מכירת דירה דרך תיווך

dantapuz1

New member
השטות היחידה

היא העובדה שלא כתבת את זה פה בהתחלה, וגרמת לכל המשתתפים בדיון לחשוב שזו סה"כ דירה רגילה שמשום מה לא מקבלת הצעות דומות לדירות נחותות ממנה.
קבלן שפשט רגל מרתיע אנשים וזו עובדה, לא משנה עד כמה היא לא רציונלית לדעתך.
דירות קונים בין השאר מתוך רגש ואינסטינקט, לא הכל זה חישובים קרים.
איך את יודעת שקונה פוטנציאלי לא חושש שלפני פשיטת הרגל הקבלן חסך וחיפף באיכות העבודה והבלאי יתגלה רק עוד שנים רבות?
&nbsp
גם אני הדרתי רגלי מבניין חדש ברחוב השוק בפלורנטין כי הקבלן פשט רגל.
מציע לך לשנות את הגישה הלוחמנית, ולא לכנות דברים שאנשים כותבים בנסיון להבין מה הסיפור בתור "שטויות". זה בטח ובטח לא יעזור במכירת הדירה.
 

meit1233

New member
הויי דן... נראה לי שאתה עייף

תחזור לישון נשמה.
תודה רבה על עזרתך. ושטרחת לענות
יום טוב
 

meit1233

New member
וגם

הקבלן פשט את הרגל בשלב שהבניין כבר גמור ומאוכלס.
והנושא עלה על הפרק מול אולי 3 אנשים שהיו פה.
עדיף
 
אין אפשרות לענות באופן כללי על השאלה אם רימקס עדיפה

גם ברימקס יש מתווכים יותר טובים ופחות טובים וגם מתווכים עצמאיים יש יותר טובים ופחות טובים. מה שמשנה זה המתווך עצמו שמולו את עובדת.

מקריאת כל השרשור אני בהחלט ממליץ לחפש מתווך טוב ולעבוד איתו. קיבלתי רושם שהבעייה של הדירה היא הבעלים, לא הדירה עצמה. ואני לא אומר את זה בצורה ביקורתית או שיפוטית. עלו פה שאלות לגיטימיות וקיבלת פה הצעות טובות ובמקום זאת, בכל המקרים בלי יוצא מהכלל בחרת להתנגח ולהתווכח עם המשיבים.

אני מציע לך להעביר בהקדם את הטיפול בדירה לידי מתווך מקצועי ולא להתמקח איתו על העמלה. אם נניח העמלה שלו 50,000 שקל והוא מביא לך הצעה גבוהה ב 100,000 שקל ממה שיכולת לקבל לבד, אז ברור שהוא הרוויח את העמלה ביושר. אבל בשוק של קונים צריכה להיות לו (או לה) מוטיבציה לעבוד בשביל הדירה שלך. כששוב, הרשת או המשרד פחות חשובים, יותר חשוב האדם עצמו.
 

meit1233

New member
ממש לא התנגחתי עם אף אחד

חוץ מדן שטוען ששיקרתי או שהולכתי פה מישהו שולל ("בהסתרת" מידע או משהו)..
הודתי לכל המגיבים שטרחו וענו.
תודה על המחמאה שהבעיה היא בבעלים.
יום טוב
 
למעלה