מכניסים צבע לחיים

מצליחים

New member
עזרה בבחירת צבעים ../images/Emo4.gif

שלום לכולם, אני צריכה עזרה בבחירת צבעים לפי הנתונים הבאים: הסלון, די גדול בערך 4.5*6.5, כל הריהוט בבית בצבע ונגה (חום כהה מאוד) והסלון בצורת ר בצבע אופוייט, הרצפה גם בצבע חום בהיר בהיר-אופיוויט. כל הסלון צבוע בצבע קרם-אפרסק בהיר. רציתי לצבוע קיר אחד בסלון ואין לי מושג באיזה צבע, כמו כן גם להוסיף וילון ביציאה לחצר ואין לי גם שם רעיון לצבע? יש רעיונות, איזה צבע יכול להתאים לבית בגוונים של ונגה ואופוייט? כמו כן, אשמח אם תפנו אותי לאתרים של עיצוב שאפשר לשאוב משם רעיונות, לקירות מיוחדים, תמונות, וילונות. תודה ולילה טוב

lank

New member
../images/Emo68.gif עזרה וישועה..../images/Emo178.gif

מחר בערב אמורה להתארח אצלנו מעצבת הבית של חברת טמבור. היא תוכל לספר לכם על החידושים , הצבעים המתאימים ואיך לבחור בקלות גוונים נכונים לכל חדר. החל מעכשיו , אפשר לשרשר שאלות ולצרפן לשרשור החדש שינעץ למעלה. בהצלחה.

lank

New member
אורחת בפורום - בנושא צביעה

שאלות בנושא צביעה , התאמת גוונים לבית , צביעה דקורטיבית , טכניקות וחידושים בצבע - ניתן לשרשר להודעה זו. מחר תתארח בפורום , ניבה יחיאב, מעצבת הבית של חברת טמבור. היא תענה לשאלות הגולשים בנושא.

עיצוב חדר השינה - סקסי... ../images/Emo68.gif

שלום, ברצוני לעצב את חדר השינה שלי בצורה סקסית או רומנטית. מה הכי מומלץ. החדר במידות של 3 * 3.2 מטר. חשבתי על משהו אדום למראה הסקסי, אך אני לא יודעת, אני בטח אל אצבע את הקירות באדום, אולי יש למישהו רעיון למראה סקסי, אפשר להציע הכל, כסף זו לא הבעיה, אני מוכנה להשקיע בחדר שינה שלנו. גם רעיונות רומנטים יתקבלו בברכה. תודה, רויטל

amarmor

New member
עיצוב סקסי

טיח מרמרינו פצוע שטוף בגליי זהב עם ווש אדום

innk

New member
צביעת קיר אחד בבורדו/אדום מתאים../images/Emo35.gif

שאלה נוספת לגבי חדר השינה. מיטה בצבע וונגה וארון קיר (דלתות הזזה) מזכוכית חלבית וקנטים מתכתיים, בשילוב זכוכית צבעונית (אדום,כתום וכחול). ברצוננו לצבוע את הקיר לראש המיטה בבורדו. האם מומלץ לחדר שינה? והאם יש גוון מומלץ של טמבור? בתודה מראש

תגובה לinnk קיר בחדר שינה

שלום ל innk ראשית, אני ממליצה לך לקרוא את תשובתי ל"פוקסיונרים" בנושא עיצוב חושני-רומנטי לחדר השינה. בעיקרון, בורדו מתאים לחדר שינה [אני אישית אוהבת את 191A במניפה של טמבור]. אבל מאחר וציינת שבזכוכית הצבעונית יש גווני כתום, אדום וכחול, הייתי מנסה להתאים את הגוון המיועד לקיר גב המטה בכתום או באדום הקרובים ביותר לגוון הזכוכית. צביעה נעימה!

