לדעתי אבל רק לדעתי(לא דעת מומחה)מכתבפיטורין לאישה הרה
הודעתי בעל פה לאחראית עלי על הריוני , בעודי בחודש השני. חודשיים לאחר מכן קיבלתי מכתב פיטורין. יש לציין כי זהו נוהל סטנדרטי שמתבצע כל שנה על מנת לא לתת קביעות. האם , עצם ההודעה שלי לאחראית שלי , תקפה? תודה, תמי
אם עבדת לפחות 6 חודשיםמכתבפיטורין לאישה הרה
הודעתי בעל פה לאחראית עלי על הריוני , בעודי בחודש השני. חודשיים לאחר מכן קיבלתי מכתב פיטורין. יש לציין כי זהו נוהל סטנדרטי שמתבצע כל שנה על מנת לא לתת קביעות. האם , עצם ההודעה שלי לאחראית שלי , תקפה? תודה, תמי
בטח שההודעה תקפה, וזה גם לא משנה.מכתבפיטורין לאישה הרה
אז בעצם מה שאני צריכה לעשות זהמכתבפיטורין לאישה הרה
אכן כן.אז בעצם מה שאני צריכה לעשות זה
לשלוח מכתב למעביד שבו אני מסבירה שבעת קבלת המכתב הייתי בהריון , ואסור להם לפטר אותי (עבדתי חצי שנה בעת קבלת המכתב). וגם אומרת להם שהאחראית עליי ידעה. האם זה מה שעלי לעשות? ותודה רבה לעונים לי , זה מאוד עזר לי. חתימה טובה , תמי
ושוב הקישור....אכן כן.
ואת יכולה גם להפנות אותו לסעיף 9 לחוק עבודת נשים, שם הוא יוכל ללמוד את הכל....רצ"ב הקישור לחוק.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.