מכעיס! <לא גבר מודרני אחרי הכל >

האמת שדעתי כבר ברורה אך בכל זאת

נכון שיציבות כלכלית ,שקט כלכלי וחיי תפנוקים הרבה רוצים ולא מכירה מישהו שיוותר על זה.. אך שוב איפה נמצא הגבול..אם במקרה התאהבתה באשה עמידה או להפך ואין כאן שיקולים כלכליים בלבד,לא שוללת נישואין שכאלה.לא חושבת שנישואין מבוססים על כמה יש לכל צד,ישנם דברים אחרים הבונים קשר בין בני זוג..אבל מצד שני ישנם הרבה שמתחתנים רק מתוך שיקולים כלכליים בלבד.למשל בחורה בת 20 עם גבר בן 80+ רק בגלל שהוא מליונר אז מה הטעם,לי עדיין יש את הגבולות שלי ואהבה לא קונים בכסף

אני דווקא לא חושבת שמה שהיא

מחפשת בו זה כסף...דעתי היא שאולי זו אכן האשה הנכונה לו - כפי שהיא אומרת בראיון - 'ישר שאלתי אותו מה אתה אוהב לאכול...' מאמינה שיש שם התלהבות הדדית. מה דעתכם בכלל על הפנינים של משה?! האם הקריירה של אשה מתחילה קודם כל בבית??!!! הרי לא כל בחורה רוצה גבר שבאמת חושב כך.

אלמרה

New member
אני בכלל קראתי באיזה שהו בלוג ש...

מאחורי כל גבר מצליח עומדת חמות מופתעת... לא יודע איך זה אצל נשים... אבל אם הייתי צריך להצביע עבור בת לו היתה לי, אל עבר מודל החיקוי שאני ממליץ לה הייתי בוחר להצביע על גליה מאור דוקא ולא על פנינה ר.

s h o o s h a

New member
זוגיות של "כדאי לי"

מי קובע היכן הוא הגבול שלפניו עדין לא ייחשב כירידה לזנות ולאחריו כן? בכל זוגיות יש מהתועלת שיפיק אחד או שני הצדדים. ולא רק בכסף מדובר (למרות שבדרך כלל, כשרוצים להדגיש את התועלת, כסף הוא המניע). ומה בדבר אנשים שגילם כבר מה'מתקדמים' והם פשוט אינם מעונינים להישאר ערירים ביתרת שנות חייהם? לא כסף, לא מעמד, לא פנטהאוס. פשוט - להיות יחד. אז מתפשרים בבחירת בן הזוג. שלא יהיה עשיר, שלא יהיה יפה תואר, שלא יהיה בעל תואר, שלא יהיה עוד דברים רבים ששנים רבות קודם לא היינו מוותרים, אבל-שיהיה. שיהיה כדי שלא אהיה לבד. ירידה לזנות? האם גם זו חציית קו הגבול? אלמרה ידידי, חציית גבולות הנה מאד אישית שכן כל אחד מציב לעצמו את הגבול שלו. מה שגבולי עבורך יכול להיות רחוק מגבולותיי שלי, ולהפך. בדיוק כמו באמות מידה למוסר. מה מוסרי ומה לא ומי קובע את הכן והלא? והרי יש עוד לפחות מיליון דוגמאות שאפשר להעלות על הדעת ולכן, כל תשובה, אם תירשם כדעתו של הכותב, יהיה בה מן האמת, האמת שלו.

shelly1975

New member
אותי הוא דווקא בכלל לא מאכזב...

זאת כי מעולם לא היו לי ציפיות ממנו. יש לו פרצוף עגל!! וזה היה ברור מלכתחילה שהוא היה איתה בשביל הכסף וחיי הזוהר והראווה החומרניים. הוא נראה פרימיטיב וחומרני ו-
ולכן כאמור לא מפתיע. אני מודה, גם אל פנינה כאדם אין הערכה מרובה, נכון שבתור אשת קריירה היא עשתה את זה בגדול ובמו ידיה, על זה אוריד לה את הכובע, אבל היא שכחה מאיפה היא באה (ואני יודעת את זה היטב), עושה את עצמה עוזרת ונשמה טובה אבל היא לא.

למעלה