מכתב לאהובי הלא בנוי לקשר

Betterfly

New member
בעצם

לכולנו יש את המקום הלא פנוי לקשר שלוקח אותנו בדיוק למקומות ההם...

spooni

New member
מכתב לאהובי הלא בנוי לקשר

אני כועסת עליך ולא סולחת לך !! כי וויתרת עלי ולא נתת לנו הזדמנות,אתה מפחד להרגיש ,מפחד להתאהב בי. אתה יודע שיש בנינו משהו לא רגיל,מיוחד,הזוי,אהבה ממבט ראשון,תקרא לזה איך שתרצה, כל הקשר, הכימיה,המשיכה, והכל זאת בחרת לוותר...פחדן. מה ? פחדת שאני אפריע לחלומות ולפנטזיות שלך לה ת ממש ? לא שוחחת איתי בכלל על הדברים,לא ניסית לברר אפשרויות, מה אני מוכנה לתת בשביל שהקשר הזה יתקיים. אם הייתי אומרת לך שאמתין לך 10 שנים בטח היית מסכים נכון ? רק שאני אקח את זה על אחריותי כמובן. למרות הקשר והכימיה המדהימים והסקס המעולה ולמרות שאמרת שאתה מת עלי, אתה לא מאוהב בי ? אני כנראה לא אדע מה אתה מרגיש באמת,בספק אם אתה בכלל יודע כי אתה מפחד לשאול את עצמך אפילו. לא יודע ! היתה התשובה שלך לשאלות שלי: "איך זה שאתה לא מאוהב בי אם אתה מת עלי ונמשך אלי ?" ו- "למה אתה מקנא לי?" אמרת לא פעם שלא היה לך כוח לחשוב על זה, נחמד לדעת שוויתרת בקלות ראש כזו על מה שיש בנינו. ועכשיו יש לך כוח לחשוב על זה ? אתה מכבד אותי? אז תענה לי בבקשה על השאלות הללו,תתן לי תשובה כנה בבקשה. תגיד אני מפחד להתאהב ...תגיד אני לא רוצה להתאהב כי החלום שלי זה להטיס מטוס ולזיין דיילות , תגיד את תפריעי לי להיות חופשי כמו ציפור ולטייל בעולם בגלל כל אלו אני מוותר עליך . ואני עדיין לא אסלח לך כי יכולת לעשות כמעט את כל הדברים האלו גם תוך כדי מימוש זוגיות נהדרת. מהרת לאמר שאתה לא מאוהב ושאנחנו לא נהפוך לזוג ושכל האחריות למה שקורה מאז שהחלטת כך היא עלי . אתה חושב שבזה נפתרת מאשמה ? אתה אשם בדיוק כמוני . אתה אשם כי לא נתת לי סיבה אחת טובה במשך כל זמן הכירותנו להאמין בכך שאתה לא מאוהב בי , היה לנו קשר יומיומי ואפילו סקסואלי יומיומי, דאגת לי , התחשבת ברצונות שלי , אמרת שאתה מפחד לפספס אותי , השבועיים ששהית בארץ במאי ,היו מעבר לציפיות שלי כי בילינו ביחד המון , בילית איתי יותר מאשר עם המשפחה שלך,הכרת לי חברים,משפחה ושוב דאגת לי ונענית לרצונות ולבקשות שלי. מכיוון שידעתי שאתה "לא מאוהב" לא ציפיתי לכל היחס ה"לא מאוהב" הזה. אז מה זה היה ? איך אתה מסביר את זה ? אני יודעת שזה לא מתוך אינטרס נוחות כלשהו,ואני מקווה שאני צודקת ולא תמימה. אתה בחור מיוחד, זה נכון ! אבל הוכחת לי בבחירה שלך שאתה בעצם לא שונה מגברים אחרים, גברים שברגע שנותנים להם הכל,לוקחים ואח"כ בורחים, גברים שלא מעריכים את הבחורה שאיתם, גברים שמפחדים,גברים שנשים משמיצות ,חוצפנים. אז אתה אכזבת ובגדול ובכדי לשכוח אותך אני אאלץ לשנוא אותך ולשכוח את הדברים הטובים, כי הם רק יבלבלו אותי יותר , כי לרגשות ולהתנהגות שלך אין הסבר והם לא מובנים. אל תבקש שאסלח לך ואל תנסה להצטדק, במקום זה אתה יכול להקדיש מחשבה ולהיות כנה עם עצמך ולשאול את השאלות ולתת לי גם תשובות. אלו דברים שלא עשית כי לא היה לך כוח! ואם עדיין אין לך כוח אז אתה עדיין לא מכבד אותי מספיק וגבר כזה רצוי שלא יהיה לצידי.

