מכללת ספיר מכללה ציונית אופיינית

mike00

New member
החייל שקרן??אתה השקרן פה../images/Emo4.gifסולק ועוד איך סולק

החייל סולק מהשיעור,זה שהוא הגן על זכותו ופשוט לא קם לא מבטלת את דרישתו של המרצה....

mike00

New member
אני חושב שאני מעדיף לחכות לסיום הבירור בעניין

סלח לי שאני מתקשה להאמין לכתבות שמתפרסמות בהארץ.... בכל אופן אפילו מהכתבה עולה שהמרצה והחייל התווכחו על זכותו של החייל לשבת בכיתה במדים, אני מבין מזה רק דבר אחד.....אם אין לו את הזכות כמו שהמרצה טוען אז הוא מחויב לצאת מהכיתה,אחרת לדעתי לא היה שום וויכוח בנושא מלכתחילה..

מה שמופיע בכתבה הוא שמרצה אמר

שאצלו בכיתה לא יושבים עם מדים ונשק, אבל התלמיד יישאר עכשיו בכיתה מאחר וזה לא הובהר לפני כן, וזה יהיה תקף רק להבא. הויכוח ביניהם התנהל על העקרון, כי הוא לא סולק. אם אתה לא מאמין לאתר, ומעדיף להתסמך על אתרים כמו NRG או YNET זה זכותך

mike00

New member
אההה....אז אם ככה זה בסדר../images/Emo45.gif

גם אם מה שאתה אומר הוא נכון אני עדיין חושב שצריך להעיף את נזאר חסן מהמכללה ולא לתת לו ללמד בשום מוסד אקדמאי בארץ.....אני יודע שהוא יוכל בקלות להסתדר בתור קולנוען פלשתינאי מדוכא או בתור מרואיין באחד מהעיתונים הגדולים במדינות ערב ובטח ובטח כמרצה באחת האוניברסיטאות מחוץ למדינת ישראל.. אני מאחל לו דרך צלחה..

gogi000

New member
האם אתה גם חושב שצריך להעיף את אותן מרצות

שהעיפו את המוסלמיות מהכיתה? ואגב כל המדינות שהבאת הן מדינות חילוניות, ישראל כהגדרתה מדינה יהודית כלומר דתית צריכה לאפשר חופש פולחן וליבוש למיעוטים, כמו שהיא מאפשרת ליהודים, מה היה קורה אם היו מבקשים מיהודי להוריד את הכיפה, אגב גם יהודיות דתיות שהן נשואות צריכות לכסות את השיער, מה היה קורה אם מאותן יהודיות היו מבקשים להוריד את הכיסוי ראש.

גידעון1

New member
כל מרצה ולא משנה מה נטיותיו הפוליטיות

חייב לשים את אותן נטיות בצד. מרצה שמעיף חייל צהל או מוסלמית מהכיתה חייב לעוף יחד איתם מהכיתה.

mike00

New member
האמת שכן......

כל עוד המרצים האלה עוברים על החוק אני בהחלט חושב שיש למצות איתם את הדין... מצד שני אני גם חושב שצריך לאסור על לבישת תחפושות בבתי ספר ומקומות עבודה,אבל זה כבר עניין אישי שלי...

למעלה