מלאך המוות

Undertaker2003

New member
מלאך המוות

אחד פוגש את המלאך המוות ושואל אותו:"מי אתה?" עונה לו מלאך המוות:"אני המוות.." האיש:"אז מה.." המלאך:"אז זהו..." .

חחחח ../images/Emo6.gif

וואלה אולי זאת ההשפעה של תשע בבוקר עליי, אבל זה קרע אותי מצחוק בחיי

דר דרעק

New member
טוב...

אני רואה שלשניכם יש הומור מאד מיוחד אולי תפתחו פורום משלכם? אחותי נראה לי שאת בהאנג אובר.

Undertaker2003

New member
וואי תותח

אחותי אני מודה לך! שיא הרצינות עשית לי ת`יום! זה פעם ראשונה שקרעתי מצחוק מישו עם בדיחה מקורית שחורה!

hyper active

New member
מה? זה מקורי שלך?

יא... גם אני צחקתי... והיום אני אפילו לא לא על סמים או כל משככי הכאבים האחרים..

דר דרעק

New member
מה?

בנות, אולי תסבירו מה עובר עליכם היום? מה היה כל כך מצחיק בזה? וזה לא שאני מקנא זה באמת היתה בדיחה חלשה!

אעלק לא מקנא- לך לך יא קנאי!!

מה אני יודעת שמע בתשע בבוקר אני חצי מסטולה- הבדיחות הכי חסרות הגיון יקרעו אותי מצחוק !!

Bow Wow2004

New member
רגע, בואו ננתח את זה לעומק

מה רצה המשורר להגיד? אני הבנתי מה...בדיחה שמלאך המוות לא מצטיין בשיחות 'סמול-טוק'. כן, זאת הייתה הנקודה?

neuron

New member
רגע, בואו ננתח את זה לעומק...

תביאו לי את המסור דיסק ואת סכין הקצבים. צריך לפלס נתיב דרך הצלעות.

hyper active

New member
עליתי עליך!!

לא אתה המצאת את זה.... חוצפן בסוף עוד תגיד שאתה עלית על הרעיון הגאוני של השמדה המונית... חקיין!!

hyper active

New member
כן מצאתי את זה בעוד מקום...

ד"א היו שם בדיחות יותר טוב מוזר שהוא בחר דווקא את זאת :)

דר דרעק

New member
אז מה?

אז זהו... גם לא מקורי וגם לא מצחיק. לא נורא הוא עוד ילמד. ודרך אגב, אני אחלה חבר).

hyper active

New member
../images/Emo12.gif

אתה מנסה לפתות אותי? אם כן אז אני אעזור לך... מאוד עושה לי את זה לאכול כלב על האש בחברת פועלןים זרים מתחת לשלד בניין

דר דרעק

New member
האמתי

לא התכוונתי לפתות אותך, פשוט התכונתי שזה לא שאני מניאק או משהו וזה לא שרציתי להתנקם באנדרטקר על זה שהוא ייבש אותי ביום שישי... אבל עם כבר הזכרת את זה אז את לא מעדיפה לאכול חתולה שרופה באושוויץ שנצלתה בציקלון בי?

hyper active

New member
אוי.. ואני כבר חשבתי...

האמת היא שחתולה אני מעדיפה לשחוט לבד במקום שיצלו לי אותה... אתה מוזמן לטקס השחיטה.... *הכניסה בלבוש הולם בלבד * ברדס שחור וכלום מתחת

דר דרעק

New member
דוקא

כן אמרת! תבדוק. ולמה לא יפה? דוקא כן. אפשר גם לבוא עם האגיס (כמו ללכת בלי חיתול בכלל). מני למה נטשת אותנו? המורה לכימיה מחפש אותך.

hyper active

New member
אמרת אמרת..

כלבים ואנשים שוקראים להם מני לא יכולים לבוא לטקס שחיטת החתולה אז לא אמור להיות לך משנה מה נלבש או לא נלבש שם

למעלה