מכירת שיחות טלפון בינלאומיות.

RoeeM

New member
מכירת שיחות טלפון בינלאומיות.

זה העסק שלי. לכל אלו שהשמיצו את שיטת ה-MLM, בואו נראה מה יש לכם להגיד עכשיו... אינני רוצה לגלוש לויכוח מיותר, כמו שהיה פה כבר מספר פעמים, אבל... הנה לכם שיטת שיווק שבאמת עובדת, עם מוצר אמיתי, ומוצר שאני השתמשתי בו לפני, ואשתמש בו גם עכשיו - שיחות טלפון ! ! ! מי מאיתנו לא משתמש בטלפון ? טוב, נחסוך במילים (יש הרבה כאלו באתר): http://planet.nana.co.il/RoeeM או http://www.1cellnet.com/?username=RoeeM לפני שאתם יוצאים במתקפות שווא, תקראו, תראו שמציעים לכם משהו שהוא זול יותר מהמוצר הקיים, וגם - מציעים לכם להרוויח. אחר כך תגיבו. אשמח לענות על כל שאלה בנושא. רואי.

חשבתי מה להגיד לך ,באמת,

אז, קודם כל בהצלחה במה שבחרת... אני מקווה שקיבלת המון המון תגובות נלהבות לפרסום הזה שלך. אני לא מוחקת אותו רק מסיבה אחת... כדי שתקרא אותו שוב ותראה איך אתה לא מכבד את עצמך... אז בהצלחה, ולכל מי שעומד לקפוץ ורוצה גם לפרסם ו"לא לכבד את עצמו"... אז אני כבר מודיעה שהבא בתור ימחק, גם שלך! שבוע טוב לכולנו שבוע פורה מהנה והרבה שפע, הרבה...

RoeeM

New member
היי אביבה.

האם קראת את מה שכתוב באתר ? ואם כן - האם אינך מסכימה איתי שמדובר בהצעת עבודה ? ובנוסף - האם אינך מסכימה איתי שמדובר סופסוף בהצעה למוצר שימושי, והפעם - מוצר שהוא זול יותר מהמוצר הקיים ? השאלה היא מהי הבעיה בפרסום הודעה מסוג זה בפורום הזה ? אם את מתייחסת אליה כאל מודעת פרסום לחברת טלפוניה, אז לא זאת היתה הכוונה. אני אישית מתייחס אליה כאל הצעת עבודה. מקווה שהרושם שהשארתי ישתנה, רואי.

שאלת, ולכן אענה לך בכל הכנות

כשמישהו פונה אלי כך: "בואו נראה מה יש לכם להגיד עכשיו... " "לפני שאתם יוצאים במתקפות שווא, תקראו, תראו ..." זאת אומרת... שהוא כבר הרים את האקדח ומה שנשאר זה רק ללחוץ על ההדק כי הוא מחרחר מלחמה "בואו נראה"... הוא בטוח שאני אצא במתקפת שוא בטוח שאני אצא במתקפה בכלל בטוח שאני אצא במתקפה לפני שקראתי...ועוד... אז, אם זה המצב, מה פתאום שאני אקרא? והנה, המשכתי הלאה לעוד כמה שעות... קראתי, לא התרשמתי שיש שם משהו מאוד אטרקטיבי... ובכל זאת אני מאחלת לך בהצלחה. מה הבעיה? לא ניתן לפרסם בפורום. פורום הוא מקום דיונים על נושאים מעניינים (לא תמיד). אם אתה רוצה לפרסם בתפוז, פנה להנהלה, ושלם כסף. אם אינך רוצה להשקיע כסף אז אתה יכול לפרסם בלוח הפורום ולהודיע על הפירסום בהודעה בפורום. לא ניתן לפרסם כתובות/לינקים או מספרי טלפון כו'... אין כאן שום דבר אישי שלי, אלה הוראות הנהלת תפוז, ובפורום הזה יש רגישות מיוחדת לנושא... והרי אתה יודע את זה... לא חבל?

ZION

New member
ROEEM גם אני בתוכנית וזו לא הצעת עב

עבודה אם היית בודק יותר לעומק זה מתאים ומוזיל רק ל 6 ארצות בארץ עדיין זה יקר כאשר ישראל תיכנס אז 10 סנט לדקה מסלולארי לסלולארי זה זול וזאת בתנאי שהוא מוסיף עוד 10 4 לחודש לתוכנית ה MLM ומי שלא ב MLM אז זה יקר לו אז תראה עבודה זה בן אדם שעובד ומקבל תמורת השעות שהקדיש לעבודה וכאן אין את זה בבקשה תציע את זה במקום אחר כדיי שהאפקט יהייה חיובי ושיהייהלך בהצלחה

RoeeM

New member
MLM היא עבודה לכל דבר.

