מכעיס! <לא גבר מודרני אחרי הכל >

מכעיס! <לא גבר מודרני אחרי הכל >

מישהו ראה היום את הכתבה ב'סופשבוע' של מעריב על משה חיים וחברתו החדשה?! ע"פ הכתבה < של ליאורה הכהן > קבלו שלל פנינים של הצמד - 'אין לי מה לחשוש מפנינה רוזנבלום. זמנה עבר' דקלה יעקב < הארוסה > זמנה עבר??!!! כולה אשה בת 50...תשאלו את שמעון פרס אם זמנו עבר... 'אני אומרת לו כל לילה 'אתה התינוק שלי, הילד שלי' 'המתנה הראשונה שאני נתתי לו היתה ארגז חומרי ניקוי לבית החדש שלו' במהלך הראיון המדובר הגברת מבשלת, מקרצפת את רצפת הפרקט, מוציאה גבות<!> ומתקלחת... ועכשיו למשה - 'בחודשיים שהתחלתי לצאת מהבית גיליתי חיים מאוד חומריים ומאוד פרובוקטיביים. הדחף של אנשים הוא רק אחרי כסף, לבוש ומותרות.' ואת זה גילית בחודשיים שיצאת מהבית??!! מהוילה עם הבריכה, מעלית בתוך הבית, יגואר, ג'יפ והארלי דייוידסון?! וגולת הכותרת לסיום - 'אלה הדברים הקטנים...המאכלים שהיא מבשלת, העוגות שהיא אופה וההרגשה הביתית שהיא מעניקה... קריירה אמיתית בשביל אשה זה קודם כל בית ומשפחה'. פנינה רוזנבלום...הרבה אוהבים לצחוק עליה...על הבלונד ועל האיפור...אבל מדובר באשה מאוד אמביציונית, מאוד לוחמנית, שצחוק - צחוק מצליחה להתברג בכל מקום ולקבל יחס של מלכה בכל מקום < וראיתי זאת במו עיני > ועם כל הכבוד למשה < ואין כבוד אחרי הכתבה הזו > אמנם הוא מנסה להוציא את עצמו בכתבה עצמה כשותף מלא ואף יותר לאמפריית התמרוקים - אבל הוא ממש לא האיש שעשה את פנינה רוזנבלום. פנינה היתה מצליחה איתו או בלעדיו. במשך שנים שיחק אותה 'גבר מודרני' - זה שהולך אחרי האשה, זה שמטפל ודואג לילדים....אבל האגו שלו מסתבר כ"כ פצוע שהוא חייב לירוק לבאר ממנה שתה עד עתה. נשאלת השאלה 'לקחת צעירה בלתי מוכרת. לא יכולת לבחור דוגמנית מפורסמת ועשירה?' ואני שואלת - ולמה שדוגמנית מפורסמת, צעירה שמרויחה לא רע תיקח דווקא אותו???!!!! הוא מתקרב לארבעים, לא ממש חתיך < כן...ראיתי במו עיני > גרוש עם שני ילדים....לא ממש 'מציאה' עבור בחורה צעירה...לא הגיע לשום דבר עדיין בזכות עצמו... בקיצור משה חיים - איכזבת ובגדול
שיחקת אותה גבר המודרני- היא המפרנסת, היא המבוגרת, היא הקשוחה והקרייריסטית ואתה דואג לילדים ומרכך את האוירה...ועכשיו יצאת פרימיטיבי של הפרימיטיבי....תהנה מהחמין לשבת!

אלמרה

New member
אני? מעולם לא פרגנתי לזוג הזה.

הוא - "נער שעשועים" שנאסף מחוף הים וכמותו ישנם עד עצם היום הזה תחת כל סככה בחופי המדינה... פושטקים מצויים בחול על שפת הים... כצדפים... היא - (פנינה עם כל הכבוד לאמביציה ולהישגים המסחריים שלה) אישה מאוד לא אינטליגנטית. מצטט מהבלוג שלך בהודעה אחרת "למדה באוניברסיטה של החיים" - יענו ללא שום השכלה אפילו לא תיכונית כנראה. אני ממש לא מזלזל בנשים מצליחות אבל פנינה רוזנבלום? לדעתי מאוד מאוד רחוקה ממודל החיקוי וכל מי שמאזין לה בראיונות שומע הבלי הבלים, ציחקוקים ולהרבה מהתשובות שלה אין קשר בכלל לשאלות שכן היא נכשלה בהבנתן. רק שלא תתברג איכשהו לכנסת (עוד התפטרות או חלילה מוות והיא בפנים!) - זה יהיה בזיון מושלם, שתמשיך לנהל את העסק שלה ול"הצליח", רק שלא תהיה חברת פרלמנט שלי... יש גבול לכל תעלול.

