מכירים מתכון לפשטידת תרד חלבית או פרווה?

מכירים מתכון לפשטידת תרד חלבית או פרווה?

מתכון קל תודה, ערב טוב, סוף שבוע נעים ושבת שלום
 

pirge

New member
פשטידת תרד וגבינות מעולה ובהמלצה

פשטידת תרד וגבינותו pirge ו 12:29 | 08/03/05 פשטידת תרד וגבינות מקור:פירגה להכניס לקערה: בצל אחד בפרוסות חצויות- לטגן בחלק מהשמן--- עד להזהבה. 4 ביצים 4\3 כוס קמח רגיל רבע כוס שמן לערבב לבלילה. להוסיף: קילו תרד שטוף ומאודה ללא נוזלים. להוסיף 200 גרם גבינה פטה שמנה ו-200 צהובה מגוררת. להוסיף קורט אגוז מוסקט, מלח,פלפל, כף גדושה תבלון עשבי תיבול לפשטידות בוחשים בעדינות טועמים ומשפרים טעם אופים בחום 175 מעלות כ-45 דקות או עד לצבע זהוב חומי. לאפות בתבנית עגולה 26 משומנת או מלבנית בינונית. תהנו
 

pirge

New member
לא הייתי מעלה בדעתי לצרף תירס ופטריות.כל הכבו

הכבוד על הגיוון. תרד אצלי הולך רק עם גבינות או גבינות ואטריות. במיוחד אוהבת לביבות תרד , יאמי.
 
פרג'י כמובן הוספתי גבינת סקי, קוטג' וצהובה

גבינה בולגרית פשוט שכחתי להוסיף וקצת שמיר
 

רותי410

New member
גם אני מתה על לביבות תרד. אף פעם לא הכנתי,

אבל רוצה לנסות. לניקי ב יש בבלוג שלה מתכון שנראה מבטיח. ממש עושה חשק. בהחלט יאמי.
 

pirge

New member
פשטידת תרד באטריות ביצים

פשטידת תרד באטריות ביצים מאת:פירגה חבילה אטריות ביצים כ-200 גרם חבילה עלי תרד קפואה כ-800 גרם שקית בצל מטוגן -------- או לחילופין לטגן 2 בצלים קצוצים ולהזהיבם. 4 ביצים שלמות 4 קוביות שום דורות -------- או לחילופין שום טרי כתוש. כ-300 גרם גבינה חמד 200 גרם גבינה קשקבל מגוררת. אין צורך בתבלינים.התיבול מהגבינות משבח את המאפה. 100 גרם נוספים של גבינה קשקבל מגוררת לציפוי המאפה , לפני הכנסתו לתנור. מעט פפריקה לזרזוף. הכנה: מבשלים את אטריות הביצים ומסננים. מאדים את עלי התרד במיקרו וסוחטים. (לא לקצוץ) מערבבים את התרד הסחוט, הגבינות, הביצים,השום והבצל. חצי מכמות האטריות מסדרים על תבנית משומנת חד פעמית, או פיירקס בינונית . יוצקים מעל לאטריות את כל התרד. מכסים ביתר האטריות. מיישרים. מפזרים את גבינת הקשקבל שהשארנו לציפוי מזרזפים מעט פפריקה מתוקה. חום התנור 175. כ-50 דקות. תהנו. הפשרת תרד לפי ערוץ החיים הטובים: מרתיחים מים בסיר גדול מכינים עוד סיר עם מים קרים שמים את התרד במסננת גדולה שמתאימה לסיר עם המים החמים כשהמים רותחים מכניסים את המסננת עם התרד וסופרים עד 10 מוציאים את המסננת מהמים הרותחים ומכניסים את התרד למים הקרים.(בלי המסננת) משאירים כמה דקות להתקררות. מסננים לקערה.
 

cial 1

New member
בוקר טובprige משהו אין כמו התרד../images/Emo140.gif

את מהשהו. זה הפשטידות מהטובות ביותר היום בכלל בעולם תרד והגבינה אני בעז"ה רק שבוע הבא אקנה לי הרבה תרד אצלנו מוכרים בשוק בכמיות גדולות כי הביקוש גדול מהערבים בחורף וזה לא יקר כמו בסופר הם המשווקים בשוק רק זה הם מגדלים. טוב נעים לי גם אותך להכיר שמעתי הרבה על הגדולות שלך בענף המטבח
ולי יש מתכון ערבי מאוד טעים אם לא נעשה פה אני אתן אותו הוא דורש עבודה זה הפתיר נקרא? כך ראתי לפני כשבוע פה משהו דומה אבל לא עם תרד כמובן שיש לי גם פשטידה ישר מי US מתכון של החודש עם תרד וגבינה. טוב הסבר גם להכרות איתך וגם לגבי המתכונים שלך החמים וגם את התאבון הם נותנים לי להרבה כאן ובכלל חני מאחלת לך יום אחלה.
 

pirge

New member
נעים לי להכיר. אין כמו תרד טרי. את המתכון

הערבי תתני פה בפורום,שכולנו נהנה ממנו.
 

