שירה כמים 1959
Well-known member
אני מבינה מאוד.אז את מבינה...
לי אין כ"כ עם מי לדבר. יש רק שני אנשים בחיי - שתי נשים, יותר נכון, שלא ישפטו אותי - אמא וחברה טובה, אבל יש דברים שאני לא יכולה להגיד לאמא שלי כי אני לא רוצה לאכזב אותה וגם כי היא מאוד שונה ממני ביחס לחיים. מבחינתה, אם את בריאה, יש לך אוכל במקרר וקורת גג מעל הראש, אז אין לך על מה להתלונן. ונבכי הנפש זה לא התחום החזק שלה. אל תביני אותי לא נכון, היא נפלאה והיא אוהבת אותי ומקשיבה לי, וגם מסוגלת להקשיב במשך שעה וגם שעתיים, אבל אני רואה את חוסר האונים שלה ואת המבט הריק בעיניים, וזה מוריד לי בשניה וכבר לא בא לי לדבר. או שהיא מתחילה עם המנטרה הקבועה של "אולי תלכי לפסיכולוג", ואני יודעת שזה בא ממקום טוב, אבל כל מה שאני שומעת באותו רגע זה "תפסיקי לחפור לי, יש אנשי מקצוע בשביל זה". למרות ששוב, אני יודעת שזאת ממש לא הכוונה שלה, אבל כשהכל צף לי, אני כבר לא חושבת בהיגיון.
והחברה... יש דברים שאני מדברת עליהם איתם, מוציאה קצת קיטור וכאלה, אבל אלו נושאים די שטחיים או קשורים לעבודה.
הדברים האמיתיים והרציניים באמת - אני לא יודעת איך להגיד אותם בקול רם, איך לדבר עליהם עם מישהו. ניסיתי כמה פעמים להתחיל דיבור על זה, אבל לא ממש קיבלתי איזשהו פידבק, אז העברתי נושא.
אני גם תמיד במחשבה שאני לא רוצה לבאס אף אחד עם הצרות שלי (שאולי הן בכלל לא צרות אמיתית ואין לי באמת זכות/סיבה להתלונן).
אז קודם כול, אני אישית אשמח לקרוא אותך.
ושנית, אם זה לא אישי או פולש לך מדי - למה בעצם לא ללכת לשיחות או לקבוצה תומכת?... רק אם מתאים לך....