מכתב שהגיע אלי במייל

ממש לא הגזמה

שלום. אני אח של איתן ז"ל. ראשית כל אני רוצה שתדעי שממש לא הגזמתי בתיאורים שלי וכמה שזה נשמע רע - זו לצערי המציאות כיום בבית החולים שטיפל באחי ז"ל !!! לענייננו אנו : התמימות שלנו מנוצלת על ידי הרופאים, כל הזמן מאדירים את הטיפול הזה ולא מספרים את האמת הנוראה !!! אנשים רבים יכולים להמשיך לחיות עוד שנים ארוכות ללא השתלת מח עצם, אבל בפועל קורה משהו אחר - אנשים משתכנעים להכנס לטיפול הזה וכשזה לא מצליח - הגוף שלהם מושמד לחלוטין (התיאורים פה על מה שקרה לאיתן ז"ל היו עדינים, העדפתי לא לספר על הדברים הממש אכזריים שקרו לו בעקבות הטיפול). חבל מאוד שבמקום להתמודד עם האמת אנשים מעדיפים לטמון את ראשם באדמה ולא לקחת בחשבון את הסיכון בהשתלות הללו שאחוזם גבוה מאוד ולא מתקבל על הדעת. המטרה של פרסום הבלוג הזה היא לגרום לאותם מושתלים פוטנציאלים לבחון היטב את החלופות לטיפול הזה (ותאמיני לי שיש) ולא לתת להם ללכת כצאן אל הטבח... אני יודע שלא זה מה שאנשים פה רוצים לשמוע אבל אני מרגיש שזו חייב להיעשות - אולי אני אצליח להציל מושתלים פוטנציאליים שיכולים לוותר על ההשתלה הזו. את מוזמנת להכנס לבלוג, לקרוא אותו ולראות את התמונות של איתן ז"ל בריאת לכולם וחיים ארוכים.

עצוב ומפחיד-אבל זה החיים

בסוף כולנו מתים. צעירים או זקנים. לא משנה מי "אשם" כי אני מאמין בגורל. השליח להמית אותי יכול להיות מחבל או רופא רשלן או מטורף ברחוב בסוף מישהו מלמעלה כתב עלי את סופי.

night mistress

New member
מכתב קשה..

דיברתי עם המשפחה והבנתי מהם שמשרד הבריאות אמר להם שאין דרך להוכיח לחץ נפשי על חולה אלא אם יביאו עדויות חיות.. מאחלת להם בהצלחה.

למעלה