מכתב פתוח לאסף אמדורסקי

מכתב פתוח לאסף אמדורסקי

אסף שלום. אינך מכיר אותי, אבל בחרתי לכתוב לך ולא כדי למחות אלא כדי להסביר. אני חובב מוזיקה בכלל ומוזיקה עברית בפרט. קראתי היום שביקשת להוריד את המילים של השירים שלך מ"שירונט" ועל כך אני כותב לך. האתר "שירונט" לא פגע, ולא יפגע בהכנסות של אוסף שירים כלשהו שתוציא. אמירה בסיגנון זה דומה מאוד לאמירה ש "אתרים כמו imusic.co.il של הד ארצי או האתר הדומה של NMC או של נענע, פוגדעים במכירות הדיסקים. אם אני רוצה דיסק, אז אני קונה דיסק. אם אני רוצה שיר בודד, אני אקח לי שיר בודד. באופן דומה, אם אני רוצה שיר בודד, או שניים או שלושה, אחפש לי אותם באינטרנט (בשירונט, למשל) אבל אם אני רוצה את כל השירים שלך, או שאני רוצה את הספר שלך כי אני אוהב את היצירה שלך וכדומה, אני אקנה את הספר. האינטרנט והאתר שירונט הוא לא תחליף לספר, הוא בא ביחד איתו. ההחלטה להוריד את המילים משירונט לא תביא להיעלמות המילים מהאינטרנט - תמיד יהיו אתרים פיראטיים. השאלה היא, מה אתה עושה למעריצים ולאלה המעריכים את המוזיקה שלך - מה אתה אומר להם. אני מתנצל מראש על רגע של דמגוגיה זולה : אולי תפסיק את שידור השירים ברדיו כי זה פוגע במכירת הדיסקים ? ואולי תפסיק את מכירת הדיסקים כי זה פוגע בהופעות ? אנא החזר את השירים לשירונט. המייל הזה יתפרסם בבלוג הפרטי שלי, ואם יורשה לי אשמח גם לשים שם את תגובתך בנושא.

N o l o g o

New member
מה מה מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

סליחה מראש שלא מעודכנת. אבל אסף ביקש להוריד את מילות שיריו מאתר שירונט
איזו טעות מצידו.

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| באמת קצת מוזר...

שהוא ביקש להוריד את המילים של השירים שלו משירונט. הוא ביקש להוריד גם מהאתר MP3MUSIC אם אני לא טועה. אבל נו טוב... החלטה שלו :X

שלמונזה

New member
מכל מקום ברשת ../images/Emo168.gif

לאוו דווקא שירונט. כדי שאת המילים יחפשו רק בספר החדש ו/או בדיסקים. לדעתי החלטה די מגוחכת.

אז בשביל מה יש פורום ?

בשביל מה יש מעריצים / מוקירים / מעריכים את העבודה שלו כאמן ? תציפו את המחאה שלכם כלפי מעלה. היכנסו לאתר שלו ותכתבו מה דעתכם. תכתבו פה מה דעתכם. אם תשבו פה, מול המחשב, תצקצקו בלשון ותגידו "איזה בעסה", לא יקרה כלום.

חשוב - המילים כן באתר של אמדורסקי !

אני מביא את התוספת הזו רק בשביל שתדעו : המילים לא הורדו מכל רשת האינטרנט, והן נמצאות באתר של אמדורסקי. תלחצו על "אלבומים" ואז על האלבום המבוקש ועל שם השיר. עידכון זה מובא בעקבות תגובתו של אמדורסקי למייל שלי. (אגב, באמת לא ידעתי/שמתי לב בכלל שיש שם את המילים).

כל המילים באתר הרשמי

די כבר עם השטויות האלה . תכף תתחילו להתאבד זה אחר זה

אולי כדאי שתבינו, סופסוף

שירונט לא נועד רק לחיפוש מילות שירים לפי אמנים. אם אני למשל אוהב את שירי אמדורסקי, אולי דרכו אגיע לאמנים אחרים איתם הוא הופיע / כתב להם שירים, ולהיפך. שירונט נותן מנוע חיפוש וצורת הגעה לשירים שלא היתה קיימת עד שהמציאו את שירונט. כמובן, זכותו של אסף להורות על הורדת השירים, על כך אין איש שיגיד שזו לא זכותו. אבל זכותי למחות על כך.

שלמונזה

New member
מתנת פרידה ממני ../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

עכשיו שחזרתי להיות סתם שחורה בפורום
[פרידה מהניהול לא מהפורום]

למה להתרגש מ"סוחר מוסיקלי"

שעושה רוק, ואז לא טוב לו אז נהיה די ג'י, ואז חוזר לרוק כי גם שם לא טוב לו מספיק, והכל תוך סיבובים סביב עצמו באוויר. לאסף אמדורסקי יש איזשהי אישיות מיוחדת שצריך להתרגש ממנה? הוא ואשתו הם בין המחלטרים הגדולים ביותר של תרבות הבידור הישראלית...

N o l o g o

New member
כאן נמחקו הודעות.

שלא היו במקום. לא אתן שהמקום הזה יהיה בית לקללות ולצורת ביטוי לא נאותה כלל. בבקשה, תנהלו דיון מתורבת. תודה ועמכם הסליחה.

כסף כסף כסף שוררף לי את קצה היד

כסף כסף כסף שוררף לי את קצה היד שר פורטיס באיזה שיר אסף הזה חושב על כסף כמו הרבה דורשי בצע הצעד הזה זה רק צעד שרק יוריד ממנו קוני תקליטים לדעתי כי בלי המילים אי אפשר לראות את התוכן של השירים במלל אייך אקנא דיסק של אסף בלי לדעת על מה הוא כותב/שר?

SimsY

New member
אסף מגזים ברמות

קודם אסור היה להעלות לרשת קבצי מוסיקה עכשיו גם אסור שיהיו לך את המילים ??? מה הצעד הבא? הוא יבוא ויעצור אותי ברחוב וידרוש כסף כי זמזמתי להנאתי בזמן שאני הולך לעבודה שיר שלו ? אז אני רואה שבכוח הוא רוצה להשמיד כל משיכה של אנשים למוסיקה שלו. אין בעייה, יש מלא אמנים מוכשרים שלא מלאים מחשיבות עצמית ומתייחסים למוקירהם =קצת= יותר טוב! כאנשים שאוהבים מוסיקה ולא כפרות חולבות.

N o l o g o

New member
יש משהו במה שאתה אומר

אבל כמובן זה שיקול שלו. וכפי שאמרתי, צעד לא חכם. =/

למעלה