מכרנו היום את הדירה שלנו - הגיגים

רונה33

New member
מישהי בקשר עם נועה?? ../images/Emo35.gif

השאלתי לה אמפולת גונל לפני שבועיים וחצי לאחר שבקשה כאן בפורום עזרה דחופה, ומאז אבדו עקבותיה. אני מסוקרנת,אולי האמפולה שלי הביאה לה את המזל??

רונה33

New member
מכרנו היום את הדירה שלנו - הגיגים ../images/Emo17.gif

היום סגרנו חוזה עם הקונה. ואני שוקעת לי בזכרונות על איך שנכנסנו לדירה הזאת לפני שלוש שנים הייתי בטוחה שכאן יוולד ילדנו הראשון ואפילו הטרדתי את עצמי במחשבות איך נסתדר עם כ"כ מדרגות והעגלה ואם חצי החדר הקטן יספיק להכיל מיטת תינוק ושידה וכל שאר דברי תינוקות. אם מישהו היה מספר לי אז שלא אזכה לגדל תינוק או במינימום להיות בהריון בכל התקופה שנגור בדירה, סביר להניח שלא הייתי מבינה מה המישהו הזה רוצה מחיי. עכשיו נעבור לדירה גדולה ונוחה יותר ואני פשוט יודעת שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר אבל נורא חוששת שהחוסר בתינוק יהיה מורגש פי אלף . לא חסר לנו כלום (טפו טפו), בחיי!!! לפעמים אני מרגישה שכל הצלחה בחיים ובעבודה לא שווה כלום והייתי מוותרת על הכל תמורת תינוק צרחן. אני כ"כ רוצה התחלה חדשה במקום חדש והריון(משעמם כמובן), מה זה כ"כ הרבה לבקש?? בבקשה בבקשה שזה יצליח לי הפעם.

משנה מקום - משנה מזל ../images/Emo57.gif

את זה כבר אמרו חכמים ממני, ולי רק נותר לקוות שכך יהיה גם במקרה שלך... במיוחד במקרה שלך! שיהיה בהמלחה בדירה החדשה, ושתצטרכו בקרוב להתחיל לחפש אחת אפילו עוד יותר גדולה, כי זו כבר תהיה מלאה בילדים, צעצועים, עגלות, חיתולים, מוצצים, ושאר הדברים שאני מסתכלת עליהם בסופרפארם וכבר מתה לקנות...

נועם@בת

New member
רונה חמודה שלי, עוד נזכה לשמוע

אותך מקטרת שהדירה קטנה מידי לשלושה ילדים. ושאולי כדאי לעבור למקום טוב יותר. כי ברוך השם הילדים גדלו ויש מספיק כסף לקנות דירה מרווחת יותר. הדברים שאנחנו רוציפ לא תמיד מגיעים לפי הסדר. ואצלך הרווחה הכלכלית באה קצת לפני הילדים. בבית החדש לא תרגישי את האין ילדים, אלא את הבטן התופחת. ותעסיקי את עצמך בתכנונים לחדר ילדים יפיפה שרק לילד המיוחד שלך יש כמותו. כמוש את יודעת להעירך את הטוב שישי לך כרגע- תדעי להעריך את הטוב שיתווסף בקרוב. הדירה החדשה תהיה יפה יותר, נוחה יותר ובהחלט מלאה יותר
נועם

ligo

New member
רונה, אני כל כך מבינה אותך...

גם אני כל הזמן חשבתי איך נסתדר עם החדר שהוא עכשיו חדר הלימודים שלי, ואיך זה יהיה גם חדר לימודים וגם חדר לתינוקי, אבל הזמן עבר, והתואר עוד מעט מסתיים, ותינוק עדיין אין... אני מאחלת לך שהדירה החדשה והגדולה תתמלא בילדים שיבואו במהרה

גם לי יש תחושה טובה לגבי מעבר ../images/Emo82.gif

ויש גם אמונות לגבי החיבור בין מספר הבית לשמך (באמת לא בדקתי את שלי עדיין) מבחינה נומרולוגית.
מכל ה
כבר בהתחלה

רונצ´וק

כל-כך מוכרים ההגיגים האלה. לא מזמן נזכרתי שכשקנינו את הדירה התלבטנו וההורים לחצו שנקנה 4 חדרים, כי דירת 3 חדרים תהיה "קטנה עלינו" מהר מאוד, ונצטרך לעזוב כי לא יהיה מקום לילדים
. והנה אנחנו היום, כמעט 4 שנים לאחר מכן. אנחנו מעמידים את הדירה למכירה, ורוצים לקנות בית עם גינה (שיהיה לילדים איפה לשחק
) וילדים יש רק באופק. נקודות ציון כאלה בחיים מדגישות את מה שעדיין לא הצלחנו להשיג. והדגש הוא על עדיין. כי בקרוב נצטרך להתלבט באיזה צבע לצבוע את חדר הילדים ואם להרשות שישחקו בסלון, ואולי בכלל נעבור שוב דירה כדי שיהיה לנו גם פינה משלנו אחרי שהם תפסו לנו את כל הבית
. אז שיהיה לכם כיף ב-
החדש, ושהמעבר יביא איתו את המפנה.
מרב

רונה33

New member
מרב, איך את תמיד עושה לי את זה ../images/Emo35.gif

ומצליחה לעודד ולהצחיק. אני אתקשר אלייך בערב - היכוני. בייי

רחלי*

New member
../images/Emo48.gif -לחיים!!!

