מכירת החיסול של עמית ביצ' יוצאת לדרך! כנסו!

Amit Bitch

New member
מכירת החיסול של עמית ביצ' יוצאת לדרך! כנסו!

= Bitch Sale = נלקח מבלוג- http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=383373 שלום אנשים יפים :) כאן עמית ביצ', הבנתם כבר הא? בכל מקרה.. משבר כלכלי בעולם כמו שאתם יודעים כבר והמדינה במיתון! זה לא פוסח על עמית ביצ' כן? אז ככה, אני מארגנת מחירת חיסול של כל מיני חפצים שלי, כגון: סיכות לשיער (מדהימות!- חייבת לציין), צמידים, שרשראות, סיכות לבגד, פירסינגים, חגורות ניטים (גם צבעוניות!) תיליונים, טבעות ועוד! דברים שעברו רק אצלי (וכמובן עוברים חיטוי יסודי לפני מכירתם), ואני מעבירה לכם.. אם תרצו לקנות אלה דברים באיכות מצויינת ואם אתם אוהבים את הסטייל שלי (לפחות של עמית ביצ') אז שווה לכם לקנות כי אני מוכרת בחצי מחיר מהמחיר שבו אני קניתי אותם. הסחורה שלי היא איכותית במצב מצויין, יש דברים שלא הספקתי להשתמש. אז מכיוון שממש קשה לי להיפרד מכל הדברים, פיזית ורגשית (אני לא אוהבת לחלוק דברים שלי או להביא לאחרים סוריXD) החלטתי לערוך סקר ובו אתם מוזמנים לענות על השאלה האם הייתם קונים במכירה. המכירה תערך כמתוכנן במסיבת המעריצים, נקבע כבר מקום או לפני המסיבה והמחירים יהיו נמוכים! (ג-ג רצח 40 ש"ח לדבר הכי גדול) ואם יש לכם בקשות של חפצים שלי שאתם יודעים שיש לי ואתם אוהבים אתם מוזמנים להזכיר אותם ואני יגיד לכם אם הם כלולים במכירה. ואני מזכירה, אתם לא חייבים לאהוב אותי ואת עצמי ואת אנוכי, אתם בסה"כ צריכים לאהוב תסטייל שלי וזהו D: תמונה של ממש מעט מהדברים שהצלחתי לאסוף בדקה בשביל הפוסט- (בשביל לראות תמונות הכנסו לבלוג) הסקר- כנסו ותצביעו! - גם אם לא בא לכם לקנות :) http://www.skarim.co.il/poll/amitbtch/27199/

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif במה זה קשור לנושא הפורום ? :S

יש בשביל זה
:S

Amit Bitch

New member
זה קשור בכך ש..

זה יתקיים ב8.10 במסיבת המעריצים של ט"ה, ואני מנהלת הבלוג הרשמי של טוקיו הוטל בישרא וגם זה מכיר למעריצות ולא לאף אחד אחר יכלתי לעשות את זה בת"א ואני לא.

way2dawn

New member
אז בגלל שאת מנהלת הבלוג הרשמי

את יכולה לעשות מה שבא לך בפורום שלא קשור לבלוג בכלל? חח וואו כאילו עושה לנו טובה... "יכלתי לעשות את זה בת"א ואני לא"

../images/Emo232.gif די אנשים, נמאס מהזלזול הזה

הזלזול הזה שיש למנהלות של הבלוג הזה. כוווווולם באמבוש על עמית ועל אמילי. חלאס עם זה, באמת - הן משקיעות כל יום זמן לא קצר בשביל לתת לכן עידכונים הכי חמים כל כמה שעות והן המארגנות של המסיבת מעריצים הענקית הזאת והן השקיעו המון כדי לארגן את זה. ובכלל כל הפרוייקטים שהן מארגנות, כל זה זה השקעה לא קטנה בכלל. והן, (לעומת בנות שניהלו אתר לטוקיו שכבר הכרנו בעבר מקרוב) לא עושות את זה רק בשביל עצמן. הן עושות את זה בשביל כל הקהילה המגובשת הזאתי של ט"ה בישראל. אז עם כל הכבוד, אני חושבת שזה מצריך טיפת הערכה אליהן. (לא באתי בקטע של להתפרץ עלייך שירלי, זה בעיקר בשביל לסגור אחת ולתמיד את הנושא הזה.)

way2dawn

New member
אין לי מושג מי היא ואיזה בלוג היא מנהלת

אני לא עוקבת אחרי הבלוגים והאתרים בארץ ואני לא מודעת למריבות הפנימיות שיש בין המעריצים. לא באתי להתנפל עליה באופן ספציפי כי באמת שזה לא משהו אישי, ואם יצא שזה נראה ככה אז אני מתנצלת. ההודעה על המכירה לא קשורה לפורום אבל אם היא בכל זאת מתעקשת לפרסם אותה כאן המקום המתאים הוא בשרשור אוף. בדרך כלל אני לא מתערבת בעניינים של אף אחד אבל התגובה שלה ל HeelsOverHead יצאה, תסלחי לי, הכי משתחצנת שאפשר. אני מאוד שמחה שעוד יש מעריצים בארץ שמשקיעים זמן ומאמץ בקהילה אבל זה לא נותן לגיטימציה לאף אחד לעשות מה שבא לו. עכשיו אני בכלל מצטערת שאמרתי משהו כי אנחנו סתם עושות מזה עניין גדול.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif אז... היכן את מתעדכנת, גברתי? O:

אין סיבה לריב. להבא, זה לא יקרה. אולי אם מישהי תסכים כבר להיות מנהלת ויהיה כאן סדר. נו טוב, שתקתי.

../images/Emo232.gif אהמאההההההההההההההמ

מדברת מי שבת 16 עוד פחות מחודש
למרות שיש פה עוד מליון שמעל 16 ואני חושבת שהן מתאימות לניהול הפורום ! ~רומזת לכרמל ושירלי XD~

../images/Emo232.gif אבלללללללל את וכרמלי היחידות

שמתאימות מכל הבחינוווווות טוב נו, מישל הדפק תתרום את עצמה לפרוייקט בעוד חודש

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif ובכן *גבות1*

יש לך רומן סודי עם דיוויד שלנו? *גבותגבותגבות*

../images/Emo232.gif ידעתי ! ידעתי ! ידעתי ! ידעתי !

תמיד ידעתי שדיויד הוא מטריד קטינות ! אבל נו, הוא כזה סקס

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif מנצלשת לכאן. ../images/Emo206.gif

היא מסרה שהיא בפריז והיא אמרה גם: i have like 2 secs, אין לי שמץ מה היא רצתה XD והיא אמרה לי לומר שלהגיד לכן שהיא מתגעגעת אליכן המון. ושהיא ממש נהנת, והיא תחזור עם הרבה הרבה תמונות! והיא כתבה לאב יו. לא סגורה אם זה לי או לכן XDDD

למעלה