מכירת פירטית של דלק לטיסנים

TheFly1

New member
מכירת פירטית של דלק לטיסנים

ברצוני להזהירכם בפני רוכלים למינהם שמוכרים דלק בצורה פירטית בשטחי ההטסה. לפני מספר שבועות רכשתי דלק במנחת בר-לב ממישהו בשם דולב. מאז המנוע לא הפסיק לעשות קאטים. חשבתי כבר להחליף בוכנה ושרוול, אך כאשר חזרתי לדלק שאני קונה בחנות, נפסקו הקאטים והבעיה נפתרה. כנראה שדלק כדאי לקנות רק מחנות ידועה ומייצרן דלקים אמין !!!

Rtitan

New member
מוכר, ידוע ודורש זהירות...

כן, גם אני עברתי את מסע השיכנועים של דולב, אך איתי היה לו הרבה פחות מזל. את הדלק שלי אני קונה מיצרן דלק מוכר וידוע (טיסן חיפה) ולמרות שאני מרוצה מאד מהדלק, דולב "ישב לי על הווריד" שבת שלמה בניסיון לשכנע אותי לנטוש את הדלק ההוא מאחר ו"הוא מיוצר מחומרים גרועים והורס את המנועים..." למרות שחזרתי וטענתי בפניו שאני מרוצה מהדלק ומנועי מאריכי חיים המה. לא, לי הוא לא מכר אפילו סמ"ק אחד של דלק... אין ספק שהבחור הזה נותן ערך חדש למושג עושק זעיר (אין כאן שגיאת כתיב...). שומר נפשו ומנועיו - ירחק!

אילו לפחות

היה מבקש ממישהו אחר שיכתוב. אבל כתב היד שלו ניכר בכל מילה ובכל שורה... אהבתי את התגובה של RTITAN... מורגן וביירון לנצח!!!!!

Rtitan

New member
תודה... ואני סבור שכתבת את...

מה שלא ידעתי כיצד להעביר... העסק מתחיל להזכיר את תאטרון הקאבוקי מיפן, שבו לכל שחקן יש כמה דמויות אותן הוא מחליף במחי מסכה...
.

YHS

New member
יש כאלה שכותבים בשם "בדוי"

אבל לא מצליחים להסוות את סגנון כתיבתם המוזר והמבנה התחבירי המצחיק.

TheFly1

New member
אני לא אריה...

מעבר לזה שיש לו חנות בכרמיאל איני מכיר אותו כלל. אני כותב תחת שם בדוי בדיוק כפח שאתה...על ראש הגנב בוער הכובע... שים לב שלא הזכרתי אף חנות טיסנים ואף ייצרן. רק הזהרתי אנשים מקניית דלק פירטי בשטח. ואתה בתור מנהל הפורום אמור לעודד זאת, הההפך ממה שאתה עושה בפועל! ואגב שמי גיל. אשמח לגלות מה שמך אדון נכבד!!!

ידידי...

בניגוד אליך גם אני כותב תחת "שם עט" - לא "שם בדוי" כיוון שאינני מתחזה (וגם YHS לא) למישהו אחר. גם את YHS וגם אותי מכירים כמה וכמה מבאי פורום זה והם יודעים שאחת לכמה זמן אנו כותבים דברי טעם (ולכן גם מוכנים לפעמים לקרוא את השטויות שאנחנו כותבים). בקיצור, צברנו לעצמנו סוג של מוניטין (מפוקפק). אתה, לעומת זאת, מופיע כרעם ביום בהיר ומבקש מאיתנו להטות אוזן קשבת לדבריך, דברים ששמענו בעבר פעמים רבות באותו הנוסח ואותו התחביר מאדם הנוטה מפעם לפעם להצמד לשם בדוי. אי לכך יצאנו מנקודת הנחה שטרם התבדתה שאתה הוא אותו האדם. אני למשל לא מאמין בצרופי מקרים.. מה רע בדלק "פירטי" בשטח? למה הוא פיראטי? במה הוא טוב יותר או פחות מדלק שנקנה בחנות (אתה טוען שהוא פחות טוב אבל אין לך דרך אמיתית להוכיח)? האם יש אינטרס מסחרי מאחורי הדברים?

frodo

New member
לא תקין בכלל כל הסיפור הזה.

יצאתם מנקודת הנחה? הבעיה היא לא בהנחות. הבעיה היא שצויינו שמות. תניחו מה שתניחו אבל אם אתם טועים, וחולקים את הטעות אם אחרים אתם עושים אבל לאדם ש"הנחתם" שבו מדובר. בארץ אדם יישאר חף מפשע עד שתוכח אשמתו. גם אם "מניחים" אחרת. הגדול

frodo

New member
במיוחד כאשר

פרנסתו של אותו אדם קשורה לסיפור ותלויה באמינותו.

אם כבר שאלה באותו הנושא..

איזה דלק עדיף למנוע או אס ? אומגה או ביירון וכמה אחוזיי ניטרו? תודה רבה

לא יודע אם זה עדיף

אבל אני משתמש בבירון והמנוע עובד ח-ל-ק! אין לא קאטים והמנוע מניע מהר ועובד מצויין!

Guy Z

New member
לאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אל תפתח את זה. בעבר זה גרם לשירשורים אין סופיים של שטויות וליכלוכים. בבקשה נסה להשיג את התשובה בארכיון. תודה גיא.

Baron Yerger

New member
עוד ניצול שירשור- חיי המנוע

במסגרת התלבטות בין דלקים, ברצוני לברר כמה גלונים של דלק, לאלו שספרו או ספרו בערך, מנוע משתמש בחיו. הבדיקה היא בכדי לאמוד את הפרשי המחירים בין הדלקים, שמגיעים אף ל-40 ש"ח לגלון. בהפרשי המחירים, אני משער שניתן לקנות מנוע חדש, גם אם חיי המנוע יתקצרו כתוצאה משימוש בדלק זול. מקווה להיענות

MOTTI ROCHLITZ

New member
תראה!!! קשה לי להאמין שבדקו זאת...

כמה גלונים? דבר אחד בטוח כל מה שאתה תנסה לחסוך בדלק זול תשלם עם ריבית דריבית בקנית מנוע חדש כל פעם. זכור: "הזול יכול להיות יקר". בברכה מוטי.

למעלה