מכתב מבנה של פנינה כהן

almana73

New member
את טועה בגדול

מרגע שבחר להגן על אמו בעיני הוא אחראי לדבריו וצריך להגיב ואפילו חייב אלא אם הוא מסכים לכל העוולות ואין לו מה להגיד

פורום זה לא צ'אט

נכון שמצפים (גם אני), שהוא יגיב על מה שנאמר פה, אבל הוא לא אמור לרפרש כל חמש דקות כדי לבדוק אם עוד מישהו כתב תגובה, ואז לענות עליה מייד. מה כתבתם פה עד עכשיו אמור לתת לו הרבה חומר למחשבה, וטבעי לגמרי שהוא יקח את הזמן לחשוב, ולנסח את עצמו כמו שצריך. עכשיו, אני לא יודע כמה נסיון יש לכם בניהול של דיונים מורכבים בפורומים, אבל כשאני צריך לכתוב תגובה ארוכה, שמכילה הרבה עניינים, אני בדרך כלל מאפשר לעצמי להתבשל איתה כמה זמן (לפעמים שעות, לפעמים גם כמה ימים), ואז לכתוב נוסח ראשוני במעבד תמלילים, לשמור אותו, לקרוא אותו אחרי כמה זמן, לנסח עוד פעם, ורק אז לשלוח את התגובה. שלא לדבר על זה שלבחור יש מן הסתם חיים גם מחוץ לאינטרנט. יכול להיות שהוא כתב את מה כתב בסוף השבוע, אבל כנראה שבימי ראשון הוא עובד. ועכשיו אני הולך לעלות רעיון ממש פרוע: יכול להיות שיש לו משפחה חוץ מאמא שלו!! אתם יודעים: אישה, ילדים קטנים, כלב, חתול - כל מיני דברים שיש להרבה אנשים בגילאי 30 פלוס. אז תרגעו עם הדרישה לתגובה מיידית. תנו לו עוד יום, או אפילו יומיים לענות. זה לא שהדיונים כאן בפורום עפים לעמוד השלישי בתוך שעתיים. קחו נשימה עמוקה. עכשיו קחו עוד אחת, ותמתינו בסבלנות. בינתיים, מי שרוצה יכול להתלבט איתי בשאלת
שמטרידה אותי כבר שבוע: איך מכינים
תוצרת בית?

No name for now

New member
קרמבו

יש סרטון באתר ynet שמסביר איך מכינים קרמבו במפעל, אולי זה יעזור לך את הלינק לסרטון כבר אין לי

No name for now

New member
עכשיו אני רוצה לומר משהו

שלום צחי תודה שהקדשת לנו מזמנך כדי לכתוב את המכתב, עכשיו בוא ניגש לעניינים. אם כל הסימפטיה והאמפטיה לבן שמגן על אמו קשה לי להבין על מה אתה מלין. אמך החליטה על דעת עצמה בלי לקבל אישור מהארגון שבראשו היא עומדת ומבלי לפרסם את השינוי הצפוי ולא את כוונתה לתמוך בחוק ששולל קצבה מחלק ניכר מהחברות בו. בין אם השינוי נכון או לא, ההתנהלות הזו לא מריחה טוב בלשון המעטה, היא לא יידעה את החברות לגבי השינוי הצפוי, על כך שהיא תומכת בשינוי ועל כך שהיא רותמת את הארגון שלא בידיעתו לתמיכה בשינוי. אני קוראת בעיון את כל המכתבים והחוברות היפות שאמא שלי מקבלת מהארגון, יש שם המון פרסומים על טיולים, מתכונים, המלצות על ספרים, מכתבי תודה לאמא שלך, כתבות שאמא שלך כתבה בעצמה, ופרסום עצום על המאבק למען פיצויים לאלמנות חיילי המילואים. מוזר שאין אף אזכור על כך שעומד לעבור חוק בכנסת שישלול מאלמנות שחיות בזוג קצבה, יכול להיות שהיא מסתירה את זה? אז למה אתה כועס? מה חשבת שיקרה? אולי אני טועה ופספסתי את ההודעה, אשמח לקבל הפניה לאזכור הנ"ל אני גם אשמח לשמוע, איזה הטבות וטיולים יש מטעם ארגון אלמנות צה"ל.

למעלה