../images/Emo6.gif

פנינה היא מודל חיקוי ל'השמים הם הגבול'
ובקשר לפרלמנט...מעדיפה את שלי לייט ארוך באריזה רכה

אלמרה

New member
מה חבל... אני אם הייתי מעשן?

הייתי מפסיק לעשן רק בכדי להיגמל מה"טיים" ומתחיל עם הלייט הארוך הזה באריזה הרכה...

הוכיחה את עצמה

לא קראתי את הכתבה ולכן אגיב רק על סמך הודעתך זו. הייתי אומר שקצת נסחפת אלמרה ידידי. פנינה רוזנבלום יכולה להוות מודל לחיקוי. ואם היא הגיעה לאן שהגיעה ללא כל השכלה (אני לא יודע אם זה נכון, אני רק מצטט מדבריך), אז על אחת כמה וכמה. גם אם תחילת דרכה היתה תוך ניצול נתוניה הגופניים, הרי שלא לעולם חוסן. היא הקימה חברה לתפארת, הוכיחה כישורים ארגוניים, מסחריים ופיננסיים. היא אישה שעובדת קשה ובלי שום הנחות. תסכים איתי שאם לא היה לה כל כישרון היא הייתה מתרסקת ולא היה עוזר לה שום דבר. בעסקים אין רחמים, המתחרים היו דורסים אותה ובתנאי השוק של היום לא קל לשרוד ולא כל שכן להמריא. ובהקשר לראיונות שלה בתקשורת. זוהי טבעה של התקשורת כנראה. לפעמים אתה רציני ומדבר עניינית ולפעמים אתה משתטה ומצחקק, תלוי באופי הראיון. לא מכל ראיון אני נהנה ולפעמים אני חושב שהמרואיינים עברו את הגבול ומציגים את עצמם באור מגוחך. השאלה היא עד כמה ומהו המינון הנכון. לא חושב שפנינה רוזנבלום שונה מאחרים בהקשר הזה. ובנוגע לכנסת. כשאני מסתכל היום על רמת החברים והחברות במוסד המכובד הזה, אני סמוך ובטוח שהיא יכולה להתברג במקום טוב באמצע ואולי אפילו מעבר לכך. מכל מקום אני לא חושב שזה יהיה ביזיון גדול יותר ממה שיש לנו היום. היא עוד יכולה להפתיע לטובה גם בתחום הזה. ושוב, לא קראתי את הכתבה, יכול להיות שמופיעות שם תגליות חדשות. אבל גם אם כך, כדאי תמיד לקחת את העיתונאים בערבון מוגבל.
שבת שלום.

אלמרה

New member
דבריך נכונים ונבונים עם זאת הייתי..

ממליץ לך בפעם הבאה כאשר פנינה מתראיינת: עצום עניים - רק הקשב לה. בלי ה-Bias של המראה עם הליפסטיק הבוהק או שדיה הזקורים באמצעות ה-Push-up היא נשמעת רע! היא לא מסוגלת לבטא רעיון אחד מושאל מאחרים ולעניות דעתי אף לא ממש מסוגלת ליצר רעיון מקורי אחד משלה. אני מאזין למראיינים שלה ולשאלותיהם וצופה בהם בחמלה כיצד הם מתרפסים בפני דדיה מזילי ריר ונתקף בחילה. וכשהיא עונה אני ממש לא יכול עוד אלא.... לרחם על המראיינים... הגדיל לעשות יאיר לפיד בתוכניתו כשהבחור השנון והחריף הזה ממש השתפך מולה על אף הדבר שצעק יותר מכל במהלך הראיון איתה: היא לא הבינה את השאלות... ובמבוכתה היא רק חושפת טורי שיניים צחורות (ראיתי אגב את ההקדשה שכתבה לרופא השיניים שעשה לה את ה"שיפוץ" התחלחלתי מ"השגיעות") ומצחקקת באופן די "סימפאטי" גורף כזה ... כאילו... והשאר? בתולדות ימי עם עולם אני מקווה שלא בפרלמנט הגם אם מסכים שישנם שם עוד כמה בורים עמי ארצות (וזה לא ממש נותן לגיטימציה להוסיף להם).

עם כל מי שיושב לנו שם...

אני חושבת שהיא תתאים בול :) נטשה...שהפכה כבר מזמן לטיפוס א-פוליטי.

פנינה'לה.....