עיצוב חושני-רומנטי לחדר השינה

שלום ל"פוקסיונרים" כשאני מתחילה תהליך של עיצוב אני מנסה לחשוב על קונספט, רעיון או אווירה שינחו אותי. לכן, זה לא משנה איך אני מגדירה "סקסי" - משנה איך אתם מגדירים "סקסי"... תתחילו לזרוק רעיונות, לכתוב, לגזור תמונות מעיתונים ותרכיבו לכם קולאז' של מושגים, שממנו תוכלו להתחיל לעצב. הנה כמה טיפים שלי: חדר השינה הזוגי בבית משמש הלכה למעשה כ"חלל האהבה". ככזה – עליו לשקף עבורנו את כל הערכים שאנו חפצים בהם כשאנו מבקשים להכניס אהבה אל תוך חיינו [ובעיקר מדובר באהבה זוגית]: חום, רגש, רומנטיקה, חושניות, תאווה ועוד ועוד – כל אחד על פי השקפת עולמו. לאחר שבדקנו מהם אותם "ערכי אהבה" שאנו מבקשים להכניס לחיינו, עלינו להביאם לידי ביטוי בכלים עיצוביים, מוחשיים. לדוגמא: * אם ברצוננו שהאהבה תהיה חמה, רכה ומלטפת – נעצב את החלל בגוונים ובחומרים רכים, המשדרים חמימות ונינוחות. נוכל להשתמש בגווני ורוד וסגול פסטליים, גווני אדמה [כתומים וחומים], ונשלבם עם טקסטורות עשירות דוגמת שליכט או ווש. * אם ברצוננו באהבה חושנית – נשתמש בגוונים ובחומרים "מעוררי תאווה" ונעצב את החלל עם מעט הגזמה ותיאטרליות, מה שרבים עשויים לכנות "סגנון בורדל". לדוגמא: צביעת קירות החדר בגוונים עמוקים, מעושנים [בורדו] תוך הדגשת אלמנטים ייחודיים בחלל בזהב. גוונים רומנטיים-חושניים: האדום הוא גוון האהבה – משדר חום, חושניות, רגישות, רומנטיקה ושמחת חיים. גוונים עזים ועמוקים של האדום (בורדו, אדום יין ועוד) מעניקים תחושה דרמתית, חיונית ומלאת עוצמה ואילו גוונים רכים ובהירים יותר (ורוד וטרה-קוטה) מציגים את אותם נושאים באור רך ומתון יותר. ורוד פוקסיה נחשב לורוד "חצוף" במיוחד ונועז, עם קריצה לחום, חושניות וארוטיקה נעימה, ואילו ורוד תינוק נחשב לתמים ונאיבי יותר. בהצלחה !

0 אור 0

New member
צבעים בסלון וחדר שינה

הי, עד היום צבעתי את הקירות בלבן, מה שהוסיף לי הרבה אור ומרחב בבית. עכשיו אנחנו מגדילים מאד את הבית וחשבתי אולי לגוון. הסלון פתוח למטבח בצבע אגוז, הרהיטים יהיו על בסיס מהגוני, דלת וחלון זכוכית לפטיו, רצפה בצבע חום בהיר (מאד). החלון לפטיו יוצא מפינה צדדית בסלון - וחשבתי אולי לשלב שם קיר בצבע שונה (יתכן שנחצוב נישה בקיר הזה), שתהיה פינה יותר צבעונית. אשמח לרעיונות. חדר השינה גם עם אותה רצפה,ג'קוזי פתוח לבן, דלתות יפניות עם זכוכית חלבית ועץ בהיר (מייפל), והריהוט דובדבן כהה - כולל המיטה, השידות, ספסל ליד הג'קוזי, וספריה בקיר מול המיטה. חשבתי לרכך את כל החום בוילונות לבן עם כחול שקוף - ואשמח להמלצות לגבי הצביעה של הקירות (אפשר גם להציע הצעות אחרות לחלונות - הכל פתוח עדיין)

hen128

New member
חדר תינוקות- עזרה

אני מעוניינית לצבוע את החדר (אני צריכה ללדת עוד חודש). אינני רוצה חדר תינוקי ומגביל. חשבתי על השילוב של ירוק פיסטוק עם כתום בהיר. הציעו לי לצבוע קיר אחר בחדר עם פסים לאורך. אשמח לקבל רעיונות איך לצבוע ואיך לשלב את הצבעים.

amarmor

New member
חדר ילדים

שני הגונים יפים ניתן לחלק את הקיר לאורכו , צבע אחד למטה ואחד למעלה ובאצע שבלונה חמודה לפרטים נוספים 0577684775

