מכירת החיסול של עמית ביצ' יוצאת לדרך! כנסו!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif טוב, בכל מקרה ...

גם אנחנו מתגעגעות אלייך ואוהבות מאוד מאוד.
וואי, אני כ"כ רוצה לחזור למקום הזה
תעשי חיים & תחזרי עם המון תמונות.

../images/Emo232.gif 2 secs = 2 seconds

מוכשרית אנגלית שלי XD אוהבות חזרההההה
כיף לההה הוווו פריייייי

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifבנננננננות ../images/Emo13.gif

יש לי שוב רק כמה דקות, כמו תמיד, אז אני אעשה את זה קצר; הממ... טוב, אז אני בצרפת. D: מגניב פה לאללה, אין לכן מושג. אחד המקומות היפים באירופה. הספקתי כבר לבקר במקומות המפורסמים של פריז- עליתי לטופ של האייפל בעשר בלילה, זה היה אחד הדברים המדהימים שראיתי בחיים שלי. רואים את כל האורות של פריז למרחק של כמה קילומטרים, אין דברים כאלה.. הייתי בכנסיית נוטרדם [הגיבן מנוטרדם מישהו?], עמדנו ממש מתחת לפעמון הענק. עלינו 382 מדרגות עד למעלה
ואממ.... הצטלמתי עם מייקל ג'קסון וברוס וויליס ועוד מלא אנשים במוזאון שעווה D: מה עוד..? הא! יורודיסני! ואו, אתן פשוט לא מבינות. זה לא כמו בארה"ב, אבל זה משהו לא נורמאלי. ועליתי גם על הרכבת הרים שלא הספקתי לעלות עליה פעם קודמת.. אתן פשוט לא מבינות איזה אקסטזה. נכנסים לרכבת של איזה 7 קרונות ומשגרים אותך בתוך איזה צינור במהירות של מאתיים ומשהו קמ"ש, וכל הרכבת בתוך מבנה והכל חשוך ויש בפנים הולוגרמות של החלל וכל מיני דברים זוהרים כאלה ויווווווואוווווו
זה היה פשוט ענק! טוב, גם כן קצר, חפרתי לכן פה.. בקיצור, אני צריכה ללכת, אז אני אוהבת אתכן המון ומתגעגעת. אני אחזור עם כמה תמונות אני מקווה ביום רביעי בשבוע הבא. נדבר עוד שבוע

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif עשית את הטייייייייל ../images/Emo12.gif

ואני בשיא הפחדנות העדפתי לא לעשות את זה XD כ"כ כיף לראות שאת נהנת שם - זה אחד המקומות הכי יפים. וואו, מגדל אייפל ב- 10 בלילה
ראיתם אותו מנצנץ ? גאאאאד, איזה כיף לך - אני מתגעגעת למקום הזה *-* אוהבת אותך המון המון ונורא מתגעגעת.
תעשי חיים גברת.

Mana Sama

New member
אה,זה הספייס מאונטן!

הלב שלי עבר צד אחרי הדבר הזה XDDD ממש שמחה שאת נהנת~! ^.^

למעלה