו כמו 1:2 כמובן לא כולם חנונים... אבל המרחק הרי לא גדול... עדיין, קורס של אינפי... אבל מכל הסטודנטיות, נניח מתוך 50 בערך, רק עם 5 סיכוי סביר?...

למעלה