מכתב געגועים לעדי המתוקה!

mikloi

New member
מכתב געגועים לעדי המתוקה! ../images/Emo20.gif

כדי שעדי לא תפסיד שום דבר, החלטתי להתחיל לה מכתב עדכונים. חשוב שנכתוב בו כל יום, כדי שהוא ישאר בהתחלה... עדידוש מותק!! איך באילת? הכל טוב? אני בטוחה שכן... תחזרי מהר ודווחי בפירוט, כי אנחנו מתגעגעות!! ואוהבות!!

SHANI_1_5

New member
לעדי מאמי ולכולם...!!!

עדי מתוקה!! אני מתגעגעת! איפה ה-
שלך, איפה?! הוא חסר..
מכיוון שזהו מכתב עדכונים החלטתי לכתוב את זה כאן..שגם עדי תוכל להשתמש בזה!והכל בזכות הרעיון ה ג א ו ני של מיקה...כל הכבוד! אז ככה...אני רוצה לשתף אתכם במתכון לא משמין בכלל, חוץ מחתיכת גבינה צהובה שיש בו...אבל זה לא הרבה! אז לפני כמה חודשים ממש ממש ממש רציתי לאכול פיצה, אבל מה, לא הרשתי לעצמי כי זה ממש משמין!
אז מה עושים
חשבתי וחשבתי.. ופתאום היה לי רעיון! שיצא ממש ממש טעים.. אז הנה מה שעשיתי: קראתי לזה "פיצה דיאטתית" לוקחים פתית (כן כן פתית) עליו שמים פרוסת גבינה צהובה, על הגבינה הצהובה מורחים רוטב פיצה. אח"כ שמים את הפתית הזה במיקרו למשך 15 שניות בערך, אולי טיפה יותר טיפה פחות..ו...VOILA!! הטעם משגע!!!
מומלץ בהחלט!! אמנם לא משביע ממש..אבל טעים מאוד
אזהרה: אם תאכלו אחד אז תוודעו שאתם לא כל כך רעבים לפני, כי אם תהיו ממש רעבים אתם פשוט תאכלו עוד מנה כזאת, ועוד אחת ועוד אחת... בכל מקרה, מקווה שתהנו מהפיצה שלי!
אוהבת מאוד מאודדדדד !! ללא תנאים.. שני

mikloi

New member
וואי! אחלה מתכון!

ועוד אפשר להשתמש בגבינה צהובה דלה!!! איזה שווה!!!!

mikloi

New member
סיכום יום # 3

טוב. כבר סיפרתי לכן שהתאפקתי עם הגלידה. בכל מקרה, היום נפגשתי עם ידיד שלי בקניון ב14:00 והייתי ממש רעבה, כי לא הספקתי לאכול לפני זה. בקיצור, נכנסנו לאפרופו, וביקשתי סלט ירקות בלי עגבניות, בלי לחם ובמקום רוטב-גבינה לבנה. היה בפנים גזר שנאלצתי להוציא, וגם ירק לבן כזה ומר...פוי...
בכל מקרה, השתדלתי לאכול מספיק. בבית אכלתי סלט מ: 1 מלפפון 1 גמבה חצי בצל סגול קטן חצי אבוקדו קשה כף שמן זית חצי גביע גבינה לבנה 5% חתיכת בולגרית 5% היה שווה. חוץ מזה שתיתי 3 כוסות נס, ו2 כוסות מים, ואכלתי 2 תפוחי עץ. והייתי בסרט וכל כך רציתי פופקורן, אבל התאפקתי! כל הזמן חשבתי על משפט מסדרת טלויזיה על שמנים ששודרה בלוויין:´ שום דבר לא טעים כמו להרגיש רזה/ ובאנגלית זה אפילו יותר מוצלח... טוב מתוקות, זה סיכום של יום # 3 , אבל בעוונותי, לא עשיתי ספורט כבר כמה ימים... אני חייבת לחזור לכושר!!!

rutti

New member
כל הכבוד!!! ../images/Emo6.gif

בטח המלצר רצה להעיף לך איזה סטירה אחרי הבקשה המיוחדת שלך. את באמת לא אוהבת עגבניות??? איך? אני לא סובלת מלפפונים בסלט! אני ככ גאה בך שהצלחת להתגבר גם על גלידה וגם על פופקורן. כל הכבוד. בקצב הזה את תראי תוצאות מהר. יש לך חתיכת כוח רצון.... אני שמחה שקפצת לעדכן אותנו. קבלי על זה חיבוק ממני

mikloi

New member
תודה!! ../images/Emo9.gif האמת היא שאין לי בכלל

כוח רצון, אבל משום מה אני מצליחה. באמת נראה לי שזה בזכותכן! תארי לך להיכנס לפורום ולהגיד שגם היום נשברתי? זוועה!!! אז התאפקתי, כדי שתוכלו להתגאות בי!!! אגב, זו היתה מלצרית, והיא היתה ממש בסדר. רק בהתחלה היא שאלה בקצת ציניות, מה אני כן רוצה בסלט. האמת היא, שידיד שלי היה רגיל. אני ממש סאלי מ´כשהארי פגש את סאלי´ בענייני בתי קפה ומסעדות. הידיד שלי עוד צוחק עלי מהיום שהזמנתי ´כריך פלפלים קלויים (וגבינת עיזים)´ ללא הפלפלים הקלויים.... מה אני אעשה שאני שונאת פלפלים?