כיום אני סטודנט, והעבודה שלי היא שיווק. שיווק רשתי. MLM. זהו מקור הפרנסה שלי. וזה יכול להיות מקור פרנסה ועבודה של כל אדם ואדם. בעניין "מוזיל רק ל-6 ארצות" - זאת טעות ! ניקח לדוגמא: אתמול התקשרתי לחבר שנמצא באנגולה, אפריקה (אל תשאלו מה יש לו לחפש שם), שאלתי אותו כמה עולה לו דקת שיחה לישראל, והוא אמר לי שדקה עולה כמה שקלים. וזה המחיר הכי זול שאפשר להשיג, ובאיכות גרועה. בחברת 1CELLNET דקת שיחה מאנגולה לישראל עולה 10 סנט. דקת שיחה לסלולארי בישראל עולה 24 סנט. יותר מכך, התשלום הוא עבור חצי דקה (5 סנט לחצי דקה), ולא עושקים אותנו כמו שאר החברות בהן כל חלק מדקה נחשב כדקה. דוגמא אחרת: קרובי משפחה שיש להם עסק לייבוא מברזיל - משלמים ל-012 או 013 (אינני זוכר) מחיר של 90 אגורות לדקת שיחה לטלפון קווי בסאו פאולו. בחברת 1CELLNET הם עכשיו ישלמו 45 אגורות לדקת שיחה. כשמדובר בעסק שמשלם 1000 שקלים לחודש עבור שיחות - זה דיי משמעותי. דוגמאות נוספות: שכנה שלי שהצטרפה היום, עולה מלטביה - משלמת עכשיו חצי מהמחיר ששילמה עד כה. כל המדינות האלה לא נכללות ב-6 המדינות שדיברת עליהן. 6 המדינות עליהן דובר - הן מדינות שבהן תוכל להתקשר גם לסלולארי במחיר של 10 סנט לדקה. אבל בכל מקרה, כמעט לכל מדינה בעולם - מדובר במחיר הכי זול שקיים. כשאני מדבר על הצעת עבודה אני מדבר על כך שאני מציע עבודה כמו שלי. כלומר - לשווק את המוצר ואת החברה (והתוכנית שהיא מציעה). מכירת דקות שיחה לקרובי המשפחה שלי ולשכנה שלי כפי שתארתי למעלה - זאת עבודה לכל דבר . אני חושב שיש בעיה מחשבתית כלשהי אצל חלק מהאנשים, שאינם רואים מקור הכנסה שכזה בתור עבודה . הייתי רוצה לשאול אותך אביבה ואת שאר החברים - מדוע אין זוהי עבודה בעינכם ? לאביבה - בעניין פתיחת ההודעה הראשונה שלי - הכוונה לא היתה קריאה למלחמה, אינני מעוניין בכך. אך עם זאת כשאני מסתכל לאחור, אני חושב שאולי פתיחת הודעה זאת נבעה מאיזשהו תסכול שישב אצלי בלב, מהיחס ה"מלחמתי" של חלק מהאנשים בפורום זה ובכלל - להצעות עבודה בתחום ה-MLM. ובמחשבה נוספת לאחור - היתה זאת טעות לפתוח את ההודעה כך, שכן אדם שאליו כיוונתי את אותם מילים - באמת לא יטרח להתעניין, ולבדוק לעומק את ההצעה, וגם אם כן יעשה זאת - באופן אוטומטי יפעיל איזשהו "מחסום" מחשבתי, ולדעתי ישלול מיידית הצעה שכזאת. יום טוב, רואי.

יונית א

New member
שירתת בצבא? בשיריון? בתותחנים?