קנגה רו

New member
פסים לאורך - שתי בעיות

א. בארץ כרגע קשה מאוד להשיג מסקינג טייפ שלא מקלף צבע, והעבודה די מפרכת. ב. פסים לאורך נותנים תחושה של גובה. גם ככה ילדים בשנים הראשונות שלהם נמוכים מהממוצע, וחדר כזה רק מקטין אותם יותר - קחי בחשבון.

orit281

New member
זה כאב ראש רציני

השיטה הכי קלה שאני מכירה זה לצבוע את הגוו שאת רוצה ועליו להניח מסקין טייפ בפסים ובינהם לצבוע. את המסקין טייפ "תרככי" קודם על ידי הדבקה שלו על בגד/ מגבת משהו שישאיר קצת סיבים ואז הוא לא ידבק כ"כ חזק לקיר ויתלוש איתו את הצבע הצבעים מדהימים ואם לא בא לך כ"כ להשקיע את יכולה פשוט לצבוע קיר כן קיר לא באותו צבע זה יוצא מענין ולא מגביל ולהוסיף תמונות או ריבועים צבועים בקיר ובתוכם להניח תמונות.

תגובה ל hen128 צביעת חדר תינוקות

שלום hen128, ראשית - מזל טוב. השילוב של ירוק וכתום מתאים מאוד לחדרי ילדים מהרבה מאוד סיבות - הוא אינו "תינוקי" מדיי, אין לא סממנים מובהקים של "בן" או "בת" וגם על פי תפיסת הפנג שואי אלו גוונים שמעודדים צמיחה ושמחה... בקיצור - הרבה אנרגיה טובה. חשוב לדעת שתינוקות צעירים אינם מבחינים בניואנסים של גוונים, ולכן כדאי ליצור קונטרסט מסויים בין הגוונים, כלומר אם צובעים בירוק פיסטוק אז שהכתום יהיה מעט יותר חזק/כהה ממנו. הדבר מסייע מאוד לחוש ההתמצאות של התינוקות. לגבי צביעת פסים לאורך - זה טריק שמתאים לחדרים בהם התקרה נמוכה המיוחד, ורוצים לגרום לה להיראות "ארוכה" יותר בעזרת אשליה אופטית של פסים לאורך. וגם אים אין לך בעיה כזו ואת פשוט אוהבת את הרעיון - לכי על זה. אני ממליצה לנסות לחלק את החדר לאזורי פעילות - אזור שינה, אזור משחקים [בעתיד] וכד' - ולתת לכל אזור קוד גוון משלו. אבל כדי שלא יהיה משעמם, אפשר באזור השינה לתת "נקודת גוון" מאזור המשחקים, ולהיפך, וככה לקשור את כל החדר בקו עיצובי אחד. ולבסוף - באתר האינטרנט שלנו [טמבור] יש המון הצעות לצביעת חדרי ילדים.. צביעה נעימה!

lank

New member
../images/Emo68.gifפסים בחדר תינוקות

אם את אוהבת את רעיון הפסים בחדר תינוקות ונראה לך קשה למדי לבצע הרבה פסים ברוחבים שווים, את יכולה לעשות פסים ברוחבים משתנים או להבדיל רק 3 פסים מאוד רחבים בגוון ירוק על רקע צהוב בננה ולשלב עם 2 -3 פסים דקים מאוד בגווני כתום חזק. בנוסף , אפשר לצבוע קיר אחד שלם בגוון הירוק ליצירת קשר ועניין בחלל.על הקיר הירוק או בין הפסים אפשר לשלב שבלונות של כבשים , אפרוחים וכדומה. בהצלחה