ארינה

New member
אסור אבוקדו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אבוקדו זה ירק שאסור בדיאטה שלנו כי הוא עתיר!!!!!! קלוריות. אבל חוץ מזה היית 10!!!!!! לאב יו....... ארינה

rutti

New member
למה אסור??

אבוקדו זה דווקא מאוד בריא רק שכמובן אסור לאכול הרבה ממנו כי הוא באמת משמין. אבל רבע אבוקדו יכול להיות תחליף לביצה למשל.

ארינה

New member
אבוקדו הוא תחליף לשמן

והוא לא ממש נחשב כירק לסלט כמו מלפפון עגבניה חסה ופלפל. אבוקדו בכלל לא אידיאלי בדיאטות כי הוא לא משביע, עתיר קלוריות ושומן. נכון שבאופן כללי הוא בריא אך לא לאנשים שנמצאים בדיאטה. אם תסתכלי בטבלאות של תחליפי מזון תראי שאבוקדו מהווה תחליף לשמן, מרגרינה וכו´.

mikloi

New member
אופס...לא ידעתי...

וגם ככה אני לא אוהבת אבוקדו... ´דחפתי´ אותו רק בשביל הגיוון וכי יש בו כולסטרול טוב, שחסר לי... תגידי, לבבות דקל מותר?

ארינה

New member
לבבדות דקל אני לא יודעת

אבל אבוקדו הוא עתיר קלוריות ושומנים והוא אסור לדיאטה.

mikloi

New member
I love you!!!!

עכשיו, עכשיו אני רצה לאכול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mikloi

New member
מבזק קצר של יום # 4

מאחר והייתי הבוקר בדיכאון עמוק, תודות לרופאה מרשעת, החלטתי לקחת את עצמי בידיים. דבר ראשון-הלכתי לחדר הכושר, שבו לא הייתי מזמן, ועשיתי חצי שעה של הליכה מהירה בשיפוע. 8 דקות ראשונות במהירות 6 ושיפוע 10 והשאר מהירות 5.5 ושיפוע 5. חזרתי הביתה, עשיתי מקלחת ושמתי מסיכה לשיער. אח"כ אני אעשה צבע. אפילו שתיתי היום! בינתיים כמעט חצי בקבוק ליטר וחצי מים. ממחר אפשר גם דיאט קולה....!!!!

mikloi

New member
סיכום יום # 4

3 כוסות נס חצי בקבוק מים סלט ממלפפון, גמבה וחצי בצל סגול, עם חתיכת גניבה מלוחה 5% וחצי קופסת גבינה לבנה קופסת גבינה לבנה 230 גרם פטריות משומרות 2 תפוחי עץ ומחר אפשר דיאט קולה!!!!!
יש!!!!!!!

rutti

New member
מיקוש.

איך את לא רעבה? זה כל מה שאכלת היום? איך את מצליחה?, כשהייתי אנורקסית אכלתי יותר. תזהרי כי כשאת מרגילה את הגוף לקצת אוכל יהיה לך בעתיד מאוד קשה לשמור על משקל. אבל העיקר שאת מאושרת כי אני עצובה כשאת עצובה, למרות שעכשיו אני עצובה גם ככה
אין לי ממש סיבה מיוחדת אני סתם מרגישה קצת מגעיל עם עצמי.

mikloi

New member
אה. אתמול סתם לא הייתי רעבה

זה עניין לא ברור וכבר שנים זה ככה. בדרך כלל אני נורא רעבה, אבל יש ימים שאני פשוט לא רעבה בכלל. אתמול היה כזה יום. אבל אין לך מה לדאוג כי אני תמיד מקפידה לאכול בימים שאני לא רעבה בכלל. בכל מקרה, היום אני ר-ע-ב-ה ! אני ערה מ8 בבוקר בגלל הבדיקות דם ורק עכשיו יכולתי לאכול ולשתות. עכשיו אני עם הקפה ותיכף אני אכין לי איזה סלט. ודיאט קולה.... וגם אני רוצה לנסות היום שיעור טי צי ומחר ריקודי בטן וקפוארה... אני רוצה הכל... נקווה שאני אצליח.... אני גם מקווה שאת מרגישה יותר טוב היום. זה נכון? אם כן ואם לא: קחי:

sweet14

New member
../images/Emo50.gif

אני בטוחה שתצליחי הכל! איזה באסה לי אין ימים שאני לא רעבה אני אוכלת כל הימים... חחח כיף לך!

mikloi

New member
תודה!

אבל זה לא כזה כיף. שאר הזמן אני רעבה כמו היפו קטן...

למעלה