cial 1

New member
בטח אתן כאן הרצון גדול../images/Emo24.gifPRUGE

אין לי בעיה גם עכשין לתת את המתכון אני רק בשבוע הבא בעז"ה אכין ואצלם לכם זה בא בצורה של משולשים או כמו צורה של אוזן המן ובכלל כןל צורה תתקבל הכי פשטוה רק ההכנה קצת דורשת עבודה אבל טעים ובריא המטפלת שלי" רק בסידורים למדה אותי ושילי יותר טעים כי היא מכינה בצורה שונה מהמקורי הכוונה בסיר של הגריל וזה לא טעים כמו בתנור.. הרבה יותר טוב זה מנסיון. היד קצת כואבת אבל יש על מה? רוצה אתן עכשיו. אין לי בעיה. צהריים טובים לך חסרה לנו יוכי טוב בטח בערב נשמע ממנה רק טוב אמן
 

cial 1

New member
כמה תמונות שלי אבל אחרי מה שיוכילה נתנה

מה המקום הזה שלי . מהמם יוכי נשאלה טוב חמחוד מה שהכנתי אוכל קצת שונה בטח יש יודעים אבל טוב תמיד להזכיר ולעשות ויש גם כאלה שצרך לנסות .
 

cial 1

New member
עוגת שוקולד כך וכך

השוקלד בישול מעורב עם לבן אבל השוקולד בישול מהרגע יהיה פסול אצלי הכול בזבוז מני וזמן אין כמו השקולד מריר רגיל מובחר כמובן?
 

cial 1

New member
טארטלטים של יוכילה

כן יש עם ריבת חלב עם סתם קוביה של פלרנים שוקולד יש עם טיפה מרציפן עם ריבת משמש ואגוזי מלך קשיו כול מה שבא ברוך הבא לבטן וליופי הכי פשוט זה עם גלי עם כול מה שרוצים רק לא להכין על יד השכנה כי לא נשאר דבר? הכול בקיף אני מכינה רק כדי לחלק כך אני נהנתי יותר. מחר בעזרת השם אעשה אותם הפוך חריף בצק שונה לא מתוק ולא מלוח.
 

יוכי68

New member
חני, מה אני רואה כאן../images/Emo2.gifאיזה מדהים ומגרה

מחכה למלוחים - אני סקרנית.
 

cial 1

New member
כן עם סלדה מטבוחה של המרקשים?

לא אני נשבעת לך בלי שחצנות עוד לא ראיתי כמו הסדלה מטבוחה כמו שלי על המילים האלה יש כבר בארכיון כי זה אמת פעם ראיתי שף רפי כהן והוא מרוקאי נתן אצל חיים כהן בשום פלפל וזית כאוריח המבשל והוא מכין שם את המטבוחה? היה לו מזל שאני לא שם היה מקבל סיר הפוף ממני תג'ן יאחרגווווווווווווווווווווווווווווו אני אפרט לך איך הוא הכין גם את תכעסי עליו כך הוא מטגן בצל ושום ואז הוא מוסיף את קוביות העגניות גם כמו טיגון ואז הוא מוסיף פלפל חריף חתוך והכרכום היה חסר רק כרכרה להעף אותו. ממש סלטה מטבטחה כן אבל לא של המרוקאים של טרנסינבניה ברומניה בוה עליה שלא יכעסו עלי הרומנים זה לא ממא ליגה זה באליגה של בלגן אם יש רומנים כועסים אני אעיר להם את דראקולה מטרנסינבניה??????????????????????????
 

cial 1

New member
הטארלטים של יוכי השכנים לא משארים דבר

בי המימונה יש שמח לפעמים לשכנים גם לי תודה לאל כך על כול בית ישראל זה עם ריבת חלב אגוזי קשיו וגם סתם לקישוט פלרנים בשוקולד לבן רגיל והכי טעים זה עם ג'לי ופרי על פי דעתי אבל יופי לתת גיוונים ויש צחר הפוך אעשה חריפים ההבצק שונה שלי לא של המלכה יוכי זה עם יין לבן ושמן קמח קרוט מלח וחחחחחחחחחחחחחחחחחחריף וגם אצלם לכם את התחתיות של פעם. הכו בעז"ה
 

יוכי68

New member
חני, וואי בא לי על שתי המנות הטעימות האלו../images/Emo3.gif

הכל נראה טעים טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם.
 

cial 1

New member
כן זה קל הפלפלים והעגבניה תודה

לא כמו הפלפלים הפריכים לא זה פה קל גם לרותי אין הרבה השקעה כמו לטגם והמתין וזה לא עשיר אבל טעים והכרובית לא רק לבד גם במילוי אני הכול ממלה גם החוביזה גם השפים הגדולים עשו זאת? אי תודה אני מבשלת את האוכל שלנו המרוקאים בצורה של העדן החדש אבל בותם ריחות של פעם ותבלינים הזעפרן הכול צריך להתחיל כאן גם לתת משהו משלנו יש לנו אחד המטבחים המשובחים בעולם גם יקר אבל יש גם את הפשטים וזה הרבה. תודה על כול מחמאה זה חשוב יש עוד עוגה של 16 דקות הכנה ורק בתנור 14 דקות + עוד 16 דקות של טארת אגוזים פשוטה.
 
למעלה