תגובה לצבעים בסלון ובחדר השינה

שלום ל"אור" מאחר ויש לכם עוד קצת זמן עד הצביעה... נסו להחליט באיזה סגנון אתם רוצים לעצב את הבית. טמבור הוציאה בימים אלו 6 קולקציות חדשות של גוונים, כל אחת על פי עולם תוכן שונה. הבחירה בקולקציה מסויימת או ברעיון מנחה מסייעת מאוד לייצר קו עיצובי אחיד לבית, וגם עוזרת להחליט באיזה אופן להדגיש אזורים מיוחדים [לדוגמא נישה, עמוד וכד']. לדוגמא - אם אתם הולכים עם המוטיב היפני בחדר השינה, אני ממליצה להיעזר בקולקציית Urban. אם אתם אוהבים את התחושה החמימה באיזורים הציבוריים [ריהוט מהגוני, רצפה בגוון חום בהיר וכד'] כדאי לכם להיעזר בקולקצצית Country. ולבסוף, לגבי ההערה הראשונה ש"עד היום נהגתם לצבוע בלבן" - נכון שלבן מוסיף הרבה אור, אבל נסו לצבוע את הקירות בגווני Off-Whites ותגלו שהחלל עדיין מואר - אבל האור רך ונעים הרבה יותר. צביעה נעימה!

0 אור 0

New member
לא ממש עזר

הי ניבה, א. לגבי offwhite - אין לי מושג איך מבדילים בינו לבין לבן רגיל (ויתכן שזה מה שצבוע אצלנו לבלי שקראתי לו כך?) - אשמח לקבל הסבר. באתר לא מצאתי גוון כזה. ב. לגבי סגנון: הסתכלתי באתר על ההמלצות לצביעת חדרים לפי עולמות התוכן שהגדרתם, ולא ממש עזר לי - במניפה לא כל כך רואים את הצבעים, וההמלצות הן מאד שבלוניות - דומות אחת לשניה, ורובן רועשות מדי לטעמי (לא ממש תכננתי קיר ירוק ולידו קיר סגול בחדר שינה ...) - כך שלא הצלחתי להבין את הקו העיצובי שמאחרי הכותרת. לא יודעת להגדיר את סגנון הבית שלנו - ישראלי אקלקטי אולי? - הסגנון הוא חם מצד אחד (רצפה בגוון חום בהיר, רהיטי עץ מלא, מפל מאבנים טבעיות), מגע של עיצוב מודרני נקי (הדלתות היפניות שמשלבות זכוכית חלבית, ללא עומס של שטיחים וכריות, חלונות גדולים באלומיניום לבן, חללים פתוחים) תמונות מקור ותמונות עץ מברזיל.

../images/Emo53.gifצבע לחדרי הילדים.

למרות שההכנות לפורים עדיין בעיצומן, הוחלט ב
להתחיל להערך לפסח (לפחות רעיונית). אצלנו מתוכנן שינוי עצום - מעבר הקטנים(תאומים בני כמעט שנתיים) למיטות נוער. התכנון הוא לאחד את כל השלושה לחדר אחד (היום הקטנים בחדר אחד ומתן(בן כמעט 5) ב"חצי חדר" סמוך). לי מאוד קשה עם קיר לבן בעיניים ויחד עם זה, חוששת מ"הקטנת" החדר ע"י צביעת הקירות ומיצירת חדרים "מצועצעים". מס' פרטים על החדרים: החדר הגדול: גודלו כ 4X4, כרגע הקיר לבן עם ציורי קיר והמון דמויות סול צבעוניות. בחדר יש ארון קיר לבן (שאינו תופס מקום בחדר) עם מסגרת אפורה (האפור גמיש ויצבע במידת הצורך). לחדר מתוכננות להיכנס ספת נוער בצבע כחול רויאל (לא צעקני) ומיטת קומותיים מעץ (אחרי הקנייה תיצבע בכחול ווש). כרגע, אין תוכנית להכניס משהו נוסף לחדר. אולי תיכנס כוננית פלסטיק צבעונית של כתר עבור ספרים ובובות. יתכן שתיכנס כוורת/ארונית מגרות - תלוי בצרכים. החדר הקטן: גודלו 2X4, כרגע צבוע בחרדל בהיר. החדר מתוכנן כ"מחסן" משחקים (בצורה מסודרת על כונניות/ארון), שידת הטיפולים, שולחן מחשב ופינת למידה למתן. במידת האפשר, גם פינת יצירה לצור ועוז. הריהוט שקיים לחדר זה הוא : שולחן מחשב בצבע קוניאק ושידת טיפולים לבנה. כל עצה תתקבל בברכה
תודה.

למעלה