מכירים את זה ש..?
אתם ממש רוצים ללכת להופעה של רונה, אבל אין לכם עם מי?
אז הנה כמה דרכים למצוא אנשים שיבואו איתכם להופעות של רונה: א. למצוא חבר/ה: במקרה האידיאלי ביותר- הם יאהבו אתכם, וירצו שתהיו מאושרים, ולכן ללא היסוס הם יבואו איתכם לכל הופעה של רונה ברדיוס של 200ק"מ וגם יסיעו אתכם לשם. במקרה המציאותי יותר, תמיד תוכלו לאיים בסנקציות- "אם לא תבוא/י איתי לרונה- נו סקס פור יו!", או לקטינים והתמימים מבינכם: "אם לא תבוא/י איתי לרונה"-.....טוב, גם פה זה "נו סקס פור יו". אם גם זה לא עובד, אלוהים יודע למה, תמיד אפשר לנקוט באמצעי שוחד: "אם תבוא/י איתי לרונה אני אלך איתך לאן שתרצה/י" (
לי זה עלה במשחק כדורגל). אך מאחר ואי אפשר להחזיק חבר/ה רק בתור מלווה להופעות של רונה, נעבור לאופציות שטובות יותר לאנשים עם פחד ממחויבות, כמוני: ב. לגרום לחברות אחרות לאהוב את רונה (אני מדברת בלשון נקבה הפעם, כי, נו באמת, כמה בנים סטרייטים שאוהבים את רונה כבר יש?). אפשר לטפטף להן את רונה לאט לאט ע"י שימוש בפאנטונים/רינגטונים/דיסקים באוטו/ אזכורים אקראיים ושאר מניפולציות, עד שהן יביעו עניין. ברגע שהביעו עניין- אפשר להתחיל בשטיפת מוח הכוללת את כל הדיסקים, הביסיידים והקאברים האפשריים. אח"כ הן כבר יתחננו שתגידו להן מתי יש הופעה של רונה באיזור. ג. מאחר שאופציה ב' נשמעת אידיאלית ופשוטה מדי- נעבור לתרחיש יותר מציאותי: לא הצלחתן לגרום לחברותיכן השטחיות, הרדודות והטפשות להתמכר לרונה. תשכנעו אותן ללכת איתכן להופעה אחת ("רק אחת! נשבעת! אל תהיי רעה! יש לי יומולדת/ לכלב שלי יש אלצהיימר/ סבתא שלי מתה/ שאר מניפולציות רגשיות"). הן יאלצו לבוא בסופו של דבר, אחרי לחץ פיזי מתון ואיומים מצידכן לנתק קשר לצמיתות, ואז כל מה שנשאר זה לקוות שהן יפתחו תסמונת שטוקהולם ובפעם הבאה יבואו מרצונן, מתוך הזדהות אמיתית ופתולוגית איתכן ועם רונה. ד. לעזוב את החור בפריפריה שבו אתם גרים והמוזיקה השכיחה בו היא אייל גולן ושרית חדד, ללכת ללמוד במוסד אקדמי מכובד וללמוד בחוג יוקרתי ופלצני, ושם בטח תמצאו כמה אשכנזים אליטיסטים מהמרכז (או לפחות מהמרכז במקור
) שיידעו להעריך את המוזיקה של רונה, ויבואו אתכם מרצונם החופשי ללא כל איומים ומניפולציות. אני חייבת לציין שכל הנ"ל מבוססים על מקרים אמיתיים. אפילו ב'
. ועכשיו אני כבר מהזה מאחרת לעבודה
.
אתם ממש רוצים ללכת להופעה של רונה, אבל אין לכם עם מי?