ככה את? מה כבר עשיתי לך? אני בוכה..
H hyper active New member 25/1/04 #25 אממ אז ככה.. תחרות.. אני על כסא גלגלים אתה על קביים מי שמנצח מתחתן עם יגאל עמיר
H hyper active New member 25/1/04 #27 מה?!? גזען מניאק הומופוב!!! שמאלני יפה נפש!!!!!! אין לך בושה הא?!
ד דר דרעק New member 25/1/04 #28 באמת הומופוב אני מוכן לעשות איתך תחרות אבל אני מודיע לך מראש שאין לך סיכוי נגדי...
U Undertaker2003 New member 25/1/04 #30 התכונתי שזה אבוד מראש כי אני לא הומו ואני לא הולך להתחתן איתו..ואל תתיחסי לדרעק
U Undertaker2003 New member 25/1/04 #32 אז למה פגעת בי ככה נעלבתי.. לדר דרעק יש נטיות יש אישור ממני לקיים את התחרות אני יהיה צופה רק תקבעו זמן ומקום..
אז למה פגעת בי ככה נעלבתי.. לדר דרעק יש נטיות יש אישור ממני לקיים את התחרות אני יהיה צופה רק תקבעו זמן ומקום..
ד דר דרעק New member 25/1/04 #35 אנדר! דר דרעק בשבילך. יש לך בעיה עם זה שאני בי אז בא אליי היום בלילה ונסגור חשבונות
H hyper active New member 25/1/04 #37 זה הכישרון היחיד שלי אז שאני לא אשתמש בו? זה וגם הצלחתי היום לקשור שרוכים לבד
U Undertaker2003 New member 25/1/04 #38 איך תסדרי עם דייטים? ובקשר לדבר השני.. מי לימד אותך? אני שנים מנסה!
H hyper active New member 25/1/04 #39 מה זה דייטים?../images/Emo85.gif זה מאוד קשה זה בשלבמאוחר יותר... בינתיים תתמקד בלהצליח להתקלח לבד
U Undertaker2003 New member 25/1/04 #40 את יודעת יציאות עם בנים וזה.. ככה לא יהיה לך חבר תפגעי בכולם.. ובקשר למקלחת אני לא מצליח להתקלח בלי הדובי שלי זה קצת אחרת..
את יודעת יציאות עם בנים וזה.. ככה לא יהיה לך חבר תפגעי בכולם.. ובקשר למקלחת אני לא מצליח להתקלח בלי הדובי שלי זה קצת אחרת..
H hyper active New member 25/1/04 #41 מה זה בנים? אז תצטרך להתחיל ביותר קטן... לאכול לבד.. תיעזר בסינר...