עננה לבנה קבלו את מתכון הפתיר ערבי.
יש צורך בהרבה תרד עד 2 ק"ג ואני אתן ל1 ק"ג + חצי 2\1 1 לא יוצא לי המקו לצד השני סליחה? 4 בצלים גדולים 2 כוסות שמן זית מהטוב. אך ורק שמן זית 1 ק"ג קמח לבן רגיל כמובן מנופה 20 גרם שמרים יבשים כפית מלח 4 כפות שמן קנולה או תירס? זה לבצק 2 כוסות מים בעדינו לא הכול לתת יש תמיד אפשרות להוסיף מעט קמח תבניות משומנות בשמן זית בלבד > אם רוצים אפשר גם על החתיכות הפתיר אבל לא חייב ואין צורף בזה רק לאלה <שאוהבים חזק את השמן זית?> אופן ההכנה מרתיחים בסיר גדול מים קרט מלח לא חייב שתפנו את כול התרד על רקש חיתוך עם סכין חד של שפים? מסירים רק את החלקים הראשונים של הגיבעול ומשארים עוד מהגבעות כן מקצצים הכול ממש טוב כמו לרצועות החסה? למשל? מכניסים לסיר המים חלק מסירים מוסיפים עוד חלק עד שסיימנו כמובן הכול על מסננת להניח הכול וכאשר זה מתחיל להתקרר אנחנו אוספים ביד כמות וסוחתים מהמים טיפ אפשרי לזרז שותפים במים קרים כך גם מחזרים את הצבע הטבעי של התרד. וכך יותר נוח לסחוט באגרופים אנחנו מקבלים כך חבילות כמו כדור? את הבצלים החנו עם הפומפה מגורר על הצד הכי גס יוקים הכול לקערה מוסיפים את השמן מערביבים טוב חשוב שהבצל לא יהיה המרכיב העקרי כך הבנו שיש לנו את הכמות הטובה שלהתרד כמה שיש יותר תרד לא מזיק כאן? מכינים את הבצק בקערה את כול המרכיבים של הבצק הכי קל ופשוט במגביל מחממים את התנור ערבבנו את המרכיב לבצק לא צריך שהיה מאוד קשה וגם לא רך הבצק כמו להכנת הסנדביץ' הטוניסאי אכן כך דומה גם לבצק של הג'פטה? נותנים לא לנוח זה תפיחה קלה של 12 דקות לא יותר אין צורך בהתפחה כאן ועל משתח תמיד מקומח אבל אם הבצק יוצא נכון כמו בהכנתו אז רק פעם אחת מקמחים? טוב מכינים עיגולים ואתם מרדדים מכינים כמות כך הולך הרבה יותר קל וישלנו את זה כך הייתה אומרת אודטה? על כול עיגול מון עם כף ממלים לא הרבה כך שיש אפשרות לסגור יפה צורה כמו לאוזן המן הכי נכון ויש עוד צורה פשוט לסגור איך שבא לכם ואבלי שום דבר חשןב לרדד כמה שאפשר דק לא מדי טיפ דוגמה כמו שאנחנו מקלים עובי של בצק עלים אפילו יותר עבה יש סנטים וטיפה? וכך לסדר הכול כמו עוגיות לתנור והכאן האם אני כן מסבירה נכון? בשבוע הבא אכין בקיף חני
יש צורך בהרבה תרד עד 2 ק"ג ואני אתן ל1 ק"ג + חצי 2\1 1 לא יוצא לי המקו לצד השני סליחה? 4 בצלים גדולים 2 כוסות שמן זית מהטוב. אך ורק שמן זית 1 ק"ג קמח לבן רגיל כמובן מנופה 20 גרם שמרים יבשים כפית מלח 4 כפות שמן קנולה או תירס? זה לבצק 2 כוסות מים בעדינו לא הכול לתת יש תמיד אפשרות להוסיף מעט קמח תבניות משומנות בשמן זית בלבד > אם רוצים אפשר גם על החתיכות הפתיר אבל לא חייב ואין צורף בזה רק לאלה <שאוהבים חזק את השמן זית?> אופן ההכנה מרתיחים בסיר גדול מים קרט מלח לא חייב שתפנו את כול התרד על רקש חיתוך עם סכין חד של שפים? מסירים רק את החלקים הראשונים של הגיבעול ומשארים עוד מהגבעות כן מקצצים הכול ממש טוב כמו לרצועות החסה? למשל? מכניסים לסיר המים חלק מסירים מוסיפים עוד חלק עד שסיימנו כמובן הכול על מסננת להניח הכול וכאשר זה מתחיל להתקרר אנחנו אוספים ביד כמות וסוחתים מהמים טיפ אפשרי לזרז שותפים במים קרים כך גם מחזרים את הצבע הטבעי של התרד. וכך יותר נוח לסחוט באגרופים אנחנו מקבלים כך חבילות כמו כדור? את הבצלים החנו עם הפומפה מגורר על הצד הכי גס יוקים הכול לקערה מוסיפים את השמן מערביבים טוב חשוב שהבצל לא יהיה המרכיב העקרי כך הבנו שיש לנו את הכמות הטובה שלהתרד כמה שיש יותר תרד לא מזיק כאן? מכינים את הבצק בקערה את כול המרכיבים של הבצק הכי קל ופשוט במגביל מחממים את התנור ערבבנו את המרכיב לבצק לא צריך שהיה מאוד קשה וגם לא רך הבצק כמו להכנת הסנדביץ' הטוניסאי אכן כך דומה גם לבצק של הג'פטה? נותנים לא לנוח זה תפיחה קלה של 12 דקות לא יותר אין צורך בהתפחה כאן ועל משתח תמיד מקומח אבל אם הבצק יוצא נכון כמו בהכנתו אז רק פעם אחת מקמחים? טוב מכינים עיגולים ואתם מרדדים מכינים כמות כך הולך הרבה יותר קל וישלנו את זה כך הייתה אומרת אודטה? על כול עיגול מון עם כף ממלים לא הרבה כך שיש אפשרות לסגור יפה צורה כמו לאוזן המן הכי נכון ויש עוד צורה פשוט לסגור איך שבא לכם ואבלי שום דבר חשןב לרדד כמה שאפשר דק לא מדי טיפ דוגמה כמו שאנחנו מקלים עובי של בצק עלים אפילו יותר עבה יש סנטים וטיפה? וכך לסדר הכול כמו עוגיות לתנור והכאן האם אני כן מסבירה נכון? בשבוע הבא אכין בקיף חני