מכירים את זה ש..?

סטטיסטיקה זה עניין של נקודת מבט

לא כזה קשה, וחשוב בשביל שהנתונים ייצאו מובהקים
.

דידושקע

New member
כרגע קצת יותר אכפת לי מפיקאסו

עליו אני צריכה לסכם (תולדות האמנות...), ממתמטיקה, שאיתה בכלל יש לי מערכת יחסים בעייתית, ומהיסט(ו)ריה, שיש לי מבחן בה ביום שישי. אז תשאירו לי סטטיסטיקה לפעם אחרת

רעוּת

New member
זה לא נורא קשה, כבר הבנתי את הפואנטה של זה

אבל זה משעמם רצח
.

hadarinke

New member
קרה לי א' וקרה לי גם ב'

א- לקחתי את ידידי הסטרייט להופעה, ואמרתי לו שאני אבוא איתו גם לאן שהוא ירצה, ואיכשהו נגררתי להופעת מטאל קשוחה
. ב'- קרה לי גם, למרות שגם פה הופעל השוחד [מילקשייק ענקי ושוקולדי במיוחד], אבל העיקר שזה עבד! מדי פעם ניתן גם להפעיל את טריק ה"היי, תבואי, זה בחינם!" למשל ההופעה בנמל או ההשקה שהייתה בצומת בדיזינגוף. :)

רעוּת

New member
טוב, אז עוד כמה:

ה. פורום רונה כפורום שידוכים להופעות |שרמנט| ו. בני משפחה מקרבה ראשונה- בגלל הדמיון הגנטי יש מצב גם לדמיון בטעם המוזיקלי, כנגזרת של ה-IQ. כלומר, אם ההורים שלכם פרענקים ומקשיבים לאייל גולן, כנראה שגם אתם תצאו ככה, ולפי האבולוציה והברירה הטבעית, נקווה שגם תיכחדו בבוא היום. אם גדלתם על חוה אלברשטיין ויהודית רביץ, לעומת זאת- יש תקווה לאחריתכם! ואם דור ההורים כבר מיושן, אבוד ודמנטי (למרות שאבא שלי מגלה פוטנציאל. אבל אני לא לוקחת אותו להופעות בצוללת מפאת הפאדיחה), אז זה הזמן לפנות לדור האחים (ובמיוחד האחיות) הקטנים. עם אחים גדולים זה לפעמים אבוד (למשל, במקרה שלי, אבל זה גם מסיבות טכניות
) אבל את האחים הקטנים עוד ניתן לעצב בצלמכם ובדמותכם. לדוגמא, כשהייתי בכיתה ה' ואחותי היתה בת 5, היא הקשיבה לשירים של הספייס גירל. כיום רונה, שלומי ואביתר שולטים בפלייליסט שלה. ומאחר וגם חברותיה לוקות בטמטום לפעמים, היא רק רוצה שאני אקח אותה להופעות. ז. תשכרו נערת ליווי בתור דייט. כאילו, אם אתם באמת נואשים, ראיתם יותר מדי סרטים אמריקאים, ובאמת אין לכם עם מי ללכת. וגם אם אתן לא לסביות- אז נערת ליווי. לא נער ליווי. בכל זאת, הופעה של רונה, זה ייראה אמין יותר
. ח. זאת גם הצעה היפותטית, מכיוון שלא קרתה לי עדיין, ואני מקווה שהקודמות יהיו יעילות מספיק והיא לא תקרה לי לעולם- היו אמיצים ולכו לבד! אם לא מימשתם את סעיף ה', כנראה שגם ככה לא תכירו שם אף אחד, אז לא תהיה לכם באמת פאדיחה של "אין לי חברים". אני יודעת שיש לכם חברים, רק לא כאלו שמקשיבים למוזיקה איכותית. וזה חבל. אבל אל תתנו לזה למנוע מבעדכם את החוויה הרוחנית והמזוכיסטית שיש בהופעה של רונה. יש לכם הצעות נוספות, או מקרים אחרים שמבוססים על סיפור אמיתי?
.

../images/Emo42.gifאני הלכתי לשתי הופעות של רונה לגמרי לבד.

והיה כיף ממש. הייתי בהופעה בזאפה לבד, ובהופעה בראשון (ממש לא מזמן) לבד (שבסוף זה לא היה לגמרי לבד כי פגשתי את הדרי והכל. אבל ישבתי לבד והגעתי לבד. וכל זה.). והיה באמת סבבה. קצת פדיחות, אבל ממש בקטנה, ובעיניי זה היה עדיף בהרבה מלפספס את ההופעה. לאחרונה הנחלתי באחותי את אהבתרונה. אז היא תבוא להופעה בקרוב וכו'. אבל בגדול - חברות שונאות רונה. וזוג כרגע אין. אז אני הולכת לבדי. ובאמת שזה לא כזה נורא.

chen1litvak

New member
אם אני אספור את כל ההופעות שהלכתי לבד..

לווא דווקא רונה, כי אממ, לא אוהבת
אבל בכללי, עברתי את ה50 בקלות.

תמרוש5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

האמת שהתמזל מזלי בקטע הזה כי יש לי הרבה חברות שאוהבות רונה, אבל עדיין לא תמיד הן יכולות לבוא אז ניסיתי את אופציה ב' ועכשיו כל החברים האחרים שלי שונאים אותה .
(לא שהם טרחו לבוא, סתם עצם זה שחפרתי וכו'
הפסד שלהם!
)

marinado

New member
חחח נמנמ

איכשהו תמיד להופעה אני מצליחה לגרור מישהו ואין לי מושג איך אבל פשוט כי ההופעה בנמל הייתה בחינם ובחופש אז למי אכפת לבוא איתי... ולא רק אשכנזי על אוהבים רונה קינן! לא שאני דוגמא אבל שיהיה D::

אבל אבל

אז אין למי לחפור באמצע! נגיד, מה הייתי עושה אתמול אם תמר לא הייתה שם לדיון על זה שזה פשוט לא נתפס לשיר שיר של רונה בע'?

אני מרגישה ממש ברת מזל.

אנחנו פשוט גוש פסיכי של אנשים [בעיקר אנשות] שאוהבים את רונה. להלן סיפורים באוזןבר כשהיינו 5 חברות+החבר. אז לגייס להופעות זה לא כזה בעיה. [לגייס זמן לעומת זאת, מעט בעייתי יותר.] אה כן. ומאז יואל מיכרתי את החבר. שזה הכי כיף D:. ~בורחת~.

רעוּת

New member
גם אני ../images/Emo16.gif

הקשר שלנו לא שרד את זה, ועד היום הוא מאשים אותי שגרמתי לו לדכאונות קליניים
.

למעלה