יופי של קונספט :) על פניו. תביאי ותראי ואשתכנע סופית ואראה לך גם אני. מה לא ככה?  
N newcharm New member 7/4/15 #43 יופי של קונספט על פניו. תביאי ותראי ואשתכנע סופית ואראה לך גם אני. מה לא ככה?  
מ מיס קונספציה1 New member 7/4/15 #45 נגעת ללבי עם חיוך כזה איך אפשר לסרב לך אז במיוחד בשבילך חיפשתי ברשת למי אני דומה מצאתי משהו די קרוב (לי יש שרשרת יותר עדינה, ואחרי החורף אני הרבה פחות שזופה) נו, כבר השתכנעת?
נגעת ללבי עם חיוך כזה איך אפשר לסרב לך אז במיוחד בשבילך חיפשתי ברשת למי אני דומה מצאתי משהו די קרוב (לי יש שרשרת יותר עדינה, ואחרי החורף אני הרבה פחות שזופה) נו, כבר השתכנעת?
א אור36 New member 7/4/15 #11 ,אה-מיני אבל , https://www.youtube.com/watch?v=nDXkd2NyCCE מנגן... (רק על העצבים)
מ מחפשת את האומץ Member מנהל 7/4/15 #15 אותי תמיד משווים להארי פוטר או לפישנזון מאלכס חולה אהבה. לדעתי, אבא דומה לשרק.
מ מחפש עיר מקלט New member 7/4/15 #17 אוףףף רק לי תמיד אומרים שדומה לעוגי פלצת סתםםםם, אומרים לי תמיד שיש לוק איטלקי לפי סגנון הלבוש, הריח של הבושם וכ״ו מתבייש לעלות תמונה.
אוףףף רק לי תמיד אומרים שדומה לעוגי פלצת סתםםםם, אומרים לי תמיד שיש לוק איטלקי לפי סגנון הלבוש, הריח של הבושם וכ״ו מתבייש לעלות תמונה.
M mr lonley2 New member 7/4/15 #18 האמת שאני חושב על זה אף פעם לא קרה שהשוו אותי למישהו מפורסם או מוכר. כנראה שאני יחודי גם בזה
מ מיס קונספציה1 New member 7/4/15 #25 תראה, תשמע זה עוד לא שמעתי ממנו אז קשה לי להשוות תשיר רגע: בואי לרכב איתי על גב הקשת בענן יהיה יותר ברור
תראה, תשמע זה עוד לא שמעתי ממנו אז קשה לי להשוות תשיר רגע: בואי לרכב איתי על גב הקשת בענן יהיה יותר ברור
B bartzvi New member 7/4/15 #28 מכירה שרה שרה חרא אז אני רק ביותר חרא ... עדיף לראות ולא לשמוע... או שגם עדיף לא לראות ? דילמה קשה