מכתב פיטורים

מצב
הנושא נעול.

steam5

New member
מכתב פיטורים

מכתב פיטורים
שלום אני צריך עזרה בניסוח מכתב פיטורים אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי למקום בו יש דוגמאות למכתבי פיטורים שהעובד מתפטר אני פשוט רוצה לכתוב מכתב התפטרות במקום בו אני עובד כמעט 4 חודשים וגם מעוניין לדעת כמה ימים מראש צריך להודיע ... בתודה מראש...

steam5

New member
אני צריך דחוף עזרה בבקשה

מכתב פיטורים
שלום אני צריך עזרה בניסוח מכתב פיטורים אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי למקום בו יש דוגמאות למכתבי פיטורים שהעובד מתפטר אני פשוט רוצה לכתוב מכתב התפטרות במקום בו אני עובד כמעט 4 חודשים וגם מעוניין לדעת כמה ימים מראש צריך להודיע ... בתודה מראש...
אני צריך דחוף עזרה בבקשה

שיר ורד

New member
אתה צריך להודיע 4 ימים מראש

מכתב פיטורים
אתה צריך להודיע 4 ימים מראש
יום הודעה בגין כל חודש עבודה (נכון לכל סוגי העובדים בחצי השנה הראשונה לעבודתם).

sdz

New member
לא מובן מה אתה רוצה

מכתב פיטורים
לא מובן מה אתה רוצה
בקשר להודעה מראש קיבלת תשובה בקשר לניסוח מכתב התפטרות? מה הבעיה שלך??? פשוט תכתוב מה שאתה חושב או מה שאתה רוצה שמסעיקך ידע! משהו לא ברור לי, בן כמה אתה שאתה רוצה שינסחו לך מכתב התפטרות

zohar505

New member
הבנדם צודק...!!! איך מנסחים מיכתב..

לא מובן מה אתה רוצה
בקשר להודעה מראש קיבלת תשובה בקשר לניסוח מכתב התפטרות? מה הבעיה שלך??? פשוט תכתוב מה שאתה חושב או מה שאתה רוצה שמסעיקך ידע! משהו לא ברור לי, בן כמה אתה שאתה רוצה שינסחו לך מכתב התפטרות
פיטורין.....לא כל אחד נולד עו"ד.

sdz

New member
אני לא עוד אבל

פיטורין.....לא כל אחד נולד עו"ד.
אני לא עוד אבל
גם לא צריך להיות ערוך דין בשביל לנסח מכתב התפטרות אני... מודיע על התפטרותי מהתאריך ה... אני מפסיק לעבוד בקיצור תנסח איך שבא לך ובכלל אין לך ממש מחוייבות למכתב כזה אלא האמריה המובנת בע"פ מספיקה ולכן זה ממש לא קריטי ניסוח מכתב כזה

מצב
הנושא נעול.
למעלה