מכתב תודה לפדור האיש והאגדה

• פותח הנושא ok6
  • פורסם בתאריך

ok6

New member
מכתב תודה לפדור האיש והאגדה

תודה לך פדור אמיליאננקו על קריירה מדהימה, בעיני תמיד תהיה ותישאר גדול לוחמי mma בכל הזמנים.
תודה על הקרבות המרגשים,תודה שעשית ממני מאמין בספורט שזילזלתי בו בהתחלה והיום אני אוהד לכל החיים,תודה על הלב הענק שהראית בקרבות גם שכל הסיכויים היו נגדך ועדיין נלחמת בלי פשרות ולא ויתרת,תודה על כל הקאמבקים המדהימים,תודה על הצניעות והקלאסה שתמיד הפגנת וכמובן תודה על הייצוג הנהדר שנתת לספורט הצעיר הזה,תודה לך שלא התדרדרת לרמה הנמוכה שלך דיינה וויט,תמיד היית לוחם ואיש של כבוד!
הייתה לי את הזכות לראות אותך נלחם מול מירקו ב2005 כשהייתי ביפן וכמובן את הזכות לעקוב אחרי הקריירה המופלאה שלך מהרגע שהגעת לפרייד על לקרב מול פדרו היזו.
תודה ואוס!

AmitNHB

New member
הוא פרש ולא אמרו לי

bret24

New member
תודה אחי לך שניסחת את זה כל כך יפה,הקדמת אותי

יום עצוב לאוהדי MMA בכל העולם, המייקל ג'ורדן של הספורט פורש, קשה לי להאמין שעוד נזכה לראות לוחם כמו פידור שבא פשוט להסתער ולנצח, בלי לחשוב על הניקוד
ובלי לחשוב על השעון.

ok6

New member
אכן יום עצוב מאוד

מוכרח לומר שיותר עצוב לי לראות את הזלזול וההשמצות שפדור "זוכה" להן אפילו יותר מהפרישה עצמה.
אין ספק שפדור הוא כבר לא הלוחם שהיה בפרייד את זה כל אחד יכול לראות אבל מגיע לו רק כבוד והערכה מקהילת ה mma על מה שהוא השיג.
מקודם ציינתי שלדעתי פדור הוא הגדול מכולם ואני בטוח שחלק מכם יחלקו עלי (אנדרסון סילבה) אבל אני עדיין עומד על זה שפדור עומד בראש ההר.
ב10+ שנים שאני עוקב אחרי הספורט לא ראיתי לוחם כמו פדור ואני בספק אם נזכה לראות אחד כזה בקרוב ואם בכלל.
ממליץ לכולם לראות את הקרבות שלו מפרייד מול:פוג'יטה,הרינג,נוגיירה 1+3,קרו קופ,רנדלמן וקולמן 1+2 רק שביל להיזכר על מי ועל מה מדובר.

bret24

New member
אחי אמרתי כבר כמה פעמים

מי שלא מעריך את פידור בתור לוחם ענק שעשה כל כך הרבה בשביל הספורט הוא בעיני לא באמת אוהד MMA.
הוא הGOAT של הספורט, והקדים את זמנו.

yair_bar

New member
מנהל
קחו חדר שניכם

השנים האחרונות שלו והבחירות המאכזבות גרמו לזיקנתו לבייש את נעוריו

ok6

New member
קצת מגזים

נכון פדור הוא כבר לא הלוחם מפעם ונכון שההנהלה שלו אחראית לבחירות מפוקפקות אבל לומר שזיקנתו מביישת את נעוריו?
אין וכנראה לא יהיה לוחם עם רקורד מושלם ותמיד אפשר להאשים לוחמים בהפסדים מבישים במהלך הקריירה או החלטות מטופשות- גם אנדרסון סילבה ,סיינט פייר ורבים אחרים לא חסינים.
חבל נורא שבדיון שרק בא לתת הערכה לדמות כל כך דומיננטית ומיוחדת בספורט חייב לבוא מישהו וללכלך...

שמע אני מניח שכל המרמור כלפי פידור

הוא באמת בגלל הבחירות האחרונות שעשה, ובעיקר שלא הלך לufc כשניתנה לו ההזדמנות. המרמור בא כי הוא באמת לוחם ענק ודמות להערצה, אין לי ספק שהוא אגדה חיה, אבל אם הוא היה מתאמן כמו שצריך, מביא צוות כמו שצריך ולא מתחבר לפינקלשטיין יש מצב שהוא אלוף ufc יום, כל מי שהעריץ אותו די נפגע לראות אותו מתבזה בזקנתו.
אני שמח שהוא פורש כעת ולא מתבזה יותר (טעות שאגדות אחרות עשו טייסון, עלי). לדעתי בחירה נכונה. כל מה שכתבת למעלה הוא אמת לאמיתה, הפסד שלנו כקהל שהוא הולך.

udi102

New member
ג'ון גונס הוא המייקל גו'רדן של הMMA

פידור הוא ביל ראסל או לארי בירד

Goldrush

New member
הוא עוד רחוק מאוד משם

סך הכל 17 קרבות... קודם שיגיע לאזור ה- 30 ואז נדבר.

GN24

New member
אחד הספורטאים הגדולים שראיתי!!!

איש גדול אישיות גדולה יותר דמות לחיקוי והערצה בשבילי.
האיש שלט במשך עשר שנים במחלקה שגדולה עליו בשתי מידות בספורט הכי מתפתח בעולם(הרמה עולה במהירות אדירה).
בזכותו אני אוהד MMA.
לדעתי הגדול בכל הזמנים נקודה.
נ.ב
אין לי רצון להתייחס לכל ההערות ההזויות בגנותו.

cat food

New member
הוא כבר הודיע שהוא פורש

אחרי ההפסד המשפיל לביגפוט. אבל בסוף חזר בו הישר לחממה של M1 כדי לנצח עוד 3 קרבות חסרי משמעות.
מי אמר שהפעם הפרישה היא "אמיתית" ?
אולי הוא יעשה איזה קרב ראווה נגד קזואו ימאזקי או משהו.

למעלה