מכתב פתוח לאסף אמדורסקי

איזו הגזמה!! אלוהים ישמור

מה הקשר לכסף?? כל המילים נמצאות באתר הרשמי ב-ח-י-נ-ם אנשים תרגעו

את המילים לא צריך לקנות!

איפה ההגיון שלכם? הכל באתר תקרא בפורום את הסיבה להוצאת השירים . ולהמון אמנים יש ספרי שירים ולא צריך ישר לקשור את זה למסחור .

SimsY

New member
אבל למה הוא לא רוצה שיפרסמו

אותם באתר של שירונט ? אולי הוא גם יבקש לא לפזם את השירים שלו או לזמזם אותם אלא אם כן אתה מחובר באותו רגע במחשב לאתר שלו.

אז קבל תשובה ממנו

הוא אמר שהשירים שם לא מדויקים ומלאים טעויות וזה רק טבעי ששירים של אמן יופיעו באתר הרשמי שלו מה ההבדל בין להכנס לשירונט ולהכנס לאתר של אמדורסקי? מה הקשר לזמזומים? אתה רציני?

SimsY

New member
בשירונט אמרו בפירוש בתגובה

שהם מעולם לא קיבלו פנייה מאסף שיש בעייה עם השירים שלהם ולפי בדיקתם השירים אצלם באתר מופיעים בדיוק כמו שמופיעים באתר שלו. כן רציני. בהתחלה אסור היה להעלות קבצי MP3 כי זה שימוש בקניין של מישהו אחר. עכשיו חברות התקליטים תובעות את האתרים של הליריקס בגלל שגם זה שימוש בקניין של מישהו אחר. הסוף יהיה שעוד מעט גם לשיר או לשרוק ברחוב יהיה אסור כי גם זה יהיה שימוש בקניין של מישהו אחר.

לא, כאן אתה טועה. זה כן משנה.

כי אם אני שומע למשל שיר ברדיו, ונתקעה לי בראש שורה מהשיר. אין לי מושג מי המבצע, או שאפילו אני שומע שיר, של אמדורסקי, אבל בביצוע אחר. אין לי סיכוי להגיע למילות השיר / לאסף אמדורסקי בכלל, מהסיבה הפשוטה שאני לא אחשוב לחפש שם. ובנוסף : האינטרנט זה מאגר מידע. זה כל הרעיון שמאחורי האינטרנט. אם כל זמר / אמן יחזיק את היצירות שלו רק באתר הפרטי שלו, מה השגנו בעצם ? איפה הפלורליזם ? איפה היופי של היצירה העברית ? איפה המקום האחד בו אני יכול לאהוב שירה עברית, בלי קשר מי המבצע ?

קיצר זו זכותו זה לא כזה

ביג דיל אני אישית לעולם לא אבין את אסף ואת הדרך שבה הראש הזה שלו עובד אני נהנה מהמוזיקה וזהו . אז בואו נשאר בפרופורציות

SimsY

New member
לפעמים זה לא עוזר להיות

צודק - בדרך כלל זה כדאי להיות חכם. וזה לא היה מהלך חכם. אומנם יש הרבה זכויות של אנשים אבל לפעמים אנשים מעדיפים ללכת בשכל מאשר לפי מה שמגיע להם.

למעלה