אני באמת מאמינה במשנה מקום משנה מזל וגם אנחנו בדרך לעבור. אני מאמינה בזה לא רק בצד האמוני אלא מהבחינה של התחדשות ורעננות מרחיבים את הלב . שיהיה בהצלחה ושהבית במהרה יהיה כל כך קטן שלא תפסיקי לקטר.
לחיים על הדירה החדשה!

salpter

New member
בשעה טובה, קצת טכסים לפני הכניסה

לדירה החדשה, כמובן שיש להחליף מזוזות וכדומה אבל הכי חשוב במידה ואת מתכוונת לשפץ אז כל זמן השיפוצים (שאינך גרה בדירה) הניחי שקית ובה מלח- נגד עין הרע, אורז- פרו ורבו ולחם-שלא תדעו מחסור. אם כניסתכם זרקי את החבילה, אם את נכמסת ללא שיפוצים פזרי בפתח הדלת מלח אפילו מתחת לשטיח ואורז ברחבי הבית . נשמע מצחיק נכון אבל דבר אולי יכול.... אז קדימה בהצלחה. (אני בטוחה שיהיו כאילו שיגידו שטויות- פנטיות) ביי דפנה.

רונה33

New member
אני לא שוללת כלום ../images/Emo8.gif

פתוחה לנסות הכל. למרות שכל הקמעות האלו עובדים הכי חזק בשילוב אמונה ולא סתם בתור אקט. אבל אני מבטיחה להשתדל ואני מאמינה נורא שמשנה מקום משנה מזל. קצת לא מובנת לי הלוגיסטיקה של האורז: מה, מפזרים בביית ומשאירים? מה עם הנמלים? פירוט בבקשה, תודה!!

מיכל ק-ש

New member
יאללה ואם כבר, אז כבר:

שבן זוגך ירים אותך על הידיים כשאתם נכנסים לדירה לבד בפעם הראשונה. יש אנשים שמאמינים שכך משתמרת הרומנטיקה (אני ומ. עברנו כבר 3 דירות ובינתיים זה עובד...
).

מרב.

New member
מסכן אבי ../images/Emo3.gif

אולי נסתפק בכך שירים לי את היד?? אנחנו לעומת זאת עברנו מתחת ל- pedra do amor (אבן האהבה) בברזיל- אבן רחבה עם חור באמצעה, על שפת הים. האמונה אומרת שזוג שיצליח לעבור מתחת לאבן יד ביד בלי ליפול, להעזר ברצפה או לעזוב ידיים- ישאר לנצח
אנחנו עברנו

שירלי.ה.

New member
רונה חמודה

דירה חדשה וגדולה חייבת פשוט חייבת להתמלא בילדים
מבינה כל-כך את מה שכתבת וכל התיכנונים שנגוזו אבל כנראה שהתינוק העתידי שלך פשוט רצה תנאים משופרים ומרחבים ועכשיו הוא כבר יכול להופיע
שיהיה המון בהצלחה בטיפול הקרוב ובסופו תקבלי את
חנוכת הבית שאת כל-כך רוצה! שירלי.

רוני@30

New member
רונה - כמה אני מזדהה איתך...

אנחנו נמצאים בשלבים מתקדמים של בניית בית (הרחבה, ליתר דיוק). וכמובן שהגישה בבנייה היא ´אם כבר - אז כבר´ וכך עוד חודשיים אני אמצא את עצמי בבית שיש בו שני חדרי שינה שמיועדים לילדים שעוד אין לי. אולי הילדים החכמים שלנו מחכים לתנאים נוחים, ולא מוכנים להסתפק בחצי חדר ובבמפים שהמדרגות היו עושות להם בעגלה
אולי עכשיו שהם יראו שאנחנו מתיחסים אליהם ברצינות ומתכוננים לקראתם - הם יסכימו לבוא
אני מאחלת לך הנאה רבה בבית החדש ומקווה שהוא יהיה מלא באהבה, רגיעה, בריאות - וילדים
רוני

יפית@

New member
ראשית מזל טובעל מכירת ../images/Emo82.gif

ושנית בע"ה הבית החדש והגדול יתמלא בילדים ורק בטוב. אני מאחלת לך אושר גדול גדול גדול בביתך החדש.
ממני יפית.

מיכל ק-ש

New member
קודם כל מז"ט למכירת ה- ../images/Emo82.gif

זה לא משהו כ"כ טריוויאלי בימים טרופים אלו. יש אנשים שמנסים הרבה זמן, ללא הצלחה, למכור דירות. ודבר שני: מקווה איתך שסיום התקופה בדירה הנוכחית ותחילתה של תקופה בדירה החדשה, יביאו איתם את הדבר שאת רוצה יותר מהכל. מיכל

עמית@

New member
מסכימה עם מיכל שההשג גדול במיוחד

בימים אלו. ומאחלת לך שההשג הבא (שגם הוא לא טרוויאלי בימים אלו- או בעצם בכל יום שהוא) יבוא אף הוא מהר ועכשיו עמית

רונה33

New member
מכירה זה בהחלט לא טריוויאלי ../images/Emo70.gif

בימים טרופים אלו, אנחנו מנסים די הרבה זמן למכור ואתמול קרה הנס: שני קונים פוטנציאלים ממש "הלכו מכות" על הדירה, כל אחד העלה את ההצעה שלו ב 1000 דולר כששמע כמה הצד השני מציע. בסוף זה נחתך בהצעה הגבוהה ביותר כמובן. הרגשנו שזה ממש ה LUCKY DAY שלנו ואפילו שקלתי לבצע בדיקת בטא (היינו בהפסקה החודש ויש איחור - אבל המחזור שלי כ"כ לא סדיר שאני בכלל לא מתרגשת מהאיחור הזה),קיויתי שאולי עם כל המזל הזה יתמזל לנו עוד קצת........ בסוף החלטתי שלא כדאי ונחכה עוד כמה ימים .

למעלה