מכירים את זה ש..?

רעוּת

New member
מכירים את זה ש..?

אתם ממש רוצים ללכת להופעה של רונה, אבל אין לכם עם מי?
אז הנה כמה דרכים למצוא אנשים שיבואו איתכם להופעות של רונה: א. למצוא חבר/ה: במקרה האידיאלי ביותר- הם יאהבו אתכם, וירצו שתהיו מאושרים, ולכן ללא היסוס הם יבואו איתכם לכל הופעה של רונה ברדיוס של 200ק"מ וגם יסיעו אתכם לשם. במקרה המציאותי יותר, תמיד תוכלו לאיים בסנקציות- "אם לא תבוא/י איתי לרונה- נו סקס פור יו!", או לקטינים והתמימים מבינכם: "אם לא תבוא/י איתי לרונה"-.....טוב, גם פה זה "נו סקס פור יו". אם גם זה לא עובד, אלוהים יודע למה, תמיד אפשר לנקוט באמצעי שוחד: "אם תבוא/י איתי לרונה אני אלך איתך לאן שתרצה/י" (
לי זה עלה במשחק כדורגל). אך מאחר ואי אפשר להחזיק חבר/ה רק בתור מלווה להופעות של רונה, נעבור לאופציות שטובות יותר לאנשים עם פחד ממחויבות, כמוני: ב. לגרום לחברות אחרות לאהוב את רונה (אני מדברת בלשון נקבה הפעם, כי, נו באמת, כמה בנים סטרייטים שאוהבים את רונה כבר יש?). אפשר לטפטף להן את רונה לאט לאט ע"י שימוש בפאנטונים/רינגטונים/דיסקים באוטו/ אזכורים אקראיים ושאר מניפולציות, עד שהן יביעו עניין. ברגע שהביעו עניין- אפשר להתחיל בשטיפת מוח הכוללת את כל הדיסקים, הביסיידים והקאברים האפשריים. אח"כ הן כבר יתחננו שתגידו להן מתי יש הופעה של רונה באיזור. ג. מאחר שאופציה ב' נשמעת אידיאלית ופשוטה מדי- נעבור לתרחיש יותר מציאותי: לא הצלחתן לגרום לחברותיכן השטחיות, הרדודות והטפשות להתמכר לרונה. תשכנעו אותן ללכת איתכן להופעה אחת ("רק אחת! נשבעת! אל תהיי רעה! יש לי יומולדת/ לכלב שלי יש אלצהיימר/ סבתא שלי מתה/ שאר מניפולציות רגשיות"). הן יאלצו לבוא בסופו של דבר, אחרי לחץ פיזי מתון ואיומים מצידכן לנתק קשר לצמיתות, ואז כל מה שנשאר זה לקוות שהן יפתחו תסמונת שטוקהולם ובפעם הבאה יבואו מרצונן, מתוך הזדהות אמיתית ופתולוגית איתכן ועם רונה. ד. לעזוב את החור בפריפריה שבו אתם גרים והמוזיקה השכיחה בו היא אייל גולן ושרית חדד, ללכת ללמוד במוסד אקדמי מכובד וללמוד בחוג יוקרתי ופלצני, ושם בטח תמצאו כמה אשכנזים אליטיסטים מהמרכז (או לפחות מהמרכז במקור
) שיידעו להעריך את המוזיקה של רונה, ויבואו אתכם מרצונם החופשי ללא כל איומים ומניפולציות. אני חייבת לציין שכל הנ"ל מבוססים על מקרים אמיתיים. אפילו ב'
. ועכשיו אני כבר מהזה מאחרת לעבודה
.

ROTEM30035

New member
ובשם ההזדהות

אני התחלתי בשלב ב' ו-ג' במקביל, עברתי לשלב א', המשכתי ל-ד' וסיימתי בלנהל את פורום המעריצים. מי צריך חברים מי? אני אתור מעריצי רונה בכוח! שלב ה' - מצא פורום מעריצים, נהל אותו. במידה ואין, פתח פורום מעריצים - נהל אותו.