רואי שלום, כשלוקחים את הטנק ויורים בקנה שלו את הפגזים הכבדים, צריך לבדוק קודם כל שמול הטנק יש מטרה ששווה את הירי היקר והמסיבי. אחרת מספיק רובה M16 מקוצר . או בכלל לפני שיורים מסתכלים במשקפת . אם היית מסתכל דרך המשקפת לפני הירי, היית רואה שפורום עבודה מהבית מיועד , להבנתי( ותתקן אותי אביבה אם אני טועה בהבנה) למטרות דיון על האספקטים וההתלבטויות השונים של העבודה המתרחשת מהבית כנקודת המוצא הגיאוגרפית והתפיסתית . אם היית מסתכל טוב דרך המשקפת היית רואה את רשימת חברי הפורום, כפי שנמצאת איפושהו בקישורים,ובלי צורך לנקות את העדשות היית שם לב באופן ברור כי האנשים הכותבים כאן עובדים בתחומי עיסוק שונים, אבל כולם עובדים. לא מחפשי עבודה, לא פורום מובטלים, לא פורום סטודנטים, אלא אנשים בעלי תחומי עיסוק, או עסקים שהמימשק בינהם הוא - האנשים כאן עובדים!(מהבית). אם לפני שהיית מטעין את הפגזים לטנק היית בודק, היית מזהה מתכתובת קודמת בפורום כי האנשים לא מעוניינים להיות "מגוייסים " לעבודה אחרת,נוספת. ומעבר לכך היות ומדובר לא בחבורת שוטים, היה סמוך ובטוח שאין שום בעיה להגיע למקורות המידע על כל השיטות השונות והחברות השונות לתחומי ההפצה והגיוס. המל"מ הוא עבודה. ההצעה שאתה מציע היא הכי חסכונית בעולם. זו העיסקה הכי משתלמת לכול בן אנוש. הכול נכון. אתה רק יורה את כל התחמושת הכבדה שלך על המטרה הלא נכונה. בזבוז כדורים,רואי. נ.ב. בא לך לשתף ולהשתתף בנושא "איך מוכרים נכון?" התלבטות של סדרי עדיפויות בין עבודה סוחפת ללמודים חשובים? מה עושים כדי לשבור התנגדות של לקוח? איך מארגנים סדרי עדיפויות, ועוד נושאים שעולים בוודאי גם אצלך- נשמח (אני כבר מדברת בגוף ראשון רבים) להתייחס,לענות ולהגיב.

בשרשור הקודם בנושא,

כשכולם צעקו על כולם, היתה הצעה של מישהו שנתעלם מהודעות עם פרסומים, והסכמה רבתי שאכן זה הדבר המתאים לעשותו, במיוחד כשמדובר בהודעות חוזרות, אחרי שקיבלו הערה בנושא.

את מוכנה להפנות אותי ?

ללינק? תאריך? משהו? הסכמה רבתי ממש לא זכורה לי. היתה הצעה גם שלך ונדמה לי של עוד מישהו/י...לא זכור לי שהיתה הסכמה. מוכנה להפנות?

עניתי לך

אני גם מציעה לא לעבוד למסרים מכיוון שזה ענינו של כל הפורום... מי שיש לו מה להגיד, מוזמן. לא צריך להתחבא. מי שמתחבא, מפסיד. אפשר להביע דיעה גם אם היא אינה מקובלת... תפקידי כאן מאוד ברור ואני לא קובעת למשהו אם יענה או לא. אני גם לא חושבת שזה נכון לעשות. יחד עם זה...אם זה מה שאתם רוצים ...בבקשה. יש מתנגדים ויש שלא. אני לא זוכרת הסכמה רבתי כמו שאמרת... אז אם רוצים לטפל בזה, קדימה, בצורה גלויה ולא במסרים... הצעתי לך במסרים, מוזמנת להעלות את הדברים לכאן.

yair24

Member
די די מגרדות לי הידיים אני חייב

להגיב לשירשור הזה
בהרבה פורומים אחרים יש גם כן הודעות פרסומיות ושם לפעמים, לעיתים נדירות, יש מישהו שזורק איזה עקיצה למפרסם וזהו!! אף אחד יותר לא מגיב...! או שלחילופין ההודעה נמחקת מיד, וגם , אף אחד לא ממשיך... מה שבטוח שאין שירשור של 50 תגובות בממוצע על הודעות כאלה... רק כאן אנשים ממשיכים להגיב ולהגיב ולהגיב ולטחון מים ולבזבז אנרגיות... מישהו יכול להסביר למה זה קורה? מה יש בפורום הזה שגורם לכם להגיב כל הזמן? (וגם לי!!! הנה: אני לא רוצה לשלוח את התגובה הזאת אבל אם תראו אותה סימן שלא התאפקתי וכן שלחתי...
) יאיר

יונית א

New member
אני הצעתי דאז

לא לפני ימים רבים, את צריכה את השרשור ההוא? התחיל כמדומני עם שאלה של שחר של יום חדש-אני יכולה לחפש לאחור, אם את צריכה אותו. אבל אני חושבת שיעל התייחסה ברמת העקרון, והיות ואני כתבתי דאז שהודעות שלא מתייחסים אליהן נטמנות בתהום הנשייה, והפעם לא התאפקתי מול המלמ האחרון, אז לקחתי לעצמי את ההערה של יעל. צודקת.

