*אותן
L linoy7 New member 2/3/08 #22 לא.. אני? מה פתאום../images/Emo12.gif מעולם לא קרה לי../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif אעעע תפוז מעצבנים
לא.. אני? מה פתאום../images/Emo12.gif מעולם לא קרה לי../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif אעעע תפוז מעצבנים
L linoy7 New member 2/3/08 #24 חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif
C CarmitF New member 3/3/08 #25 אוקיי.. מכירים את זה שאתם מחכים שירד לכם סרט למחשב,וכשהוא סופסוף יורד אחרי הרבה זמן אתם לא רואים אותו?
אוקיי.. מכירים את זה שאתם מחכים שירד לכם סרט למחשב,וכשהוא סופסוף יורד אחרי הרבה זמן אתם לא רואים אותו?
L linoy7 New member 3/3/08 #26 חחח כן../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif בגלל זה לפני שהוא יורד.. [כשהוא מגיע כמעט לחצי] עושים תצוגה מקדימה ורואים אם אפשר לראות אותו במחשב.. או שזה לא סרט פורנו בטעות
חחח כן../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif בגלל זה לפני שהוא יורד.. [כשהוא מגיע כמעט לחצי] עושים תצוגה מקדימה ורואים אם אפשר לראות אותו במחשב.. או שזה לא סרט פורנו בטעות
C CarmitF New member 3/3/08 #28 לא התכוונתי לזה.. התכוונתי שאפשר לראות אותו והכל מצוין אבל פשוט אין כוח לראות אותו..
K Koala Girl New member 5/3/08 #30 אבל לפעמים בתצוגה מקדימה לא רואים ושזה יורד כן רואים - או להיפך בקיצור מחשב טיפש פעם הורדתי שרק ויצא לי הארי פוטר
אבל לפעמים בתצוגה מקדימה לא רואים ושזה יורד כן רואים - או להיפך בקיצור מחשב טיפש פעם הורדתי שרק ויצא לי הארי פוטר
L linoy7 New member 6/3/08 #33 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif
K Koala Girl New member 6/3/08 #34 זה לא מצחיק../images/Emo7.gif קיבלתי טראומה שעד היום לא יוצאת לי מהראש!
L linoy7 New member 6/3/08 #35 ../images/Emo201.gif תהיי חזקה, יהיה בסדר!../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif
O OverAndOver New member 3/3/08 #27 בעקבות זה ../images/Emo183.gif מכירים את זה שאתם מורידים סרט/סדרה/לא משנה ובסוף מתברר שזה עם תרגום לספרדית/וואט אבר?
בעקבות זה ../images/Emo183.gif מכירים את זה שאתם מורידים סרט/סדרה/לא משנה ובסוף מתברר שזה עם תרגום לספרדית/וואט אבר?