רעוּת

New member
חחח כן חשבתי על זה אחרי ששלחתי ../images/Emo16.gif

להתעלק על מישהו מפורום רונה שיש לו את אותה בעיה
. היי תמר ונעה |שרמנט|

דידושקע

New member
מוכר עד כאב ../images/Emo7.gif

א' עבר מספר נסיונות, לא הלך. ב' עובר מספר נסיונות, אני יודעת שלא יילך. ג' כמו ב'. כך שאני בהחלט בונה על דרך ד'. מאד מאד בונה, מאחר ובחור בפריפרייה בו אני נמצאת (=מודיעין) המוזיקה השכיחה ביותר היא אכן אייל גולן ושרית חדד. אבל כמובן שיש עוד מגוון אפשרויות, כגון אייל גולן או משה/קובי פרץ. ואני עדיין לא מבדילה מי זה מי. וממשיכה לטעון שהם אותו בן אדם. או משהו בסגנון. אז יאללה ד'! בהתעלם מהעובדה שאני בקושי בת 15 וחצי, ועוד לא סיימתי כיתה י'. אני רוצה לבכות.

רעוּת

New member
../images/Emo16.gif.

תתעודדי- עכשיו אחרי יואל רונה התפרסמה ופתאום מלא מכירים אותה. אני כמעט לא זוכה לתגובות של "מי זאת?" יותר
. עכשיו כולם מכירים ובדר"כ התגובות הן "היא ממש טובה". אלא אם כן הם אנשים שמקשיבים למשה/קובי פרץ, ואז רוב הסיכויים שאני לא ארצה שום קשר איתם גם ככה |אשכנזימתנשא|. כשאני התחלתי לאהוב אותה אף אחד לא הכיר
על כן התחלתי ללכת להופעות שלה רק לפני שנתיים ככה
. אבל מאז יואל זה נהיה קל יותר. הזמן (והפרסום) עושה את שלו
. ואל ייאוש- אם את צעירה את יכולה להחליף את ד' ב"לצאת מהפריפריה וללכת לשרת ב-8200".

דידושקע

New member
אני דווקא זכיתי

בכמה תגובות של "מי זאת רונה איךאמרתשקוראיםלה?", ודווקא לא משומעי הקובי/משה פרץ, מאחר ומה הסיכוי שארגיש בכלל צורך לפרסם בפניהם את טעמי המוזיקלי? |אשכנזי סופר מתנשא| אבל אכן היו גם כמה שמכירים ושמעו עליה, את צודקת שיואל באמת גרם לפרסום בהיקף יותר גדול. ושעשעת אותי מאד עם ה8200
לסיכום- בואי נסגור על "לצאת מהפריפרייה". ובהקדם האפשרי.

רעוּת

New member
חחחח באמת שכחתי לציין

שהתגובות האלו היו מאנשים שלומדים איתי בחוג הפלצני באונ'
.

דידושקע

New member
יחי ההבדל הקטן!

יהיה בסדר, בינתיים יש את אמא, שהייתה איתי בהופעה בגבעתיים וממש נהנתה! ומה את לומדת?

רעוּת

New member
חחח זאת באמת עוד אופציה-

הורים ואחים
. אם יש להם את אותם גנים כמו שלך, אולי האיכות תדבק גם בהם |סנוב| ואני לומדת פסיכולוגיה
. על כן ה"יוקרתי" (כאילו, סוג של קשה להתקבל אליו לעיתים
) וה"פלצני" (אני לא באמת צריכה להסביר למה).

דידושקע

New member
אני חושבת שהשלב הבא

הוא אכן לסנג'ר את אחותי הגדולה. באמת שיש לה טעם משובח במוזיקה, והיא גם די מחבבת את רונה בסך הכל, אז עם קצת שכנוע זה עשוי לעבוד. ונשאלת השאלה- איך ייתכן מצב בו אדם עם טעם משובח במוזיקה רק יחבב את רונה? ובכן, אני שואלת את עצמי את אותה השאלה. ופסיכולוגיה, הו פסיכולוגיה.. נגעת בנקודה רגישה עכשיו! בעיקרון בחרתי פסיכולוגיה סוציולוגיה כמגמה שנייה בנוסף לאמנות, אבל סגרו את המגמה כי לא היו מספיק ילדים. אז לקחתי ביולוגיה במקום. טעות חיי.

רעוּת

New member
בתיכון זה קל ../images/Emo16.gif

באונ' זה בסה"כ שלוחה של החוג לסטטיסטיקה.

למעלה