אלמרה, גם אני לא ממש "אוהבת" את פנינה ולא הייתי "מתחתנת" אתה אבל היא "עשתה את זה": יש לה עסק לא רע והיא עשתה אותו במו ידיה, יש לה רכוש שערכו לא קטן ואין לזלזל בה בגלל שהיא לא יודעת להתנסח ובגלל שהיא אינה בעלת השכלה פורמלית - הרבה אנשים - גברים ונשים - היו רוצים להיות במקומה (וכל אחד מהסיבות שלו). לכן אני חושבת שלא כדאי לזלזל בכמה מכישוריה... ולענין חברת פרלמנט - ישנם כאלה שהם יותר גרועים ממנה... יום טוב!

אלמרה

New member
אכן שרה המתוקה שכמוך, את צודקת.

בעובדות עליהן אין ויכוח. אני ממש לא מזלזל בעסקיה הפורחים. אבל אני סבור שגם אני צודק בזכותי לא לפרגן לה ולא לחשוב שהיא חכמה מידי (לא אודות השכלתה הפורמלית אני טוען). וזה שיש בכנסת ישראל גם פחות חכמים וראויים ממנה לא מצדיק את שינוי דעתי שאין לה מקום בכנסת. יום מצויין!

מסכימה איתך קראתי את הכתבה../images/Emo45.gif

מה שברור שכל מי שקורה את הכתבה ממעיט בערכם של המכותבים ופנינה אני בטוחה שהיא תסתדר,היא הגיעה רחוק בזכות עצמה, ואין ספק שהיא אשה חזקה משכמה ומעלה. לגבי חיים משה האקס שהצליח רק בזכות להיות "הבעל של" ולא עשה כלום בזכות עצמו,גם הפנטהאוס וכל הרכוש הוא רק בזכותה של אותה פנינה.אפילו הבחורה החדשה דקלה יעקב מתחתנת איתו בזכות רכושו ובזכות היותו האקס של ושוב לא בזכות עצמו..לא רחוק היום שגם יחסיו עם אותה דקלה ייגמרו,כשתמצא משהו כדאי יותר שכן הוא בסה"כ גבר צעצוע שלא יכול להציע דבר מעצמו,בשבילה הוא רק קרש קפיצה להתפרסם ולהרוויח קצת פינוקים וכסף..

s h o o s h a

New member
איזו נחרצות

תגידי, הדברים שלך מבוססים? יש לך אינפורמציה שיכולה לאמת באופן חד משמעי ובלתי משתמע לשתי פנים את הדברים שאת מעלה כאן על הכתב, קבל עם ועולם? יש לך מידע פנימי שאינו ידוע לאיש זולתך? אני, במקומך, הייתי שוקלת להוציא התנצלות כתובה ... (אלא אם כן, כאמור, את יודעת פרטים שאיש מלבדך אינו יודע)

מה שמצחיק בכתבה..

וניסיתי להדגיש זאת...שהוא מדבר על החומריות שהוא גילה מאז שעזב את הבית....זה פשוט מצחיק חייבים להודות... בקשר לאותה בחורה - אני לא רוצה לכתוב דברים שאני לא יודעת...אבל יש לי תחושה שלא סתם הם מתחתנים כ"כ מהר...סתם תחושת בטן

s h o o s h a

New member
מישהו יכול להעלות את הכתבה

או לינק אליה לטובת אלו שלא קראו תודה מראש

אלמרה

New member
אני סבור שהכתבה חיונית פחות. הנושא!

הנושא חשוב יותר. נטשה האוהבת לייט ארוך ואריזה רכה העלתה סוגיה עקרונית עליה בהחלט ניתן לתת את הדעת ולהאיר מנקודות המבט השונות את ה"זוגיות" של "כדאי לי". מהו התשלום או מהי נקודת השבירה שלי? מתי אחצה את גבול הצמידות שלי לעקרונותי כאשר מינגד תמורה "הולמת"? הן אם זו בלונדינית מחומצנת או שחורדינית עשירה מפורסתמת או מאוד אסרטיבית... תמורת איזה נזיד עדשים תגידי לעצמך אני עושה את זה ולעזאזל מה שיגידו? היכן קו הגבול של ה"ירידה לזנות"?

אלמרה

New member
|אלמרה מעפעף בריסים| ובשביל כבוד?

צריך לעבוד! לא? בואו נדון באמת בהיבט היותר ג'נרי של התופעה? מה לדעתכם/ן הגבול בנישואי תועלת למשל? בחבירה עיסקית שבה יש צד אחד מרוויח בקלות ע"ח הצד השני? בכלל במצבים אישיים אנושיים בהם אין: WIN-WIN situation

למעלה