מכתב געגועים לעדי המתוקה!

mikloi

New member
חייבים להעלות את זה למעלה אז

עדידוששששששששששששש!!!!!!!!! איך היה???????????????????? מתי תחזרי????????????????.

rutti

New member
אני מנסה לעלות את זה בשביל..

עדידוש שלנו שאנחנו רוצות שכבר תחזור. מיקה, אני מקווה שנהנית בהצגה ואל תרגישי רע עם זה שהלכת, אין מה לעשות החיים חיבים להמשיך. אם נפסיק לעשות דברים שאנחנו אוהבים, נתן לערבים בידיוק מה שהם רוצים. אני חזרתי לפני שעה משיעור אירובי מדרגה והיה לי ממש כיף, אני מתה כבר להיות מדריכת אירובי בעצמי. לכל הבנות החדשות- בהצלחה בדיאטה, אנחנו כאן בשביל לעזור ולתמוך. ולשאר האנשים החמודים והמתוקים שכאן, גם כמובן בהצלחה בהמשך הדיאטה. וגם למי שלא כאן כרגע-עדידוש,תחזרי מהר. אני מתה על כולכם
.אז שיהיה לכולם לילה טוב
רותרות. סירופית-בהצלחה בפסיכומטרי!!! תקפצי להתאוורר מידי פעם.

mikloi

New member
סיכום יום # 5

אל תכעסו עלי, אבל אני לא רוצה לכתוב מה אכלתי היום. זה יהווה דוגמא רעה, וזה לא בכוונה בכלל!!! אז נדבר על ההצגה. מ-ד-ה-י-ם!!!! שווה כל רגע!!! תלכו!!! (החברות הכי טובות, זה מציג בקאמרי) נשיקות!!!!!!

גם אני תורמת למאמץ ../images/Emo8.gif

להעלות את ההודעה למעלה, שלא תיעלם לפני שעדידי חוזרת! אז עד עכשיו לא כתבתי, כי כמו שציינתי הייתי קצת עסוקה.. וגם עכשיו- אני נאלצת להודיע שאני כותבת את ההודעה הזאת, ואז פורשת לכמה שעות טובות של הכנת שיעורים. בעעעעע. אבל לא נורא. שיהיה לכולכם יום טוף, אוהבת, ס.ש.

mikloi

New member
מה , עוד לא באת? ../images/Emo12.gif

הי עדידוש וכולן!!! לא רציתי לשים את זה בהודעה חדשה, כדי שפחות ישימו לב, לאור העצבות המובנת ששוררת היום בפורום. אבל...... ירדתי 3 קילו!!!! 3 קילו!!!!!!!!!!!!!!! או אלוהים! אני בשמיים!!!! רק עוד 12, עד שאני ארגיש טוב, ו17 עד שארגיש מצוין!!!!!!!!!!!

מיקווווווווווש!!

3 קילו זה המוווווון!! וואו כל הכבוד!!!! אני שמחה בשבילך כמו אנ´לא יודעת מה, וגאה נורא!!! תמשיכי ככה, את יכולה!
אוהבת, ס.ש.

Alinush*

New member
מיקושששששששששששש!!!!!

3 קילו זה מצויין!!!!!!!!!!!!! תמשיכי כך !!! אני גאה בך!! אנחנו פה בשבילך!!! שלכם תמיד אלינה...
!

SHANI_1_5

New member
מיקההההההההה!!!../images/Emo49.gif

חמודה!!כל הכבוד לך !!!!! אני גאה בך!! אני הבנתי שברגע שממש נכנסים לדיאטה..משם כבר הדרך די פשוטה הכי קשה להתחיל ועכשיו שאת כבר ממש בדיאטה עצמה.. יהיה לך הרבה יותר קל להתמיד בה אז שולחת לך המון המון המון
! מאמינה בך! ו...חולה עלייך! שני (הגדולה!)

mikloi

New member
תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אין לכן מושג כמה שימחתן אותי!!!! אפילו יותר מהמשקל!!!! רק בזכותכן, בזכות האהבה והתמיכה אני מצליחה!!!

Alinush*

New member
לא נורא אחד מותר!!! אני גאה בך!!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif

mikloi

New member
עדידוש איפה את?

למה את לא מגיעה??? למה?? למה? (הייתי צריכה לעשות משהו שזה יעלה למעלה....)

mikloi

New member
זה לא עלה!

למה זה לא עלה? מה החוקים? אולי אם אני אכתוב ממש משפט ארוך ואחריו עוד אחד ועוד אחד לא תהיה לזה ברירה אלא לקפוץ למעלה? מה דעתכן? נבדוק.....

mikloi

New member
סיכום יום # 6

האמת, היום מה זה הפנקתי.... 1 תאנה מיובשת 1 תפוח 4 מלפפונים קטנים 1 בצל סגול 1 גמבה 1/2 פלפל אדום 1 גביע קוטג 2 חתיכות גבינה בולגרית>כל אלו התחלקו ל2 סלטים 2 כוסות נס קפה 1 הפוך קטן (כי לא היה נס קפה והייתי חייבת קפאין) 1 קוסמופוליטן(אלכוהול) 1 פאפא(עוד אלכוהול) שוט מנגו+וודקה וקרח 4 כוסות דיאט קולה 1 כוס מים חצי שעה אימון קפוארה (קשה לאללה. לא עושה יותר. ממחר חוזרים לספינינג) פחות מ10 דקות ברמה 7 על ´רגליים באויר´ (מכשיר הליכה) 150 כפיפות בטן 40 ירך חיצוני 20 ירך פנימי 20 ידיים 2 ק"ג משקולת ועמידה של שעה על עקב גבוה בתור לבאר. מחר הולכים לרקוד.......

SHANI_1_5

New member
מיקוש..

זה בכלל לא הרבה! גם עם כל הספורט שעשית..והעמידה בבר..
זה בסדר גמוווור !!! שאני לא אתחיל לכתוב לך מה אני אכלתי.. ועכשיו קצת לא קשור.. עדידוש! מתגעגעת..
תחזרי כבר! אוהבת המון שני

ארינה

New member
לעדי המתוקה ../images/Emo22.gif

מה שלומך? אנחנו בהחלט מתגעגעים אלייך כאן מאד וחסרות לנו כל תשובותייך והערותייך. הפורום לא אותו דבר. בכל אופן אני שמחה שיצאת להנות ולבלות כי זה מאד חשוב לצאת ולנוח ולצאת מהשיגרה. בזמן הזה הצטרפו אלינו המון בנות חדשות וגם בנים חדשים והפורום ממש תוסס.... טפו טפו טפו בכל אופן אנחנו כאן בסדר ואנחנו גם מאד מאד מאד מקווים שגם את ואנחנו גם מאד מתגעגעים אלייך? חוץ מזה אני חושבת שהיית אמורה כבר לחזור לא? היה לי שבוע סיוט המון ארועים וחגיגות ולא ממש שמרתי וחבל לי מאד כי גם שבוע שעבר לא הלך לי טוב, אבל השבוע אני חוזרת לעצמי וחבל לכולם על הזמן. קיץ וקוץ הכל נפלא ואני מקווה שגם אצלך אני מאד אוהבת אותך ושולחת לך
ע-נ-ק-י ממני ומכולם. LOVE YOU VERY MUCH ארינה

למעלה