מכרנו היום את הדירה שלנו - הגיגים

מרב.

New member
רונצ´ו

אני דווקא בכלל לא חשבתי על הריון או תינוק בדירה שבה אנחנו גרים, לא עניינו אותי בתי ספר או גני ילדים באיזור, זה היה כ"כ רחוק ממני, וקטרתי רבות בהתחלה על זה שאמא של אבי גרה מרחק יריקה. היום אני רק מקוה שנהנה משירותי הבייביסיטר שהסבתא תוכל לספק (נוכל לסדר סלקל מתנייד בובה הקומה השמינית שיעביר את העולל מחדר השינה שלנו לסלון שלה, לחסוך ירידה ועליה אליה
בטוחה שמשנה מקום משנה מזל
עכשיו תוכלי לקשט ולתכנן חדר ילדים- שבמהרה יתמלא. שיהיה המון בהצלחה בדירה החדשה, זה כיף נורא לעבור (אחרי הבעסא של סידור הארגזים והנקיון..)
מרב

אולה *

New member
יקירתי! אם הייתי קוסמת ../images/Emo77.gif

הייתי בכיף עוזרת לך. (ואלי גם לעצמי באותה הזדמנות
). הבעיה שאני לא. אני מאוד מקווה שדירה חדשה תשפיעה על הפוריות שלך לטובה, ובקרוב מאוד בכי של תינוק יהיה הבכי היחיד בה.
אולה

רומי 007

New member
רונה הזכרת לי נשכחות ולדפנה -

איך לפני ארבע שנים בערך, כשחשבנו להתרחב התארגנו גם על מעבר דירה משניים וחצי לשלושה וחצי. עברתי אז את ההריון החוץ רחמי הראשון שלי והייתי מאושפזת המון זמן וכשהשתחררתי הביתה עברנו דירה. זה היה עצוב כי כל כך קיווינו... בינתיים עברו 4 /שנים והרבה תלאות גניקולוגיות וכבר שכחנו שאי פעם גרנו במקום אחר. גם אני כמוך מוכנה לוותר על כל ההישגים תמורת זאטוט או שניים וממש החלטתי על זה לאחרונה: שכשאצליח אני מפסיקה לעבוד והולכת עם זה עד הסוף. מאחלת לך כל טוב במעבר הדירה ובהצלחה. ולדפנה - אצלנו נהוג שמן ומלח, ותודה על העדכון בעניין האורז - על המחדל הזה סבתא שלי תקבל נזיפה עוד היום!

../images/Emo13.gif משנה מקום משנה מזל

אני בטוחה שעשיתם בחוכמה כשאתם עוברים לדירה גדולה יותר (יהיה במה למלא אותה) וגם יהיה קל עם בטן הריונית ועגלות שיהיה לכם רק טוב זוהרה

שרילי

New member
הי רונה, הסיפור כ"כ מוכר...

לפני חודש וחצי עברנו לדירה ממש גדולה לעומת הדירונת שגרנו בשנתיים האחרונות. אני מתה על הדירה אבל היא כל כך ריקה... יש שני חדרים ריקים שכרגע הם משמשים כמחסנים ואני כבר מפנטזת שאחד יהיה חדר שינה לתינוק והשני חדר משחקים/טלוויזיה. בקיצור, צריך סבלנות ועוד קצת סבלנות ואל תדאגי הבייבי יגיע!!! נו כבר תגיע!!! ביי ביי שירלי

למעלה