מכירת ספרים

איזבלל

New member
יהודית אההההההה ../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif

ליהודית "יפת הנפש" יופי רשימת הספרים שלך..... אני מפנה אותך לאתר findabook.co.il עמוד 90. בו אני ממליצה על אתר "איתור והחלפת ספרים" של תפוז,כי אפשר להכניס רשימות ספרים. וגם נותנת המלצה חמה על הפורום. תשובתך היא "זה נחמד מאד בתפוז, אבל לא מעשי. אם יש לך ספרים למכור, זה המקום וזה הפינה (findabook( אין מה לעשות, צריך להשקיע כדי להצליח" כך כתבת מילה במילה. באת לתפוז, פירסמת רשימה, וגם יורדת על אנשים ממש יופי טופי. מה קורה פה?????
חיה

../images/Emo20.gifשלום רב

קודם כל אני ממש לא יפת נפש ! אני פשוט יהודית נכון, אני באמת "מחזיקה" מהאתר findabook ויחד עם זאת לא מונע ממני להיצטרף לאתרים נוספים. יש עם זה בעייה ? שנית, וזה נורא חשוב, אני לא יורדת על אנשים, למה את לוקחת את זה אישי, חשבתי שהסוגיה נסגרה אתמול בערב. רוצה להמשיך ? אז כל טוב ולהתראות בשמחות יהודית

איזבלל

New member
אמרת שהפורום הזה "לא מעשי"../images/Emo88.gif

אם כן, איפה המילה שלך? האם הפורום הוא לא מעשי רק עבורי? עבור מי? הסוגיה תסגר,כאשר תסגר, לא מתי שאת מחליטה. סגנון התגובות שלך בוטה,וצורם. דוגמא: כתבת לי "יש עם זה בעיה?" "רוצה להמשיך? אז כל טוב" ראי תגובה של לאזארוס. את לא יכולה להתנצל ולהמשיך להפגיז - זה לא עובד ככה. אגב, הרשימה שלך באמת מרשימה - המחירים? כבר קיבלת תגובות על כך,ובצדק. פרחים וסמיילים לא יחפו.

behemot

New member
../images/Emo127.gif שוק חופשי RULES אבל כקהילה,

מנסים ליצור אחריות כללית, אם אני רואה משהו יקר, ניראה לי חשוב להגיד. זה לא ביקורת אישית כלפייך אלא רק נסיון לשמור על מחירים טובים בפורום. שולם שולם

../images/Emo140.gifשוק חופשי

בסדר גמור. יענו "קרטל".... ס ת ם...... ברצינות. מבינה ולא לוקחת אישית אתה רוצה לקנות משהו ? יהודית

behemot

New member
דוקא יש ספר אחד שאני רוצה, אבל אני

לא רוצה שיתפרש כאילו כל דברי עד עכשיו נועדו כדי להוריד את מחירו. אפנה אלייך לגביו בעתיד... תודה :ס)

אני בהחלט מסכים עם behemot

הפורום הוקם כדי לאפשר קנייה של ספרים משומשים במחיר הוגן וסביר. אני בהחלט רואה כל משתתף פה בפורום אחראי ליצירת האוירה שלשמה התכנסנו, אם זה ע"י שימוש דוגמה אישית או ע"י הערות. יהודית תוכל להמשיך לבקש מחירים שלחלקנו יראו מוגזמים ולנו תשמר הזכות להעיר לה על כך ואף לסרב לקנות. בסופו של דבר, הכח נמצא אצלנו, הקוראים, ולפחות פה, איננו חייבים לשלם מחיר שנראה לנו מוגזם. יש לנו מספיק מזה בסטימצקי. קנייה, מכירה ובעיקר קריאה נעימה לכולם.

המשך....

שלום לכולם אני מבינה כי הצלחתי "לעשות גלים" במערכת ! זאת לא הייתה הכוונה ! אם מישהו מרגיש פגוע אני באמת מתנצלת, ונא לשים לב לתגובות של האחרים. הם לא ממש מנומסים... בכל אופן, כפי שאמרנו זהו פורום פתוח וחופשי ובהחלט כל אחד חופשי להגיד דברו, אבל אם תעכבו אחר התגובות אלי הם לא ממש המצאת הנימוס. אפילו פוגעים במידת מה. הקטע שאני לא לוקחת אישית וזה ממש נחמד לשוחח, אבל באמת עם גבולות. אני רוצה לידע את כולם שגם אני רוכשת ספרים "יד שנייה" לא מוכנה לשלם את מחירי הרצח ש"בחוץ" כך שאל תספרו לי מה זה יקר... לסיכום: זו רשימת הספרים שלי, אלה המחירים שאני מבקשת. אני מוסיפה לקטע שהכוח הוא דו-כיווני: לי הספרים ולכם הכסף. אני מאמינה שאפשר להיפגש באמצע ועדיין להישאר חברים. אז כל טוב לכולם ולמרות ההערה המגעילה אני מוסיפה אייקון הם מקסימים...

איזבלל

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הערה מגעילה ../images/Emo31.gif

יהודית את עדין ממשיכה לתת ציונים. איפה ה"גבולות" שלך?

איזבלל

New member
מבחר ענק של ספרים../images/Emo63.gif../images/Emo63.gif../images/Emo63.gif

למי שלא הבחין, ברצוני להפנות את המשתתפים בפורום זה לכתוביות (התכלת) הנעות בראש העמוד - לרשימות של חנויות ספרים יד שניה. הכתוביות נועדו, מן הסתם,למסירת אינפורציה לנוחיות הממשתתפים. לחלק מהחנויות יש אתרים באינטרנט. מסודרים, ממוינים וידידותיים עם ספריות ע נ ק י ו ת באמת, בכל נושא שבעולם,באמת מתאים לכל אלה שלא מצאו עדיין. ניתן דרכם לאתר ספרים נדירים.ע"י נקישת מיקלדת. וכל זאת בתגובה למסר של פרידנברג "מכירת ספרים"

למעלה