מכתב לאהובי הלא בנוי לקשר

מכתב לאהובי הלא בנוי לקשר

תחרות כתיבה יצירתית בהגר מוזמנות לכתוב מכתב לאהוב הלא בנוי לקשר שלכן... הזוכה תקבל מקום של כבוד בדף הבית של הגר ו...חולצת הגר.... מוזמנות לשלוח מכתב לאהוביכן הלא בנוים לקשר באשר המם

קוראים לזה "אחריי הכל " ושלחתי לך

את זה גם במסר
=================================== יקירי, אחריי הכל ככלות הכל למרות הכל אני עדיין אוהבת ומתגעגעת לכל הרגעים שלא יהיו לנו לעולם אני כל כך שונאת וכל כך אוהבת וכל הזמן מקווה שמתישהו תבין שאתה רוצה עשינו את כל הטעויות האפשריות ואני לא בטוחה שיש כבר איך לתקן או שיש מה לתקן והשיחות שלנו מלאות קור וריחוק או כעס ושנאה והמון כאב איך הגענו לשם בכלל? כל יום אני קמה בידיעה שגם היום הזה אתה לא שלי מתעוררת לסיוט הזה שלא רציתי שאפעם יקרה של שארית חיי בלעדייך כל לילה הולכת לישון וחושבת כמה הייתי רוצה ללכת לישון חבוקה בין זרועותיך כמה זה עצוב שהכנסת אותנו לסבך של שקרים ובגידות ואיך כל המכשפות של העולם בוחשות בקערה שלנו למה נתת לזה להגיע לשם? למה לא הצלת אותנו? למה לא נתת לי הזדמנות לתת לך את הלב שלי? למה לא ניסית, ולו בגלל האהבה העצומה שלי כלפייך? למה התעקשת לא לראות? ובא לי לצעוק שהעולם לא הוגן בא לי לשבור לקום וללכת ולהשאיר את הכאב מאחור לא מצליחה לברוח מהשדים האלה שלוחשים לי באוזן, כמה גדול הוא הכישלון כמה צורב הוא האובדן כמה אני רוצה ולא יכולה וזכרון הנשיקות שלך שורף לי בשפתיים חשבתי שאם רק עוד קצת אתאמץ שאם רק אנסה עוד טיפה שאם אוכיח לך כמה אין גבול לאהבה שלי כמה הרגשות שלי חזקים ומוכנים לסלוח כמה אצילות נפש וכוח גייסתי בשביל להמשיך אחריי הכל ככלות הכל למרות הכל רק כדי שתהייה שלי

כמה כאב...

מוכרחה לשתף אתכן. כשהעלינו את הרעיון, רותי ואני , לא דמיינו איזה היענות תהייה לזה. אני בוכה כבר חצי בוקר ממה שאני קוראת ... אולי הייתי צריכה לחשוב על תחרות סיפורים אחרת .... אהובי הבנוי לקשר...

spooni

New member
ברור לחלוטין ...אבל ..שאלות כרגיל .

במכתב מה מטרתו עבורנו ? האם זה בכדי להבהיר את הרגשות שלי ? האם זה בכדי לראות כמה הוא לא בסדר ? האם זה לסגור מעגל עם עצמילגביו? אם הוא לא מיועד לו אז ? למה לכתוב אותו ? האם זה בכדי לראות כמה אני טועה ? אני חושבת שמכתב כזה נותן לו יותר כוח אצלי והופך אותו יותר ל"אלוהים".

spooni

New member
ממממ..הייתי מעדיפה לריב איתו או

להרביץ לו... או סקס

spooni

New member
ממממ ..לא יודעת...

האמת היא שאני מקשקשת באטרף ..ויש פוטנציאלי אחד לסקס... אבל אני מפחדת .. עולות לי רגשות אשם ...וכל מיני מחשבות נאמנות לבחור...זה טבעי להרגיש כך..אני יודעת...אבל זה גם חולני. אני יודעת שאני לא אעשה משהו שאני לא בטוחה בו ב 100% וגם אם זה יוביל אותי להימנעות של חודשים...כן...כן... כי אח"כ אני לא אהיה שלמה עם עצמי....כי זה לא מתוך אהבה ..זה ..לספק צורך ..שזה חשוב ..אבל אפשר גם עם יוני
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף איזה מכתב אני הולכת לכתוב ...חבל"ז!!! אני אזכה בטוח

פיכסה עלי

אני אלרגית ללטקס ולפלסטיק. מתאים לי כל כך ... אם להידפק אז עד הסוף. "(כן טוב, טוב, שששש זה לא פמיניסטי להגיד להדפק ...בסדר יאללה)

Betterfly

New member
ובינתיים את לא משתחררת ממנו.

טוב לפרוק את הרגשות כדי שתוכלי לפחות להתבונן בהם מפורקים על הנייר ולנתח אותם. הסכנה היא דווקא בהתכחשות לרגשות האלו, לדעתי, אז יש סכנה שיהפוך ל"אלוהים". מספרת כי הייתי שם.

Betterfly

New member
נהדר

אני מקווה שתחושי סוג של הקלה ופורקן וחוץ מזה תסדרי לך קצת דברים בראש- דברים יתחילו להיראות לך יותר מציאותיים ופחות מפחידים ודרמטיים... מקווה.

Miss Choco1

New member
אני שוקלת אם להצטרף

הנושא קצת בעייתי לי, אני בעצמי לא ממש בנוייה לקשר חחח אבל זו הזדמנות לפרוק מחשבות..

למעלה