טוב, אז עוד כמה:
ה. פורום רונה כפורום שידוכים להופעות |שרמנט| ו. בני משפחה מקרבה ראשונה- בגלל הדמיון הגנטי יש מצב גם לדמיון בטעם המוזיקלי, כנגזרת של ה-IQ. כלומר, אם ההורים שלכם פרענקים ומקשיבים לאייל גולן, כנראה שגם אתם תצאו ככה, ולפי האבולוציה והברירה הטבעית, נקווה שגם תיכחדו בבוא היום. אם גדלתם על חוה אלברשטיין ויהודית רביץ, לעומת זאת- יש תקווה לאחריתכם! ואם דור ההורים כבר מיושן, אבוד ודמנטי (למרות שאבא שלי מגלה פוטנציאל. אבל אני לא לוקחת אותו להופעות בצוללת מפאת הפאדיחה), אז זה הזמן לפנות לדור האחים (ובמיוחד האחיות) הקטנים. עם אחים גדולים זה לפעמים אבוד (למשל, במקרה שלי, אבל זה גם מסיבות טכניות
) אבל את האחים הקטנים עוד ניתן לעצב בצלמכם ובדמותכם. לדוגמא, כשהייתי בכיתה ה' ואחותי היתה בת 5, היא הקשיבה לשירים של הספייס גירל. כיום רונה, שלומי ואביתר שולטים בפלייליסט שלה. ומאחר וגם חברותיה לוקות בטמטום לפעמים, היא רק רוצה שאני אקח אותה להופעות. ז. תשכרו נערת ליווי בתור דייט. כאילו, אם אתם באמת נואשים, ראיתם יותר מדי סרטים אמריקאים, ובאמת אין לכם עם מי ללכת. וגם אם אתן לא לסביות- אז נערת ליווי. לא נער ליווי. בכל זאת, הופעה של רונה, זה ייראה אמין יותר
. ח. זאת גם הצעה היפותטית, מכיוון שלא קרתה לי עדיין, ואני מקווה שהקודמות יהיו יעילות מספיק והיא לא תקרה לי לעולם- היו אמיצים ולכו לבד! אם לא מימשתם את סעיף ה', כנראה שגם ככה לא תכירו שם אף אחד, אז לא תהיה לכם באמת פאדיחה של "אין לי חברים". אני יודעת שיש לכם חברים, רק לא כאלו שמקשיבים למוזיקה איכותית. וזה חבל. אבל אל תתנו לזה למנוע מבעדכם את החוויה הרוחנית והמזוכיסטית שיש בהופעה של רונה. יש לכם הצעות נוספות, או מקרים אחרים שמבוססים על סיפור אמיתי?
.