מכתב לאהובי הלא בנוי לקשר
אני כועסת עליך ולא סולחת לך !! כי וויתרת עלי ולא נתת לנו הזדמנות,אתה מפחד להרגיש ,מפחד להתאהב בי. אתה יודע שיש בנינו משהו לא רגיל,מיוחד,הזוי,אהבה ממבט ראשון,תקרא לזה איך שתרצה, כל הקשר, הכימיה,המשיכה, והכל זאת בחרת לוותר...פחדן. מה ? פחדת שאני אפריע לחלומות ולפנטזיות שלך לה ת ממש ? לא שוחחת איתי בכלל על הדברים,לא ניסית לברר אפשרויות, מה אני מוכנה לתת בשביל שהקשר הזה יתקיים. אם הייתי אומרת לך שאמתין לך 10 שנים בטח היית מסכים נכון ? רק שאני אקח את זה על אחריותי כמובן. למרות הקשר והכימיה המדהימים והסקס המעולה ולמרות שאמרת שאתה מת עלי, אתה לא מאוהב בי ? אני כנראה לא אדע מה אתה מרגיש באמת,בספק אם אתה בכלל יודע כי אתה מפחד לשאול את עצמך אפילו. לא יודע ! היתה התשובה שלך לשאלות שלי: "איך זה שאתה לא מאוהב בי אם אתה מת עלי ונמשך אלי ?" ו- "למה אתה מקנא לי?" אמרת לא פעם שלא היה לך כוח לחשוב על זה, נחמד לדעת שוויתרת בקלות ראש כזו על מה שיש בנינו. ועכשיו יש לך כוח לחשוב על זה ? אתה מכבד אותי? אז תענה לי בבקשה על השאלות הללו,תתן לי תשובה כנה בבקשה. תגיד אני מפחד להתאהב ...תגיד אני לא רוצה להתאהב כי החלום שלי זה להטיס מטוס ולזיין דיילות , תגיד את תפריעי לי להיות חופשי כמו ציפור ולטייל בעולם בגלל כל אלו אני מוותר עליך . ואני עדיין לא אסלח לך כי יכולת לעשות כמעט את כל הדברים האלו גם תוך כדי מימוש זוגיות נהדרת. מהרת לאמר שאתה לא מאוהב ושאנחנו לא נהפוך לזוג ושכל האחריות למה שקורה מאז שהחלטת כך היא עלי . אתה חושב שבזה נפתרת מאשמה ? אתה אשם בדיוק כמוני . אתה אשם כי לא נתת לי סיבה אחת טובה במשך כל זמן הכירותנו להאמין בכך שאתה לא מאוהב בי , היה לנו קשר יומיומי ואפילו סקסואלי יומיומי, דאגת לי , התחשבת ברצונות שלי , אמרת שאתה מפחד לפספס אותי , השבועיים ששהית בארץ במאי ,היו מעבר לציפיות שלי כי בילינו ביחד המון , בילית איתי יותר מאשר עם המשפחה שלך,הכרת לי חברים,משפחה ושוב דאגת לי ונענית לרצונות ולבקשות שלי. מכיוון שידעתי שאתה "לא מאוהב" לא ציפיתי לכל היחס ה"לא מאוהב" הזה. אז מה זה היה ? איך אתה מסביר את זה ? אני יודעת שזה לא מתוך אינטרס נוחות כלשהו,ואני מקווה שאני צודקת ולא תמימה. אתה בחור מיוחד, זה נכון ! אבל הוכחת לי בבחירה שלך שאתה בעצם לא שונה מגברים אחרים, גברים שברגע שנותנים להם הכל,לוקחים ואח"כ בורחים, גברים שלא מעריכים את הבחורה שאיתם, גברים שמפחדים,גברים שנשים משמיצות ,חוצפנים. אז אתה אכזבת ובגדול ובכדי לשכוח אותך אני אאלץ לשנוא אותך ולשכוח את הדברים הטובים, כי הם רק יבלבלו אותי יותר , כי לרגשות ולהתנהגות שלך אין הסבר והם לא מובנים. אל תבקש שאסלח לך ואל תנסה להצטדק, במקום זה אתה יכול להקדיש מחשבה ולהיות כנה עם עצמך ולשאול את השאלות ולתת לי גם תשובות. אלו דברים שלא עשית כי לא היה לך כוח! ואם עדיין אין לך כוח אז אתה עדיין לא מכבד אותי מספיק וגבר כזה רצוי שלא יהיה לצידי.