Betterfly

New member
מכתב כנה ומרגש...

איך את מרגישה אחרי שכתבת אותו? אני מסתכלת על המכתב ואני רואה פה כבר סוג של סגירת מעגל- את מבחינה שהוא לא עקבי בפעולותיו ולבסוף גם כן נוקט בפעולות של התרחקות והרחקה. את אומרת שמגיע לך יותר מזה. יפה
רציתי רק להתייחס לחלק של לשנוא- אולי, בהתחלה, כדי להתרחק צריך אפילו לשנוא במידת מה (כלומר, להזכיר לעצמך שוב ושוב את הדברים הרעים ולבטא כעס לגיטימי, זו כוונתי- כך שלשנוא מילה לא הכי מתאימה). אבל... את יודעת מה אומרים? בין שנאה לאהבה גבול דק. אל תעסקי כל הזמן בלטפח שנאה כלפיו כי זה בדיוק כמו לטפח אהבה (או אובססיה, למעשה..).

spooni

New member
תודה ...

לשנוא זו לא מילה שאני משתמשת בה,במקרה שלו אני יודעת שזה גורם לו להרגיש ממש רע. הוא לא מקבל את זה שאני אשנא אותו ולא את זה שנהיה זרים לחלוטין יום אחד. קשה לי לסגור מעגל איתו, כי אני לא בטוחה בזה שהוא לא מאוהב בי ועדיין איפשהו קיימת התקווה שהוא יתחרט, אם כי היא הולכת ונמוגה םע הזמן ודברים אחרים מחלחלים לנשמתי הכואבת. בכדי שאסגור מעגל ובכדי שאני לא אתקשר אליו , מה שקורה בעצם 3 שבועות, אני פשוט חושבת על כך שהוא לא רוצה אותי כרגע ושאני חייבת להמשיך הלאה. ואסור לי לחזור על הטעויות שעשיתי בעבר, הסחבת הזו. אני יודעת ובטוחה שאני לא אתקשר אליו....יהיה מה שיהיה. ולאור ההודעות האחרונות מהלילה גם אין טעם שאכתוב לו אלא אם כן הוא יגיב ו...כבר אין לי מושג לאן יתגלגלו הדברים... אני יודעת שהוא רוצה שאתקשר כמו שאני רוצה שהוא יתקשר, אבל אף אחד לא יעשה את זה, אגו ואשמה
וטוב שכך. את המכתב שכתבתי אין טעם שאשלח לו אלא אם כן אני מחליטה שאני לא מעוניינת בשום קשר איתו בעתיד, וזה דבר שקשה לי להחליט עליו עכשיו. אני עדיין אוהבת וקשה לי להיפרד...מקווה שהזמן יעשה את שלו מהר.

לכתוב כן, לשלוח לא...

אני קוראת לכל התחום הזה של ביבליותרפיה "מכתביי אברהם לינקולן" כי הוא אמר פעם שיש מכתבים שצריך לכתוב אבל לא לשלוח... למה לכתוב? כי זה אולי המקום שהכי קשה לשקר בו לעצמך. כשאת מעבירה תחושות למילים, זו מסננת של יצירת אחריות. זה מאלץ אותך להתבונן בעצמך באמת ואז כשאת כותבת יש מין תחושה כאילו בסוף תאלצי לחתום , וחתימה זה אחריות. זה לא רק כלי לפריקת רגשות זה גם המקום שהם הכי מהר מעובדים ... למה לא לשלוח? כאן אני מסכימה עם בטרפליי ומיכל וזהו: להימנע מאדם שהיה לנו קשר איתו והקשר הזה צריך להסתיים זה משהו חד משמעי. זה לא להיות איתו בקשר! אני מוכנה לספר לכן (ואתן תתגלגלו מצחוק) איזה אמתלות מפגרות אני מסוגלת לנפק מעולם ההזיות שלי על מנת לחדש את הקשר. "לסגור מעגל" זה פיסטוקים ליד החנטרשת שאני מנפיקה כל יום מחדש. (אולי נעשה תחרות כתיבה יצירתית גם על זה?) נניח : 100 הסיבות המטומטמות שלי ליצור קשר עם אהובי הלא-בנוי לקשר.

spooni

New member
תספרי ../images/Emo13.gif

אצלי אין אמתלות, אני יודעת שכל ההודעות האחרונות באטרף מטרתן בסופו של דבר לגרום לו להתקשר. ודרך אגב, את רוב הדברים הרשומים כאן כבר אמרתי לו ולא פעם. אבל את התשובות לשאלות שלי כן הייתי רוצה לקבל.

