|מלא אייקונים של יומולדת|

עכשיו העניין הוא כזה ...

אני רוצה למסור פה מזל טוב לבעלי הכה סקסי שחוגג 42 שנות קיום ברגעים אלה ממש

orlyshka1

New member
מזל טוב להווארד, כוסון העל

בעלה המדהים של מורי הידועה בכינוייה כפרות, שחוגג איתי יום הולדת וגורם לי להיות גאה בתאריך הזה לפחות 15 שנה אחורה!!!!

וחזרה לאורלי( זהירות חפירה בדרך)

כפרעלייך אני עוד לא הולכת אבל ברכה כמו שצריך מגיעה לך! אז .. איזה כיף שלפני מי יודע כמה זמן ולמי אכפת בדיוק כמה זמן הגעת לפה במקרה והתחלת לכתוב ולאט לאט גם קצת התקרבנו לנו. ואז היה המפגש הראשון שלנו, אצלי בבית וישבנו בחדר הקטן שלי וראינו מלא שטויות במחשב והיה פשוט כיף ואז התקרבנו עוד טיפה. מאז עברו המון מים בנהר והם אפילו כללו נסיעה לירוחם!! אבל הכי הרבה זה כלל המון שיחות מצחיקות רציניות שמחות עצובות ומעל הכל הרחוותי לי חברה
אחת כזו אמתית שפשוט כיף להכיר כל פעם עוד קצת ועוד קצת . אז יצא לי לשבת ולחשוב הרבה מה אני רוצה לאחל לך ליומולדת והגעתי למסקנה שיש המון דברים שאני רוצה לאחל לך ליומולדת ולא רק ליומולדת , לבכלל. אני רוצה שתמיד תהיי שמחה ומואשרת ובריאה ושתמיד תקומי בבוקר עם סיבה לחייך לא משנה מה . ואני רוצה שתזכרי שגם אם נראה לך שהכל דפוק בעולם הזה, יש פה בחורה אחת בירושלים שתמיד תשמח לקחת אותך לוופל ניחומים בבבט! אבל הכי חושב אני רוצה שתדעי שאני אוהבת אותך המון המון המון ושאני שמחה על זה שהפכת להיות מישהי שיש לה חלק גדול בחיים שלי. ואה כן.. כמו שכבר אמרתי לך, יש מתנה ויקח לה זמן להגיע (בעיקר כי יהיה לי קשה לוותר עליה, אני חושקת בה לעצמי). אבל היא תגיע יומולדת שמח יקרתי

orlyshka1

New member
cause im not holding back the tears any more

עשית לי לבכות! תודה, נשמתי. כשהייתי בתיכון, הייתי בפרויקט מיכאל (שאת בטח יודעת מה הוא, ואם לא, אז בגדול זה פרויקט לפיתוח מצויינות), ובערך הדבר היחיד שלקחתי משם היה אמירה של המדריך שלי, שימי הולדת זה זמן מעולה לתת מתנות בחזרה, אז הנה, בבקשה..... (חצי לך וחצי לחצי השני....
)

orlyshka1

New member
תודה בייב!

גם אני אותך! באיזה חלק של העולם את בימים אלו?

Hadar07

New member
מזל טוב אורלי ../images/Emo65.gif

שיהיה לך המון מזל טוב בריאות הכי חשוב ואושר ועושר
אני מקווה שאת הולכת לחגוג ולהנות ביום הזה ואיזה כיף לך שאת חולקת אותו עם הווארד. וכמובן מאחלת לך לראות את הבנים בעוד הרבה הופעות בעתיד. וכמובן איך אפשר בלי תמונה של גארי בשבילך חחח

orlyshka1

New member
../images/Emo140.gif

תודה רבה!! כן, זה ממש כיף לחלוק יום הולדת עם אחד מהבנים, רק חבל שהוא לא בא לחגוג איתי....

מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif

אז בסביבות 22:30, אני שוכבת על הספה, בשוק מההתפתחות בסדרת טלוויזיה מסויימת
... הצצתי לשעון וראיתי שנותרה לי שעה וחצי עד שאתקשר להעיר אותך בצווחות קולי הערב, ונוכל להתחיל בחגיגה ענקית בפורום... וככה התעוררתי לי.. מחוסרת הכרה על הספה, מחוייכת כי השעה היא 03:50 והיום לאורלי יש יומולדת.... "היום
" אורלי יקירתי- את מאמינה שעברה כמעט שנה מאז אותו שבוע חלומי???
האמת שאת לא היחידה ששלחה לי מסר המבקש להצטרף אלינו להופעה, אז לא בדיוק האמנתי שתהיי מספיק נחושה בשביל להצטרף אלינו בהתרעה של שבוע מהאושר
אז תודה שהיית נחושה מספיק, כי מי יודע אם היינו הופכות לחברות כ"כ טובות אם לא היית עושה את זה..?
מאחלת לך טונות של אושר, עושר, שגשוג, והצלחה בחיים. תמשיכי להיות חייכנית, אופטימית, ועם לב כה רחב שיודע להעניק (ועם טעם לא רע בכלל במוזיקה עליי להוסיף
לעוד הרבה ימים מאושרים ששווה לזכור, לאינספור הופעות חמשת המופלאים
לעוד הרבה שיחות לתוך הלילה ומפגשים קורעים מצחוק
. אוהבת המווון
|חיבוק ווירטואלי| אז לא הצלחנו לארוז לך את גארי ולשלוח לך אותו עטוף בסרט מתנה חגיגי (אך ורק בסרט החגיגי
), אבל הוא שולח את התמונה הזאת

אורלי (בארלו) היקרה../images/Emo140.gif

אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, שתמיד תהיי מאושרת, שתצליחי בכל מה שתעשי ושתשיגי את כל מה שתרצי להשיג! מהרגע הראשון שהצטרפת לפורום נכנסת לנו ללב, תמשיכי להיות מיוחדת ואמיתית כמו שאת, אני מאחלת לך עוד המון רגעי אושר, המון חלומות שתצליחי להגשים ועוד המון הופעות שנגיע אליהן לשורה הראשונה
אוהבת המון

orlyshka1

New member
אחחחח...שירי....

איזה תמונה שמת לי.... גררררר.... תודה נשמתי, בשנה הבאה בוומבלי הבנויה בשורה הראשונה!

למעלה