מכתב ששלחתי היום לביבי

jonap

New member
שיחרור מחבלים יביא להמון הרוגים!

אז אם אתה מסכים איתי עליך להתנגד לעיסקה! והדרך אם הכי פחות הרוגים אכן יהיה להשאר אותו שם (לצערי)! בפעולה צבאית גם אם יש סיכון הסיכון נשאר באותה פעלה, כלומר אם ימותו 10 חילים (חס וחלילה!) אז זה מי שמת! ואילו אם תשחרר מחבלים זה יכול להיות היום 10 מחר 2 ובעוד שבוע מי יודע כמה! לכן לדעתי אפשרות צבאית היא הטובה ביותר (אני מתנדב!!)! נ.ב אני מעדיף למות בפעולה לשחרור גלעד שליט מאשר למות כתוצאה משיחררו!

חתיכת ילד קטן, מסכן וטיפש

מי לעזאזל רוצה שמתנחלים ימותו? ללא שום קשר לסוגיית גלעד שליט אני רוצה שמי שמרגיש בנוח לגור רק בהתנחלות מבודדת ואפילו הגושים המגודרים לא מספיק טובים בשבילו לתחושת הגשמת הציונות יתכבד ויעשה בדיוק מה שעשו בחומה ומגדל...

jonap

New member
את רוצה שהמתנחלים ימותו!

אני שאלתי אותך מה אם המתנחלים שימות מהעיסקה ואת אמרת בעיה שלהם! אני מוכן לעשות חומה ומגדל ברגע שהמדינה לא תיתן נשק למחבלים אלא תעביר לי את הנשק!!! ואם יש מישהו שלא טוב לא שרה"מ לא ישחרר מחבלים יכול לעשות מבצע אנטבה...... נ.ב מואד בוגר לקרוא לי ילד קטן מסכן וטיפש! אין לי מה להגיד חוץ מ: "הכל עובר עליך וקקה בידיך", אני מקווה שהצלחתי לענות לך על זה ברמה שלך!

קמנצינד

New member
גם את התגובה הזאת לדעתי צריך למחוק

אני לא בטוח שמבחינה חוקית מותר לך להאשים כאלה האשמות, שאינן נכונות. במקומך הייתי מבקש שיימחקו את התגובה הזאת, לפני שנועה תלך למשטרה.

היום אני שמאלנית קיצונית, איזה כיף!

רק לפני שבוע אמרו לי בפורום מפלגת העבודה שאני לא שמאל בכלל...

מעסה11

New member
ומחר שהקסאמים יגיעו לתל אביב,התל אביבים יממנו

טילים נגד טילים? זה לא הגיוני ,המדינה אחראית לביטחון בכול גבולות הארץ,אין אומר הדבר,שיש להפקיר את גלעד על מזבח הביטחון, אלא לחזקו באמצעות גדרות, מוקשים חכמים (בעלי מתג פעיל\כבוי בשלט רחוק) המופעלים על פי שיקול דעתם של המפקדים בגזרות,בהתאם לדיווחי התצפיתנים שיוצבו בצפיפות רבה יותר לאורך הגבול עם הגדה הפלשטינאית

הנה פתרון

בוא נכריז על הקמת מדינה יהודית בארץ ישראל - היא מדינת ישראל! אה, אופס, גם את זה כבר עשינו, ממש כמו הקמת גדר הפרדה בגדה...

ישMצב

New member
רק הערה קטנה שלי

למיטב הבנתי, רוב ההתנחלויות, אם לא כולן, מוקמות בתיאום עם הממשלה, ובאישורה. זאת הסיבה שהיא שולחת לשם חיילים שישמרו עליהם.

רוב ההתנחלויות הוקמו באמצעות עובדות בשטח

בין אם מלכתחילה ובין אם כתקדים. מי שאפילו גושי ההתיישבות (המוגנים בגדר) לא מספיק טובים בשבילו ובשביל להרגיש מספיק ציוני הוא חייב לגור בתוך הערבים - שישמור על עצמו. אני לא מוכנה לשלוח ילדים להיהרג, להפצע או ליפול בשבי בשבילו ובשביל הבכיה לדורות שבן גוריון הזהיר ממנה מיד לאחר "הנצחון הגדול" במלחמת ששת הימים.

הממשלה גם יכלה לסגת מיד בתום המלחמה

אבל בחרו לא להקשיב לבן גוריון, ועכשיו אנחנו בוכים לדורות. אז?

מעסה11

New member
את מודעת לכך שהגדר היא סביב עזה ולא הגדה?

זה מפרסומים בחדשות בימים האחרונים, אם היית מועילה בטובך ,לשמוע חדשות,היית שומעת,שהסיבה להתנגדות ישראל לשחרור מחבלים לגדה,היא בגלל העדר גדר הפרדה שם,לעומת זאת העוטפת את עזה, והקייטש הזה הכשיל את עיסקת שליט לאחרונה

jonap

New member
בטח שיש בגדה! או שאני עיוור!

אבל יש כמה חלקים לא מושלמים. חוץ מזה אדם שלא יודע פרט או שניים שאת כן יודעת לא הופך אותו לאהבל! מכירה את המישפט: "לא הבישן למד"?

למעלה