Betterfly

New member
תחרות יצאה לדרך? ../images/Emo3.gif

1. יש וירוס נוראי שמשתולל/ מוצר חדש חדשני ברמות על שיפשט את החיים/ משהו מטורף לחלוטין התרחש ואני חייבת להודיע לו!
אחרת אני אדם רע רע רע
. או שאני סתם ידידותית, מה קרה!??! 2. עשיתי תאונה/ אני על מרפסת בקומה 20 בעזריאלי (זה אפילו ניתן לזיוף אם הייתי ממש נואשת
). 3. חלמתי עליך. זה בטח אומר משהו לא? לחילופין- קוראת בטארוט אמרה שאתה חושב עליי. זה בינתיים, יבואו עוד בהמשך, צריכה להיזכר
. למען הסר ספק, זה כל השטויות שחלפו לי בראש וכמובן כמובן לא הוצאו לפועל.

אצלי יש 4משמרות במפעל החנטרשת

מסביב לשעון , 24 שעות כל יום . מוציאה להם תמיץ' ויש תוצרים חבל על הזמן. אם הייתי מקבלת שקל על כל זיבולית שאני מייצרת, הייתי עוקפת בסיבוב את ביל גייטס....

spooni

New member
את גורמת לפחדים שלי לבצבץ...

מפחדת שיעבור הרבה זמן עד שאשכח אותו. לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא רוצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצה. רוצה לשכוח אותו מהר לעזאזל. ואני יודעת שזה טרי עדיין. הנה ..עוד תירוץ ...טרי עדיין ..לא ? כמה זמן זה טרי ? חודש אחרי ? חודשיים ?

חומד

את לא תשכחי אותו, אבל בשלב כלשהו תתחילי לצחוק מהחנטרשת כי את תביני לבד שזה רעש שהמוח מייצר . האגדה מספרת שהיה איזה קיסר רומאי אחד שהשתגע מזבוב שנכנס לו לאוזן וכל הזמן עשה לו זמממממ זמממממ באוזן. לי נדמה שהקיסר היה קצת משוגע קודם...את יודעת. מבינה? צריך להיות קצת פסיכיות כדי להתאהב ככה מלכתחילה בדברים בלתי אפשריים שצורחים שהם בלתי אפשריים אבל אנחנו שומעות רק את התקוות והתשוקות שלנו..

spooni

New member
יש שמעיזים ויש שלא ....

אני אמשיך להיות מאלו שכן, מאלו שחיים, שמנצלים הזדמנויות. אני משלמת על זה אני יודעת. אבל האופציות מצטמצמות, אני לא אכנס לקשר עם בן 26 שוב
ו....סליחה .....לא שמעתי רק את התקוות והתשוקות שלי....שמעתי גם את שלו!!!!

spooni

New member
ואני מרגישה אחרי שכתבתי אותו..

א.שאני מתגעגעת אליו מאד ב.אני רוצה להעיף אותו מחיי לקיבינימט ג.אני רוצה שמישהו אחר יכבוש את לבבי ד.אני מפחדת ש ג' יקרה בעתיד הרחוק ואז יש מצב ש א' ימשך הכל ברור ?

את חמודה ומצחיקה .

אבל כדאי לחשוב על זה שאולי ג' לא יכבוש את לבבך כל כך מהר ובדיוק כמו ... אולי הוא יעשה את זה לאט יותר, אחרת, מעודן יותר. דרך מקומות אחרים בנשמה שלך? יש מצב?

spooni

New member
בטח שיש מצב ...כשאמרתי מהר ..

התכוונתי מהר בזמן .. כאילו בקרוב ולא עוד שנה.

ספוני גם אני התכוונתי לכל מילה

שכתבתי שם. שימי לב : לא באותה צורה, לא באותו דרך, אולי באופן אחר ... אולי הוא לא יראה בדיוק בדיוק איך שהזמנת אותו מהאלים זה מה שרציתי לומר. כי האקס הנוצץ יש לו תכונה שכאילו הוא ההזמנה שלנו מהסופר של החלומות בהקיץ. (לאאאא, רק לא קיציס)

למעלה