תודה, זה כבר סודר...

אני מכירה את השרשור רק חשבתי שהחמצתי משהו. יתכן שיעל התיחסה לדבר ברמת העקרון, ואולי לא, כי זה מאוד מרגיז אותה כל פעם מחדש. לכן הצעתי לקיים כאן דיון ולהעלות את השאלה פעם אחת ולתמיד, באופן ישיר, האם כן להתיחס או לא... יעל בחרה שלא להעלות את השאלה. אם יש כאן מישהו שרוצה בכך, בבקשה. אם לא, אז חסל סדר דיונים על אם כן או לא לענות ומה לענות למלמ/שרש/רב/חלקי /שכבתי/פירמידה/משולש/ריבוע וכו'... כל אחד יעשה כראות עיניו, יענה או לא בהתאם למה שמתאים לו. עדיין משאירה את זה לחשיבה שלכם למשך הערב ועד מחר בצהריים כדי שאנשים שנכנסים לכאן לעיתים רחוקות יותר אולי יראו גם הם. אם לא תהיה התפתחות כלשהי, אבין שנגמר הדיון בזה, ואפשר להמשיך הלאה. ערב טוב תודה לך

יונית א

New member
באופן ישיר

אני לא חושבת שמטרתו של הפורום פרסום של עוברי אורח ,בשום נושא, מה עוד שמרביתם עוסקים באותה הפצה ושווק בכל הזוויות הגיאומטריות הנ"ל. מעבר לכך אני מוצאת את מרבית הפניות הללו מעליבות את המשתתפים בפורום, שהרי לכולם יש עבודה - וזו מתבצעת מהבית. אני לא רואה אותך מפרסמת את עיסוקך, ומוטיקה לא מציע שירותי מחשב לכל עובר ושב, וגם מוניקלה לא ממש מתנפלת על כל נכנס עם מסרק כינים. המשותף לכולם הם תחומי עיסוק מגוונים וכולם מתבצעים מהבית. אז אולי למחוק אחת ולתמיד משווקים ומפרסמים למינהם שבאים לפורום למטרה אחת- לשווק את מרכולתם ובאמת לא חשוב לי מאיזו חברה,שיטה, או דרך . כל פרסום ושווק ,בעיניי מקומו לא כאן. דיונים, שאלות, רעיונות, הצעות, התלבטויות-כן. פרסומת-לא.

טוב, נראה מי עוד רוצה להגיב

אם זה כולל את כולם ואם אפשר לקבל החלטה גורפת. לדעתי עצם הפעולה אינה אפשרית... נניח שאני רואה את ההודעה כמה שעות אחרי שהיא פורסמה, מה האפקט? זה כבר כמה שעות ברשת... אני ממילא מוחקת כל הזמן הודעות שהן פרסום ברור, ויש הרבה מביניכם שכלל לא ראו אותן. מדי פעם יש אנשים שנמצאים כאן קצת ומנצלים את זה כדי לפרסם, ולפעמים יש מה ללמוד ולהעזר בזה...אולי...לא בטוח. כדאי בכלל להתעסק ולהיות שוטרים ולחשוב כל הזמן על מי כן מפרסם או לא? לבזבז על זה אנרגיה? ואם נניח מישהו מפרסם הודעה עם תמונות מגואלות בדם ברמה של נזק וגועל גבוהים מאוד? אז את זה לא למחוק? ומישהו שמפרסם מכשיר לחיתוך ירקות, זה בסדר? אני לא מבינה בכלל למה להתעסק בזה? יש הודעה - מסתכלים מה היא כוללת - מיד רואים שזה פרסום - סוגרים - לא מגיבים או כן מגיבים, כל אחד לפי רצונו. אם נניח אני לא רוצה להגיב ולדעתי זה "לא בסדר"... למה זה צריך להרגיז אותי כשמישהו אחר כן מגיב? או שיש דיון על זה? מה, זה לוקח לי חמצן? אוכל? פוגע לי במשכורת? בילדים? מה כל כך כואב בזה? נו, נראה מה יהיה עם זה... יום טוב

למעלה